Kisalföld logö

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 33°C Még több cikk.

Összeomolhat a megyei futball

Januártól igazgatóságok veszik át a megyei labdarúgó szövetségek helyét és az ezek vezetésére az MLSZ pályázatot írt ki.

A pályázatra péntekig lehetett jelentkezni. A Népszava azt írja, hogy a korábbi cikkére reagálva a szövetség közleményt tett fel a hivatalos honlapjára, amelyben december 3-ig ígért tájékoztatást a jövőbeli átalakításokról - olvasható a Népszava szombati számában.

Pajor-Gyulai László, az MLSZ sajtófőnöke azt mondta a Népszavának, hogy minden megyei szövetség megismeri a pályázó igazgatók anyagait, és az összes, még nyitott kérdésben időben tájékoztatást ad a szövetség.

Olvasóink írták

 • 9. WTF 2010. december 04. 21:58
  „Szerintem meg éppen a megyei labdarúgás a fontos, és a több embert aktívan érintő dolog.
  Rengeteg fiatal sportol megyei alsóbb osztályokban, és továbbra is meg kell adni nekik a lehetőséget, hogy ne kelljen nagyobb költségbe verni magukat mindezért. - amikor a fociról beszélünk, nem kell egyből a milliókat kereső "profikra" gondolni, hanem figyelembe kell venni azt a több tízezer(?) embert is, aki akárcsak hobbiként és kedvtelésből játszik kisebb egyesületben, szórakoztatva ezzel a falubélieket - ez egy igazi KÖZÖSSÉGI ÉLMÉNY”
 • 8. Wolfi 2010. december 04. 13:03
  „A Magyar focira ötven fillért nem adnák! Pénzt bármennyit elköltenek, teljesítmény meg semmi!! Egy év múlva megnézném, hogy még ki az aki mindíg focizik? Utána őket támogatnám, mert ők nem anyagi érdekből fociznak. A haszonlesők meg eltűnnének.”
 • 7. pista1977 2010. december 04. 12:32
  „Qeu sajnos a mai magyar foci ilyen. Társadalmi munkába elvállalják. Egyszerű halandók mint mi sajnos nem tudhatjuk, hogy milyen egyéb juttatások járnak ilyen társadalmi pozicióhoz (sajnos ezért ilyen drága az amatőr foci). Remélem Csányi azért ezeket leépíti és kevesebbe kerül majd az amatőr csapatok versenyeztetése(játékengedélyek, bírók ,egyebek ) , meg javul a létesítményhelyzet(10szer több pénz jut erre az ígéret szerint),
  Amúgy szerintem a H.CS.A megyei társadalmi elnöknek pont nem kell félnie. A magyar labdarúgás térképén nagyon előkelő helyet foglal el, úgyhogy nem lesz nagy változás gy-m-s megyében szerintem. Nagyon befolyásos ember .Nem véletlen hogy Csányi úr ilyen sokszor van itt Győrben, meg közös kép van a gymsfoci nyitó oldalán.
  Vannak komoly fideszes és önkormányzati kapcsolatai is, nézd meg például hogy az futsalcsapatnak milyen komoly önkormányzati támogatást szerzett.”
 • 6. pista1977 2010. december 04. 11:58
  „Ebből a Népszava által jegyzett cikkből néhány mondat ki lett ragadva. Szerintem ezt is el kell olvasni hogy értelme legyen ennek a cikknek. Itt Orell Zsolt, a Bács-Kiskun-megyei szövetség elnöke nyilatkozik
  a lényeg a cikk címére utal:
  "a fegyelmi bizottságtól kezdve a játékvezetői bizottságig az ott dolgozók társadalmi munkában vagy minimális költségtérítésért dolgoznak. Ha most kapnak egy főállású igazgatót, aki elkezd parancsolgatni nekik, egyik pillanatról a másikra, bármikor abbahagyhatják a munkát, ami a megyei futball összeomlásához vezet. Ha nem lesz fegyelmi bizottság, vagy nem dolgoznak tovább azok, akik a bíróküldést intézik, akkor nem lehet folytatni a bajnokságot, hacsak az igazgatóság vezetője nem veszi át ezeket a feladatokat."
  Keressétek meg a cikket érdekes dolgok vannak benne.”
 • 5. galamblelkü 2010. december 04. 10:47
  „NB.3 lehet a Dac-irja a mai Kisalföld.Sok idézet a Népszavától és" Összeomolhat a Kisalföld".Elegem van a hülye visiókból.”
 • 4. Infamous 2010. december 04. 10:40
  „az NB1 is teljesen felesleges, hát még a megyei labdarúgás... sok ingyenélő megyei és városi sportvezető, az kell, mi? :(”
 • 3. who 2010. december 04. 09:49
  „Jól értelmezem, hogy a cím azt sugallja, hogy az a jó, ami most van és nem kell kitenni a semmirevaló, ingyenélő vezetőket a magyar labdarúgás egészéből? (Biztos azért, mert pont az egyik ilyen megyei főmufti ezer szállal kötődik a Kisalföldhöz, és elindult a propaganda...)”
 • 2. csabrab 2010. december 04. 09:33
  „Rothad itt már minden.MSZP = Fidesz!Ugyanazok basznak el mindent.Teljes az összefonódás”
 • 1. háté 2010. december 04. 08:45
  „Rohad a narancs?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mourinho szerint kitüntetés és nem büntetés az eltiltása

Kitüntetésnek és nem büntetésnek értékeli Jose Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője az Európai… Tovább olvasom