Kisalföld logö

2017. 06. 27. kedd - László 19°C | 30°C Még több cikk.

Olvasóink Gyurcsányi Zsoltot, az ETO futsal-játékosát kérdezték

Olvasóink Gyurcsányi Zsoltot, a magyar bajnok, és kupagyőztes Duna Takarék ETO futsalcsapatának játékosát kérdezték.

Kérdéseit felteheti a cikk hozzászólásaiban, vagy a rnagy@kisalfold.hu e-mail címen.

Az eddig beérkezett kérdések:

Trustno1
Szia, gratulálok a mesterhármashoz én is!

- Mit gondolsz, az új vezetőedző nem fog negatívan hatni a csapatjátékra, hiszen Kozma Mihállyal láthatóan jól ment a csapatnak? Magyar vagy külföldi edzővel dolgoznál szívesebben?

- Szerinted hány évnek kell eltelnie, hogy az ETO esetleg odaférjen a 4-es döntőbe a Futsal Cup-on! Egyáltalán lehetségesnek tartod, hogy odáig fejlődjön a csapat? Mit gondolsz, az elithez (vagy közelébe) tartozó játékosoknak mennyire lehet vonzó esetleg hozzánk igazolni?

- Te is tervezel edzősködést pályád befejezése után? Vagy ha nem mivel foglalkoznál?

További sok sikert Neked és az ETO-nak is!

Külföldi edző mellett még nem dolgoztam, jó lenne, ha adódna erre lehetőség egyszer. A fejlődés szempontjából egy spanyol, vagy egy portugál szakemberrel dolgoznék legszívesebben. A csapatjáték Misivel jól működött, de ha előre szeretnénk lépni, akkor egy elit bajnokságból érkező edzővel van erre a legnagyobb esély.

Sok időnek el kell telnie, hogy tartósan ott legyünk a BL legjobbjai között. Óriási dolog lenne, ha a 16 közé bejutnánk. Ott már rendkívül erős csapatok vannak. Nehéz lesz, de ez a csapat képes lehet arra, hogy bejussunk. Természetesen kellenek új igazolások, meg kell erősíteni az ETO-t.

A világ legjobbjai közül nem tudunk leigazolni kész játékost, mert a költségvetés nem engedi. Ettől függetlenül lehet olyan játékost ide hozni, akivel erősödik a keret.

Elsődleges cél az, hogy ha befejezem a játékos pályafutásomat, akkor edző legyek.

gólkirály
Szia Zsolt, először is gratulálok a fantasztikus sikersorozathoz, aztán pedig több kérdésem is volna hozzád:

1. Milyen a viszonyotok a többi győri csapat játékosaival, jártok-e egymás mérkőzéseire?

2. Megismételhető-e jövőre a triplázás?

3. Mire lehet képes az ETO a BL-ben?

4. Ki a világ legjobb futsalosa, s Te hová helyezed magad a nemzetközi mezőnyben?

5. Mennyire vagy már győri és ETO-s?

Amikor van időnk, akkor mindig kint vagyunk az ETO nagypályás csapatának a meccseire, de ott vagyunk általában a kézilabda és a kosárlabda mérkőzéseken is.

Megismételhető a triplázás, és ez is lesz a célunk.

Ez a csapat bejuthat a 16 közé, az már nagyon szép eredmény lenne. Abban a mezőnyben már tényleg a legerősebb csapatok vannak.

Falcao és Ricardinho a legjobbak. Van önkritikám, tudom, hogy az elithez képest van lemaradásunk taktikailag. Én a középmezőny jó játékosai közé tartozom.

Bár a papírjaim szerint szentendrei vagyok, de az év 365 napjából háromszázat itt vagyok, ezért úgy érzem kezdek beilleszkedni. Nagyon megszerettem a várost.Dr. Faragó István

1./ Szerinted ki volt az ETO legjobb játékosa az idei szezonban?

2./ Az idei évben keveset láttunk a híres Lódi-Gyurcsányi kapcsolatból. Mi a visszaesés oka? Ki a jobb játékos Te, vagy a világválogatott Lódi?

3./ Nagyon helyes a barátnőd. Mikorra tervezitek az eskűvőt?

4./ Mi a véleményed a klubvezetésről?

Kiemelni senkit nem tudok, mert csapatként értük el a sikereket. Ezt döntsék el a szurkolók.

Családalapítást tervezünk, és itt szeretnénk letelepedni Győrben.

Az, hogy a klubvezetés egy év alatt olyan csapatot hozott össze, amely mindent megnyert hazai szinten,választ is ad erre a kérdésre. Persze nekik is van még mit tanulni, ugyanúgy, mint nekünk játékosoknak.

Etoka
Az EB kudarccal végződött. Utólag mi az amit másként csinálnátok? Válogatott szinten mik a tervek számodra, és a csapat számára?

