Kisalföld logö

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -1°C | 9°C Még több cikk.

Megyei foci: kevesebb díj

Sem a szövetség, sem az igazgatóság nem ígért soha támogatást.
Keddi „Gond a kevés játékos" című írásunkban a győrsági futballkub elnöke arról nyilatkozott, hogy hétvégén többek közt azért nem tudott kiállni csapata, mert az igazgatóság által ígért támogatást nem kapták meg.

Ezzel kapcsolatban Horváth László, az MLSZ megyei igazgatója reagált: „Sem a szövetség, sem az igazgatóság nem ígért soha támogatást. Az MLSZ vezetése korábban, a társasági adókedvezmény elfogadásával a versenyeztetési költségek jelentős csökkentését jelentette be. Annak ellenére, hogy az MLSZ nem jutott még ezekhez az összegekhez, a megyei kluboknak már nem kellett az októberi és novemberi költségeiket befizetni, nem küldtünk nekik számlát, a költségek csökkentése így megtörtént."

Olvasóink írták

 • 2. Rábaközi 2011. november 24. 08:11
  „Teljes mértékben igaza van az 1-es hozzászólónak, a lényegen az nem változtat, hogy támogatásként avagy díjcsökkentésként ígértek a jelenlegi költségeinkből 90%-os megtakarítást, már szeptembertől.
  Nagyon szomorú és elkeserítő, hogy a megyei labdarúgás vezetője mindezt már letagadja.
  Egyébként a szövetségről pedig annyit, manapság a jegyzőkönyvekbe mindenki azt ír amit akar, következmények nélkül.
  Békés Karácsonyt, Boldog Új Évet: Taxi”
 • 1. keresztfater 2011. november 23. 14:41
  „Mi, a kiscsapatok képviselői, az Igazgató Úr szájából hallottuk az ígéretet a 90 % -os támogatásra, ami előszőr szeptember 15.-e majd október 15.-e volt. (Az igaz, évszámot nem említett! ) Majd mindezt örömmmel olvashattuk kedvenc napilapunk hasábjain is.... Ezért ki máson, ha nem Horváth Úron kérnénk számon hogy hol a beígért támogatás?! (noha tudjuk Ő semmiről nem tehet hogy így alakult) Na és persze a Tisztelt szerkesztő-riporter Urat is megkérném, kérdezze már meg melyik klub kiadásai csökkentek 90 %-al? Mert ugye az "eladható" cikk volt hogy "Kilencven százalékkal is csökkenhetnek a kiscsapatok terhei" az már kevésbé hogy mindebből az utolsó két játékvezetői díj részletet nem kellett befizetni, ami max. 20 % lett, amit a Megyei Igazgatóságnak ezúton is tisztelettel megköszönök a kiscsapatok nevében! Mindannyiunk nevében várom a minden részletre kiterjedő választ, (újabb konkrét ígéretet) az illetékes szájából!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Futsal: előkelő helyen a nemzetközi porondon

Ugyan a Rába ETO csak a negyedik lett csoportjában az UEFA Futsal Cup elitkörében, a megszerzett… Tovább olvasom