Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Karatés éremeső Győrszentivánon

Karate - A győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház adott otthont az V. Győri Ashihara Karate Gálának, melyet a Likócsi Ashihara Karate KSE rendezett meg. A Győrből, Pannonhalmáról, Sopronból, Dunaharasztiról, Budapestről, Ceglédről, Dunakesziről és Szlovákiából érkezett 18 klub 157 versenyzője vett részt az eseményen.
A Likócsi és Győrszentiváni

Ashihara Karate KSE színeiben induló Varga Krisztián, Bögi Zsolt, Horváth Eszter, Bögi Richárd (legkiemelkedőbb harcos különdíj), Antalics Viktor, Németh Mátyás és Polyák Nikolett arany-, Horváth Krisztián, Antalics Máté, Farkas Dorottya, Kun Máté és Szűcs Bálint ezüst-, Kun Mátyás pedig bronzérmet szerzett. Az egyesület a csapatok versenyében az első helyen végzett.

A dobogósok egy csoportja a verseny után.

A SMAFC sportolói három arany-, három ezüst- és két bronzérmet szerzett. A gyermeklányok középsúlyú mezőnyében Bóna Krisztina győzött. A gyermekfiú közép- és nehézsúlyúak küzdelmeiben SMAFC-os „házidöntő" volt.

Előbbiben Ferenczi Csongor diadalmaskodott, a második Németh Noel lett. A nehézsúlyúaknál Igler Gábor nyert Presits Kristóf előtt. Ezüstérmet szerzett még a gyermek könnyűsúlyú lányoknál Illés Maja. Bronzérmes lett a gyermek nehézsúlyú lányoknál Takács Réka és a serdülő lányok könnyűsúlyú versenyében Zrínyi Rebeka.

Olvasóink írták

  • 1. MajorTamás 2008. február 28. 17:02
    „Tiszteletteljes kérdésem,hogy mért csak a csonka eredménylistát közli a cikk,a többi klub első helyezettjei is megérdemlik,hogy nevüket megismerje a sportágat szerető közönség,gondolok itt a szlovákiai csapat, a Bushido klub és a Takuan karate iskola első helyezettjeire.
    A sportág népszerűsítése és megismertetése szempontjából is jó lenne,ha a többi klubot is megismerhetné az olvasó.
    Üdvözlettel Major Tamás!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kilenc kosarasunk a gálán

Kosárlabda - Hétvégén Pécsett rendezik meg az All Star-gálát. A magyar női válogatott és az All Star… Tovább olvasom