Utólag úgy gondolom sokmindent másként tettem volna. Csak előre kell nézni. Mindenképpen szeretnék kijutni válogatottként egy vb-re. Az ukránok ellen erre megvolt a lehetőségünk, sajnos elhibáztuk. Reméljük lesz még alkalom a bizonyításra.

sandrissimo19
Hello! Amikor Te elkezdted a futsalt a nagypályás fociról váltottál? Létezik már olyan, hogy fiatalokat erre a sportágra "képeznek" gyerekkoruktól kezdve, vagy továbbra is a nagypálya az alap?

Külföldön, ahol nagyon népszerű a futsal, úgy működik a dolog, hogy ez a sportág az alap. Itt tanítanak meg mindent a gyerekeknek, és innen mehetnek nagypályára. A híresebb brazil játékosok is futsallal kezdték. Tehát fordítva működik, mint nálunk.

Gardi_gyor
Szia Zsolt! A győri szurkolókról mi a véleményed? Egyre többen vannak, és úgy látom befogadták a futsalt a városban.

Fantasztikusak a szurkolóink, és örülök neki, hogy a kis brigádunk így összejött. Remélem a jövőben még többen lesznek. Maximálisan elégedett vagyok a szurkolóinkkal, akiknek köszönjük az egész éves buzdítást.

stam
Szia!
Nagy élmény volt a döntő nekem de legfőképp a 8 éves fiamnak Máténak.
Olyan hatással volt a játékotok rá hogy kijelentette nem akar nagypályás meccsre járni csak a tietekre.
Mit gondolsz magatok mellé tudjátok állítani legalább azt a 2000 embert aki kint volt a döntőn?
Várható változás a keretben?
Milyen utánpótlás bázis van mögöttetek és hogy tudna bekerülni a fiam?
További nagyon sok sikert kívánok nektek.
Jövöre kettövel biztos több szurkolótok lesz.
Maradok Tisztelettel.

Azon vagyunk, hogy a játékunkkal kicsalogassuk a nézőket a sportcsarnokba.

Változások lesznek a keretben. A vezetők döntése, hogy hoznak, vagy küldenek el játékosokat. Konkréet dolgokról még nem tudok.

Az utánpótlás bázis kialakításán dolgozik aklubvezetés, ebbe több győri iskolát is bevontak. Biztos, hogy van arra megoldás, hogy a kisfiad elkezdje ezt a sportágat.


Norbert#7
Mikor kezditek a felkészülést a következő idényre és a BL-re? Ott mi a cél? Milyen hangulata van a futsal bajnokok ligája meccseknek?
Hajrá ETO! Sok sikert!

Következő hónap elején kezdjük a felkészülést, mert augusztus közepén már selejtezőt játszunk.

Játszottam több BL meccset. Jó csapatok vannak, látványos játékra számíthatnak. Sokkal jobb lesz a játék, mint a magyar bajnokságban.

zöld-fehér
Melyik csapatnak drukkolsz a világbajnokságon? Ki a kedvenc játékosod?

A brazilokank és a spanyoloknak drukkolok, Messi és C. Ronaldo a kedvenc futballistám.

AvAnti
Szia Zsolt.
Arra lennék kíváncsi hogy a magyar futsal játékosok profik? Ti a sportból éltek, vagy más munka mellett űzitek a futsalt? Külföldön ez hogyan működik?
Sok sikert a jövőben!

Külföldön a profi státusz működik. Magyarországon amatőr. Vannak olyan játékosok, akik a futsal mellett dolgoznak.

Gerard
Heló Zsolt!
A magyar focira szokták mondani, hogy fejétől bűzlik... és ezért nem működik. Az ETO futsalcsapatánál a klub felépítése mennyire átgondolt? Működőképes lesz magasabb szinten is ez a klubmodell? Én azt látom, hogy túl sokan tolonganak a húsosfazék körül.

Mindenki szeretne a csapathoz tartozni.  Amit elértünk, abban a klubvezetésnek is óriási része van.

madarka
Szia, és gratulálok a kupához, és a bajnoki címhez!
EZ a siker annak köszönhető, hogy összevásárolták győrben a magyr válogatottat ,vagy azért nem volt ez az idény olyan sima, mint kívülről látszott?

A nagypályás csapatok többsége is úgy tud sikeres lenni, hogy leigazolja a legjobbakat. Itt is el kellett azt érni, hogy le tudjanak szerződtetni meghatározó játékosokat. Kozma Mihályt is ide hozták annak érdekében, hogy rövid időn belül érjen el sikereket a klub.

Pityu(pityu)

Szia Zsolt!

