Kisalföld logö

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 18°C | 28°C Még több cikk.

Komjáti megy, Pintér érkezik?

Gyakorlatilag biztosra vehető, hogy nem Komjáti András irányítja a következő évadban a Matáv Sopron labdarúgócsapatát. A szakember a nemrég befejeződött szezon elején pár fordulót követően vette át az akkor a sereghajtó pozíciójában serénykedő távközlési együttest. Irányításával végül a Matáv a bajnokság kilencedik helyén zárt.
– Hamar távozott Sopronból, bő egy héttel a bajnokság befejezése után már vissza is költözött Budapestre. Nem érezte jól magát? – kérdeztük a szakembertől.
– De igen. Semmi bajom nem volt a munkatársaimmal és a vezetőkkel, sőt, úgy érzem, a soproni szurkolókkal is jó volt a kapcsolatom. Nekik ezúttal is szeretném megköszönni a támogatást. Pár hete volt egy megbeszélésünk a jövővel kapcsolatban, aztán erről a témáról velem nem tárgyalt többet a vezetőség. A szerződésem a bajnokság végéig szólt, és a jelek arra vallottak, hogy a vezetőség nem velem képzeli el a folytatást, ezért jöttem haza.

– Manapság, amikor óriási a harc egy-egy helyért, pozícióért, nem kis bátorság csak úgy otthagyni egy kispadot, ahogy a jelek szerint ön tette.
– Bennem régóta érlelődött ez a döntés. Amikor annak idején Sopronba kerültem, biztos voltam benne, hogy többre hivatott a csapat, mint ahol akkor állt, amikor átvettem. Most viszont nem kevesebb mint tíz futballista szerződése jár le. Ezen játékosok többsége ráadásul nálam meghatározó volt. Ha pedig a keret minőségi futballistáinak egy jelentős része távozik, nem tudom garantálni, vállalni az eredményes munkát. Éppen ezért valószínűnek tartom, amennyiben felkértek volna, még akkor sem vállaltam volna a feladatot.

– Ezek szerint nem csalódott, nem elkeseredett?
– Egészen pici keserűség van bennem, mégpedig azért, mert nem tudtuk például egy záróvacsorával befejezni az évadot és elbúcsúzni egymástól.

– Van már ajánlata?
– Nem, egyelőre nincsen, hiszen sokan elkönyvelték, hogy maradok a Matávnál. Kétségbeesve viszont egyáltalán nem vagyok, bízom benne, lesz, aki rám nyitja az ajtót.

A témához kapcsoló hír, amennyiben a Matáv labdarúgócsapatát működtető kft. és az új befektető között létrejön a megállapodás, valószínű, Pintér Attila, a Pápa jelenlegi edzője veszi át a szakmai munka irányítását.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Urbán megy, Fehér, Juhár és Gera nem

A magyar válogatott szerdai, San Marino elleni EB-selejtező mérkőzés előtt Gellei Imre kapitánynak a… Tovább olvasom