Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Győri kézis lányok dögös ruhákban és tűsarkúban - fotók

Görbicz Anita és Orbán Adrienn jól érezte magát a szédítően magas tűsarkúban is a győri belvárosban.
Új oldalukról mutatkoztak be a BL-győztes Győri Audi ETO kézilabdás lányai. Egy autós magazin számára készítettek róluk profi képeket. S mint kiderült, legtöbbjük a pályán kívül, tűsarkúban is otthonosan mozog.

Megszállták az Audi ETO bombázói Győr belvárosát. A BL-győztes kézilabdás lányokkal az Audi magazin készített különleges fotókat, és mint a képekből kiderült, a lányok a pályán kívül is mindent bevetettek. A profi smink, a fodrász, és stylist munkája nyomán az eredmény önmagáért beszélt.

Mindenesetre a hét végén kisebb bokasérülést szenvedett Heidi Löke maga sem gondolta volna, hogy felmegy bedagadt lábára a tűsarkú cipő.

- Eleinte elég óvatosan lépegettem, de egy fél óra múlva már otthonosan mozogtam a nem éppen sérült lábra való cipőben - mondta a norvég kézilabdázó klasszis. - Szerencsére, viszonylag gyorsan végeztünk, és megpihentethettem a lábam.

Győri kézis lányok dögös ruhákban és tűsarkúban


Ambros Martín, a csapat máskor oly határozott vezetőedzője szinte elveszett a számára idegen közegben.

- Nem az az én igazi terepem, egyszerre hárman igazgatták rajtam a nyakkendőt, a zakót és az ingem gallérját - árulta el a spanyol szakember. - A pályán sokkal jobban érzem magam.

Görbicz Anita és Orbán Adrienn a szédítően magas tűsarkúban is jól érezte magát, Hornyák Ágnes azonban kissé feszélyezetten mozgott a flitteres ruhában, és mit bevallotta, életében először festették ki.

- Sportosan szoktam öltözködni, így örültem, amikor a fotózás után
visszavehettem a saját ruháim - mondta a Hornyák Ágnes.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Görbicz Anita és az Audi ETO 10 éve veretlen hazai bajnoki meccsen

Éppen szeptember 26-án tíz éve, hogy a Győri Audi ETO csapata nem kapott ki hazai pályán bajnoki… Tovább olvasom