Csatlakozva az előttem szólókhoz gratulálok a csapatnak a sikerekhez!!!
Én azt szeretném megkérdezni hogy milyen céljaid vannak még a futsalban, hisz többszörös magyar bajnok vagy és most már kupagyőztes is, valamint a válogatott oszlopos tagja. Hova tovább? Esetleg célod e még külföldön játszani vagy már annyira a szívedhez nőtt Győr, hogy most már itt veted meg örökre a lábadat és szórod el magvaidat? :))

Pityu(pityu)

Most van esélyem kimenni külföldre. Vannak megkeresések több országból is, de én szeretnék maradni. Ha visszautasíthatatlan ajánlatot kapok, természetesen kipróbálom magam egy erőseb bajnokságban, bár Romániában már játszottam két és fél évet.

viliocsi
Szia Töki !
Gratulálok a három címhez, amit nyertetek ! Arra lennék kiváncsi , hogy szerinted a jelenlegi keret meddig juthat a futsal BL-ben , mert szerintem a jelenlegi keret erősebb mint a magyar válogatott ,és ugye az EB-n az azeri válogatott ami valójában egy klubcsapat bejutott a négyes döntőbe...
És egy nagyon komoly kérdés : mikor veszed feleségül a Katit ? :)

Örülök, hogy így látod, hogy az ETO erősebb, mint a válogatott, de a nemzetközi szint teljesen más. Ott nagyon jó csapatok vannak, erősödnünk kell, hogy a nemzetközi porondon is sikeresek legyünk.

Órák kérdése, és feleségül veszem.

maciúr
Szevasz Zsolti!

Az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy, hogy lesz valakiből futsal játékos? Te hogy kerültél be a futsalba?

Kösz

Én is nagypályán játszottam, és egy barátomon keresztül kerültem a futsalosok közé. Megszerettem ezt a játékos, és itt ragadtam.

Maci

Szia Zsolt!
Csatlakozom az előttem szólókhoz és gratulálok a sikerhez. Már sajnálom, hogy csak az utolsó meccseken voltunk ott, és nem előbb fertőztek meg a barátaink a futsallal. A kérdésem az, hogy te hogy látod az utánpótlás nevelést, sikerülni fog ittGyőrben hasonló nagy volumenben véghez vinni az ETOnaka futsal területén azt, amit a nagypályás utánpótlásban képvisel? Én nagyon remélem. Minden esetre az én fiam is azt mondta, csak a futsal, nagypálya felejtős. Te is edzel gyerekeket? További sok sikert a nyári táborhoz és a jövő szezonra.

Nagyon bízom abban, hogy komoly utánpótlás bázis lesz itt győrben, mert ez lehet a jövő. A  cél, hogy előbb-utóbb saját nevelésű játékosok veszik át a helyünket, nem pedig külföldiek. Most, ebben a korban kell elkezdeni a kisfiadnak, hogy sikeres legyen, és a nemzetközi szintet megüsse.


Tárkó
Szia Zsolt!
Kösztönjük ezt a fantasztikus idényt. Hallottam olyan híreket miszerint többen is elhagyják a klubot. (Lódi, Ali és Neris hogy csak pár nevet említsek).Ezek csak a megszokott találgatások vagy tényleg igazak? Jó pihenést és sikeres felkészülést kívánok a FutsalCup-ra és a bajnokságra!

Csak megerősíteni tudom, hogy ezek a játékosok maradnak a klubnál. Személyesen beszélgettem velük, és ők az ETO-ban tervezik a jövőt. Azt még csak a vezetők tudják, hogy kiket küldenek el. Remélem marad mindenki, és csak igazolunk.Köszönöm a kérdéseket, remélem tudtam mindenkinek válaszolni. Itt szeretném megköszönni szurkolóinknak az egész éves bíztatást. Nagyon kellettek ők a sikerekhez. Csak az ETO!

Olvasóink írták

 • 13. IV.Béla 2010. június 09. 17:40
  „Hál´Istennek ideértek azok is, akiknek a politikán kívül nem létezik élet.”
 • 12. adalfold 2010. június 09. 13:08
  „gyurcsány takarodj.”
 • 11. tosa2 2010. június 09. 10:17
  „Minek fusson el, még a fidesz is címlapra vitte :"Gyurcsányi is a fideszre szavaz"
  nem olvastad. Na azért jól kergeti a labadát !”
 • 10. Sagittarius 2010. június 08. 22:49
  „Ilyen nevem lenne, addig futnék míg el nem hagynám!”
 • 9. maciúr 2010. június 08. 14:10
  „@stam: Ajánlom figyelmedbe ezt a linket: http://www.etofutsal.hu/page/show/9 Itt elég sok infó van az utánpótlásról.”
 • 8. Tárkó 2010. június 08. 13:35
  „Szia Zsolt!
  Kösztönjük ezt a fantasztikus idényt. Hallottam olyan híreket miszerint többen is elhagyják a klubot. (Lódi, Ali és Neris hogy csak pár nevet említsek).Ezek csak a megszokott találgatások vagy tényleg igazak? Jó pihenést és sikeres felkészülést kívánok a FutsalCup-ra és a bajnokságra!”
 • 7. Pityu(pityu) 2010. június 08. 13:17
  „Szia Zsolt!

