Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

Pomper Tibort leigazolta az ETO

Újabb játékost igazolt az ETO FC. Pomper Tiborral négyéves szerződést kötött a klub. Stark Péterért 150 ezer eurót ajánlott egy külföldi futballcsapat.

A szerb válogatott kapus, Szasa Sztevanovics leigazolása után újabb labdarúgóval kötött egyezséget a napokban Győri ETO FC csapata. A kubvezetés négyéves szerződést írt alá a korábban Dunaújvárosban és a Videotonnál is megfordult, legutóbb a REAC-ban futballozó védőjátékossal, Pomper Tiborral. Úgy fest, hamarosan pont kerülhet egy másik védő, Komlósi Ádám ügyének végére is.

Klement Tibor klubigazgató ugyanis azt az információt adta a Kisalföldnek, hogy csütörtökön tárgyal majd a játékos esetleges Győrbe igazolásáról.
Több csapat is érdeklődött az ETO jelenlegi futballistái iránt. Stark Péterért egy külföldi klub – a játékos menedzsere nem árulta el, melyik ez a csapat – jelentkezett be, de a kínált 150 ezer eurós árat a győri szakmai vezetés nem fogadta el. Az igazgató szerint ez az ár jóval alacsonyabb, mint amennyit válogatott játékos ér, s ha nem érkezik megfelelő ajánlat, akkor inkább Győrben marasztalják a tehetséges játékost. Klement Tibor szerint amúgy is szüksége lenne az ETO-nak egy olyan vezéregyéniségre, mint az említett Stark Péter.

Minden bizonnyal Sebők Zsolttól azonban megválik a klub. Igaz, még maga a játékos sem tudja, mi lesz a sorsa, hiszen hivatalosan majd csak a felkészülés első napjaiban tudja meg, hogyan döntött a klubvezetés.
Több hazai együttes is érdeklődött Németh Norbert és Böjte Attila iránt, azonban az is elképzelhető, hogy a két említett labdarúgó mégis az ETO-ban folytatja pályafutását. A két futballistát egyelőre érvényes szerződés köti a zöld-fehér klubhoz, s információnk szerint konkrét ajánlat még mindig nem érkezett a Rába partjára.

Lencse Gyula személyében új technikai vezetője van az együttesnek, valamint az orvosi stáb is megváltozott. Mostantól dr. Marafkó Csaba és dr. Zselló Ferenc látja el a csapatorvosi teendőket. Beszámoltunk róla, hogy az új bajnokságban másik kapusedző tevékenykedik a klubnál. Tőkés László egyébként az első számú hálóőr mellett, az összes kapus edzettségi állapotáért felelős lesz. Az eddigi tréner, Palla Antal is a klub alkalmazásában marad.

A szakmai vezetés hamarosan kialakít majd egy tizennyolc fős, úgynevezett árnyékcsapatot, amely ugyanazt a játékrendszert gyakorolja majd, mint az első keret és mint „játékosbank" működik. Ennek irányítója a Klement István–Szabó Ottó edzőpáros lesz, koordinációs edzőként pedig visszatér a klubhoz Búza László.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Arany és bronz az EB-ről

Magyar, s azon belül is győri sikerekkel zárult a sportág Olaszországban rendezett idei ifjúsági… Tovább olvasom