Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 01. kedd - Egyed, Egon

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Sport - labdarúgás, kézilabda, kosárlabda > Három sportágban is jeleskedtek

Három sportágban is jeleskedtek

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség elnöksége az egyetemi sport területén végzett többéves eredményes munkájáért Hallgató Díj kitüntetésben részesítette Joó Ede Leventét, a győri Széchenyi István Egyetem hallgatóját.

kisalfold.hu - 2012.06.22. 09:00
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Joó Ede Levente alapította 2007-ben a győri egyetem amatőr kosárlabdacsapatát, melynek azóta is edzője. Munkájával kiemelkedően járult hozzá a győri egyetem amatőr kosárlabdázásának fejlesztéséhez.

Az egyetemi hallgatók számára kiírt Universitas-kupasorozaton a csapat körzeti és területi bajnoki címeket szerzett, s a városi amatőrbajnokság egyik meghatározó résztvevője lett, ahol tavaly a harmadik helyet szerezte meg. Joó Ede Levente több éven keresztül szerkesztette a Győri Kredit, az egyetem hallgatói lapjának sportrovatát.

Bajnok röplabdások. A Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokságban az elmúlt tanévben ezüstérmes győri röplabdázók kiemeltként csak a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem röplabdázóival mérkőztek meg a döntőbe jutásért. A hazai pályán és idegenben elért, egyaránt 3:0-ás győzelem a négyes döntőbe jutást jelentette.

A Debrecenben rendezett döntő első mérkőzésén a tavalyi bajnok Kaposvári Egyetem legjobbjait 3:0 arányban fektették két vállra a győriek. A Semmelweis Egyetem elleni 3:0-ás eredménnyel már csak egy nyert szettre volt szükség a végső győzelemhez, így a debreceniek elleni 3:1-es vereség elegendő volt a bajnokság megnyeréséhez.

A bajnokcsapat: Albert László, Bertók Bálint, Czinner Tibor, Gaál Szilárd, Horváth Mátyás, Oszuska Gábor, Szauter Ferenc, Szauter Péter, Szántósi Bence, Szele Péter. Edző: Szamosi Balázs. A döntő legjobb ütőjátékosának járó különdíjat Szauter Péter nyerte el.

A legjobbak közé lőtte magát. Mint arról már beszámoltunk, a nemrég befejeződött svédországi világbajnokságon, a győri Patent Győri LK sportlövője, a korábbi junior világ- és Európa-bajnok Boros László egy ezüst- és egy bronzérmet szerzett. Boros a győri Széchenyi-egyetem mechatronikai mérnök BSc szakos hallgatója.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...