  Csatlakozva az előttem szólókhoz gratulálok a csapatnak a sikerekhez!!!
  Én azt szeretném megkérdezni hogy milyen céljaid vannak még a futsalban, hisz többszörös magyar bajnok vagy és most már kupagyőztes is, valamint a válogatott oszlopos tagja. Hova tovább? Esetleg célod e még külföldön játszani vagy már annyira a szívedhez nőtt Győr, hogy most már itt veted meg örökre a lábadat és szórod el magvaidat? :))

  Pityu(pityu)”
 • 6. viliocsi 2010. június 08. 12:54
  „Szia Töki !
  Gratulálok a három címhez, amit nyertetek ! Arra lennék kiváncsi , hogy szerinted a jelenlegi keret meddig juthat a futsal BL-ben , mert szerintem a jelenlegi keret erősebb mint a magyar válogatott ,és ugye az EB-n az azeri válogatott ami valójában egy klubcsapat bejutott a négyes döntőbe...
  És egy nagyon komoly kérdés : mikor veszed feleségül a Katit ? :)”
 • 5. maciúr 2010. június 08. 12:54
  „Szevasz Zsolti!

  Az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy, hogy lesz valakiből futsal játékos? Te hogy kerültél be a futsalba?

  Kösz

  Maci”
 • 4. norina 2010. június 08. 12:54
  „Szia Zsolt!
  Csatlakozom az előttem szólókhoz és gratulálok a sikerhez. Már sajnálom, hogy csak az utolsó meccseken voltunk ott, és nem előbb fertőztek meg a barátaink a futsallal. A kérdésem az, hogy te hogy látod az utánpótlás nevelést, sikerülni fog ittGyőrben hasonló nagy volumenben véghez vinni az ETOnaka futsal területén azt, amit a nagypályás utánpótlásban képvisel? Én nagyon remélem. Minden esetre az én fiam is azt mondta, csak a futsal, nagypálya felejtős. Te is edzel gyerekeket? További sok sikert a nyári táborhoz és a jövő szezonra.”
 • 3. stam 2010. június 08. 11:23
  „Szia!
  Nagy élmény volt a döntő nekem de legfőképp a 8 éves fiamnak Máténak.
  Olyan hatással volt a játékotok rá hogy kijelentette nem akar nagypályás meccsre járni csak a tietekre.
  Mit gondolsz magatok mellé tudjátok állítani legalább azt a 2000 embert aki kint volt a döntőn?
  Várható változás a keretben?
  Milyen utánpótlás bázis van mögöttetek és hogy tudna bekerülni a fiam?
  További nagyon sok sikert kívánok nektek.
  Jövöre kettövel biztos több szurkolótok lesz.
  Maradok Tisztelettel.”
 • 2. Trustno1 2010. június 08. 09:03
  „Szia, gratulálok a mesterhármashoz én is!

  - Mit gondolsz, az új vezetőedző nem fog negatívan hatni a csapatjátékra, hiszen Kozma Mihállyal láthatóan jól ment a csapatnak? Magyar vagy külföldi edzővel dolgoznál szívesebben?

  - Szerinted hány évnek kell eltelnie, hogy az ETO esetleg odaférjen a 4-es döntőbe a Futsal Cup-on! Egyáltalán lehetségesnek tartod, hogy odáig fejlődjön a csapat? Mit gondolsz, az elithez (vagy közelébe) tartozó játékosoknak mennyire lehet vonzó esetleg hozzánk igazolni?

  - Te is tervezel edzősködést pályád befejezése után? Vagy ha nem mivel foglalkoznál?

  További sok sikert Neked és az ETO-nak is!”
 • 1. gólkirály 2010. június 07. 20:46
  „Szia Zsolt, először is gratulálok a fantasztikus sikersorozathoz, aztán pedig több kérdésem is volna hozzád:

  1. Milyen a viszonyotok a többi győri csapat játékosaival, jártok-e egymás mérkőzéseire?

  2. Megismételhető-e jövőre a triplázás?

  3. Mire lehet képes az ETO a BL-ben?

  4. Ki a világ legjobb futsalosa, s Te hová helyezed magad a nemzetközi mezőnyben?

  5. Mennyire vagy már győri és ETO-s?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Róth Kálmán nem igazol a Valceához

A román ProSport portál szerint magyar edzője lesz a legútobbi BL-döntős román sztárcsapatnak, de… Tovább olvasom