Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

ETO FC: online tudósítás a szurkolói ankétról

Labdarúgás - A szombati, Haladás elleni szezonnyitó előtt szurkolói ankétot tartott a Győri ETO FC. A stadion klubépületében az ETO elnöke, Tarsoly Csaba, a felnőtt csapat vezetőedzője, Dragoljub Bekvalac és az új játékosok várták a drukkerek kérdéseit.


A szurkolói ankét kis késéssel kezdődött. A klubépület VIP termében kb. nyolcvan drukker várta Tarsoly Csabát az ETO elnökét, Dragoljub Bekvalac vezetőedzőt, Klement Tibor ügyvezető igazgatót, valamint a játékosokat. A tolmács szerepét a pályaedző Halasi Szabolcs vállalta magára.

A résztvevőket a klubelnök köszöntötte, és bemutatta az ETO új igazolásait. A külföldiek - Odikadze, Djordjevic, Neziri, Stanisic, Aleksidze, Kink, Pilibaitis és Ahjupera- mellett a csapatkapitány, Stark Péter és az U20-as válogatott kapusa Somodi Bence is részt vesz a találkozón.

Tarsoly Csaba elmondta, hogy kevés esély van arra hogy, további játékosok távozzanak a bajnoki rajt előtt. Bajzát iránt érdeklődik egy orosz csapat, de a csatár valószínűleg marad Győrben.

Józsi Györgyöt a koreai bajnokságból kereste meg egy csapat, de konkrét ajánlatot még nem kapott a klub.

Zoran Supicot korábban egy szórakozóhelyen történt verekedés miatt megbüntették, kizárták a keretből. A játékos azóta elnézést kért a klub vezetőitől, és beszélgetett az edzővel. Supic kapott még egy esélyt, így lesz lehetősége a bizonyításra a következő idényben is.

Tarsoly Csaba megnyugtatt a drukkereket, hogy nem terveznek jegyáremelést a következő idényben.

A vezetőedző, Dragoljub Bekvalac szurkolói kérdésre azt válaszolta, hogy az ETO megalkuvást nem tűrő, harcos futballt játszik a jövőben. Lehet, hogy a csapat néhányszor vesztesen hagyja majd el a pályát, de biztos benne, hogy a játékosok ilyenkor is az utolsó percekig küzdenek majd. Nem jelenhet gondot, hogy több nemzet képviselteti magát a csapatban. A felkészülés alapján bebizonyosodott, hogy a keret nagyon összetartó, egységes.

A csapatkapitány, Stark Péter szokásához híven nem vállalkozott arra, hogy jósoljon. Elmondta, hogy reméli, a felkészülés alatt elvégzett munka meghozza az eredményét, és az új játékosokkal megerősödve eléri a nemzetközi szereplést az ETO.

Tarsoly Csaba az új igazolásokról elmondta, hogy igyekeztek olyan futballistákat szerződtetni, akik nyerő emberek, akik tudják milyen bajnokságot, kupát nyerni, akik kemény meccseken vannak túl nem csak klub szinten, hanem válogatottként is. A leigazolt futballisták olyan csapatokból érkeztek, amelyekbe nem kerülhet be akárki. Alap elvárás a csapattól, hogy mindenki keményen küzdjön, és tegyen meg mindent a sikerért.

Az ETO Parkkal kapcsolatban Tarsoly Csaba elmondta, hogy a február közepére tervezett nyitás csúszik, ez húsvét környékén várható. A gazdasági válság miatt több bérlő visszalépett. A Quaestor a kivitelező Integrál RT munkáját - 4 milliárd forintot- is kifizette.
Olvasóink írták

 • 1. Poncius 2009. február 18. 17:52
  „ETO Park ki fog még nyitni az idén ?? Vagy tényleg levonultak a kivitelezők és bukta van.

  Annó tavaly Tarsoly Csaba még az alábbiakról beszélt:
  2008.11.17. 13:26
  "- A bérlőink többsége kérte, hogy várjunk egy kicsit, mert a pénzügyi válság miatt nem kapták meg a banki hitelt, ezért a jövő év első negyedévében nyissunk meg. Közben voltak bérlőcserék is. A nyitás időpontját 2009. február közepére, pontosan Valentin-napra tervezzük.

  - A szállodával lesz teljes az ETO Park. Mikorra tervezik az avatást?

  Folyamatban van a hotel építése, két-három héten belül elkezdődhet az építkezés látványosabb szakasza. Ezt is az MFB finanszírozza. A terveink szerint 2009 szeptemberében adjuk át és a Quaestor Csoport fogja működtetni. "”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Brazil sztárt igazolt az Audi ETO KC

Kézilabda - Szóban megállapodott a Győri Audi ETO KC vezetősége a brazil válogatott Eduarda… Tovább olvasom