Kisalföld logö

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 1°C Még több cikk.

Így kezdték a felkészülést Görbicz Anitáék - fotók, videó

Hat új játékossal kezdte a győri csapat a felkészülést, cél a BL megnyerése.
A 2014/2015-ös szezon nyári felkészülése a mai napon kezdődik a Győri Audi ETO-nál. A csapat célja idén is megőrizni a BL-címet, amelyben hat új csapattag tud szerepet vállalni.

"Az új szezonnak jelentős vérfrissítéssel vágunk neki, bízva abban, hogy a csapat gerincét alkotó játékosaink mellett az új tagok nagy motivációval segítik a jó eredményeket. Két ilyen fantasztikus szezon után nem lehet más a célunk, mint idén is megmutatni, hogy a Győri Audi ETO továbbra is Európa legjobb női kézilabda csapata" – jelölte ki az idei utat Kelecsényi Ernő klubelnök.


Videó: Cseh Róbert

A BL-címvédő nyári menetrendje állapotfelméréssel kezdődött, amelyet kemény alapozó edzések váltanak fel. Július 21-én egy hétre Mátraházára utazik a csapat edzőtáborozni, amely során idén is a norvég válogatott lesz az edzőpartnere. Július 28-án nyilvános edzést tartunk a szurkolók és a média számára, a nyár további részében pedig az alábbi edzőmérkőzések várnak a csapatra:

augusztus 2.: Mosonmagyaróvár – ETO (helyszín: Mosonszolnok)
augusztus 9.: Siófok-ETO
augusztus 15.: ETO-Podravka (helyszín: Hévíz)
augusztus 22.: Handball Fiesta, ETO-Vardar
augusztus 23.: Handball Fiesta, ETO-Larvik
augusztus 24.: Handball Fiesta, Larvik-Vardar
augusztus 28.: Lipcse-ETO (helyszín: Lipcse)
augusztus 31.: Szuperkupa, ETO-FTC

Megkezdte a felkészülést az Audi ETO


"Sok új játékosunk lesz az új szezonban, akiknek beépítése mindig nagy kihívás" – fejtette ki Ambros Martínvezetőedző. „Azonban mindannyian fantasztikus és profi játékosok, vannak köztük tapasztaltak és nagyon fiatalok is, de abban mindannyian egységesek, hogy nagyon szeretnék megnyerni a Bajnokok Ligája trófeát.

Az első állapotfelmérésen már túl vagyunk, mondhatom, hogy kiváló formában tudunk nekivágni a munkának. Bízom benne, hogy a csapatunk idén is fokról-fokra összeérik, meccsről-meccsre jobbak leszünk, megcélozva a szezon végi csúcsformát" – tette hozzá a kétszeres BL-győztes tréner.A korábban bemutatott új csapattagok sora: Planéta Szimonetta, Susann Müller, Macarena Aguilar, Anna Sen, Vesna Milanovic Litre, egy taggal bővül, ugyanis Dunaújvárosból az ETO-hoz szegődik a 21 éves fiatal kapus, Csapó Kyra is.

A szezonindító sajtótájékoztatón szó esett a szurkolók számára kiemelten fontos bérletértékesítésről is, amely idén az új Aréna megnyitása miatt módosul.

A tervek szerint az Aréna nyitó mérkőzése az utolsó őszi hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzés lesz, addig pedig továbbra is az Egyetemi Csarnok a csapat otthona. Az új bajnoki szezonra augusztusban csak az őszi mérkőzésekre értékesíti a bajnoki bérleteket a Klub.

A bérletek és jegyek ára

- Ülőbérlet: 11.000 Ft
- Állóbérlet: 7.500 Ft
- Ülőjegy: 3.000 Ft
- Állójegy: 2000 Ft.

A bérletvásárlás kezdete: augusztus 11., helyszíne a Klubház pénztára. A jegypénztár nyitvatartása: H-Cs: 8:30-11:30 és 13:00-15:00
Péntek: 8:30-11:30

Megkezdte a felkészülést az Audi ETO - II.


Ütemezés

- 2014. augusztus 11-19. elővásárlás a 2013/14. szezon, éves bajnoki ülő/álló bérlettel rendelkezők számára,
- 2014. augusztus 21-28. vásárlási lehetőség mindenki más számára.
A magyar bajnoki bérlettel rendelkezők 20% kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet az Aréna nyitómérkőzésére.

Az őszi hazai BL-bérletek természetesen az új Aréna nyitómérkőzésére is érvényesek, a bérlettulajdonosok egy előre meghatározott szektorban foglalhatnak majd helyet. A bérletek árai:
- Ülőbérlet: 11.000 Ft
- Állóbérlet: 7.500 Ft
- Ülőjegy: 5.000 Ft
- Álló jegy: 3.000 Ft

A BL bérletárusítás kezdete: 2014. szeptember 1. Ütemezés:
- 2014. szeptember 3-11. elővásárlás a 2014/15. őszi szezon, ülő/álló bajnoki bérlettel rendelkezők számára
- 2014. szeptember 15-19. 2013/14 BL II. csoportkörös, ülő/áll bérlettel rendelkezők számára.
- 2014. szeptember 22-30. vásárlási lehetőség mindenki más számára.

A PWC Handball Fiesta meccsekre szintén augusztus 11-én kezdődik a jegyárusítás. A napi jegyek ára 1.000 Ft (ülő és álló jegyek egyaránt), a jegytulajdonosok érkezési sorrendben foglalhatnak helyet az Egyetemi Csarnokban.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

EL: kikapott a Ferencváros

A bajnoki bronzérmes Ferencváros 1-0-ra kikapott a horvát HNK Rijeka vendégeként a labdarúgó Európa… Tovább olvasom