Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Ébresztő Győr! Mindent bele, ETO-sok!

Az első osztályú magyar bajnokság a hajrájához érkezett, a csapatoknak még (már csak) hat fordulóban kell helytállniuk az idény végéig.
Az elmúlt hétvége eseményei is azt mutatják, ebben az időszakban már minden, a pályán és azon kívül történt eseménynek fokozott jelentősége van, hiszen olykor kis dolgokon múlik, hogy adott esetben kié lesz a győzelem.

Az a klub, amely minden tekintetben erős, csak az tud sikeres lenni.
Puhl Sándor, akit négyszer választottak a világ legjobb játékvezetőjének, a Sport Televízió vasárnap esti műsorában azt mondta: az FTC–ETO mérkőzésen négy olyan momentum volt, ami miatt a Fradi második gólját Iványi Zoltán játékvezetőnek nem lett volna szabad megadni. De megadta és ebben talán az a pszichikai nyomásgyakorlás is szerepet játszhatott, amelyet Détári Lajos, a Ferencváros szakmai igazgatója folytat azzal, hogy rendszeresen nyilvánosan bírálta a Fradi mérkőzései után a játékvezetők tevékenységét.

Ami elmúlt, azon már nem lehet változtatni, azért viszont lehet tenni, hogy az ETO FC minden tekintetben erősnek mutatkozzon a bajnokság hátralévő szakaszában is.

A klub, a csapat megteremtette az alapjait annak, hogy egy sikeres idényt zárjon Győr, az ETO FC és természetesen velük a szurkolók, akik nélkül nincs labdarúgás, nincs játék.

Úgy érezzük, a győrieknek, az ETO-drukkereknek most félre kell tenni az esetleges korábbi sérelmeiket és össze kell fogniuk azért, hogy a mérkőzéseken jelenlétükkel és buzdításukkal megmutassák: mentálisan tudják erősíteni a csapatot és gyengíteni az ellenfelet.

Vasárnap az ősz meglepetéscsapata, a Diósgyőr szerepel Győrött. A borsodi piros-fehéreket az ETO egykori aranycsapatának válogatott csatára, Szentes Lázár irányítja. Bízunk benne, hogy sok ezren leszünk a lelátón és sikerül visszavágni az őszi miskolci vereségért.

Büszkék lehetünk az eddigi eredményekre és a magunk módján mindent megteszünk azért, hogy a bajnokság végén együtt ünnepelhessünk.

Az ETO 100 Baráti Kör
vezetősége

Olvasóink írták

 • 11. Cancer 2012. április 18. 00:01
  „Valóban semmi mást nem kellene csinálni, mint egyeztetni a mérkőzések időpontjait. A vasárnap délután egyenesen "halál" a megyei sportrajongóknak. Amatőr focisták, játékvezetők, helyi szurkolók maradnak le a meccsekről. Ha az ETO-nak muszáj igazodni a tv-hez, akkor a megyei bajnokságban kellene korábban kezdeni a meccseket, mindig úgy, hogy legalább 1 órával az ETO-meccs előtt vége legyen annak. Aki akarna, kocsival be tudna érni kezdésre egy gyors zuhanyzás után... Semmi más nem kellene, mint folyamatos konzultáció és egyeztetés, szervezés. Nagy nevek vannak az ETO kommunikációs/PR csapatában, a GYMS Megyei LSZ vezetésében, sajnos azt kell mondani a józan paraszti ész nem működik. Totális impotencia.”
 • 10. nagyonfááj 2012. április 17. 21:41
  „lászló8 akkor te csak nyugodtan szurkolj valamelyik fővárosi hulladéknak....és 100 km-re Győrtől is hajrá ETO....jah és irogass máshová, ne ide!”
 • 9. kissto83 2012. április 17. 20:35
  „Az az igazság,hogy én Győrtől 60kmre lakom,mégis az ETO-ért szorítok,és még vagyunk így ezzel néhányan!Régen szinte minden hazai meccsen ott voltam,de a munka miatt,és az alább említett hétvégi focis elfoglaltságaim miatt már csak a tévében tudok szorítani a csapatnak!Ettől még nem váltam divatszurkolóvá,úgy gondolom!Amúgy meg ismerek olyan vidéki szurkolót,aki szintén egy Győrtől távolabb eső kis falucska szülöttje,és mégis szinte minden hazai,és vidéki meccsen ott van!Gondolok itt Orbán Zolira!Szóval nem csak Győrben vannak ETO szurkolók!Na de a lényeg az hogy nyerjen az ETO!!!

  HAJRÁ ETO!!!!!”
 • 8. apokalipszis 2012. április 17. 18:13
  „4.Lin

  Ki írt ilyent???Őszt írtak nem tavaszt!”
 • 7. kiseto 2012. április 17. 17:39
  „lászló8 ez nem igaz!!! Rengeteg vidéki ETO-s van!!”
 • 6. lászló8 2012. április 17. 17:31
  „bararobi
  Az-az igazság,hogy Győr-től 20 km-re nagyon kevesen szorítanak az Etó-ért!”
 • 5. BudaiKr 2012. április 17. 17:30
  „az a lényeg hogy a hátra levő fordulókba üssünk meg mindenkit akkor már baj nem lehet. Atca az ggyetlen edző akivel a csapat képes ezt megcsináni. Mi melletted vagyunk akik kifütyülltek azok meg maradjanak otthon vagy kérjenek ellnézést!!!”
 • 4. Lin 2012. április 17. 17:18
  „A cikk íróját kérdezném, vagy a Baráti kört, hogy a DVTK mióta a tavasz meglepetéscsapata?? 15. fordulóban 27 pontja volt, a 21.fordulóban pedig a 23.-ban pedig 34 pont.....6 meccs alatt 7 pont az aztán meglepetés.”
 • 3. bararobi 2012. április 17. 13:41
  „Kedves ETO 100 Baráti Kör!

  Szerintem hiába vártok több szurkolót minden olyan meccsre ami pénteken és vasárnap kerül megrendezésre.
  És még az okok is egyszerűek: - sok győr környéki (kb. 95%) alacsonyabb osztályú csapatnál a mai viszonyokhoz igazodva pénteken délután 5-6 óra körül van edzés és vasárnap pedig mérkőzés (minden héten a bajnokság végéig 17 órakor). Számoljátok csak ki, hogy Győr 20 km-es körzetén belül ez mennyi csapatot érint. Pedig a megye 1-es, 2-es, 3-as focisták közül sokan lennének kíváncsiak az ETO meccseire, de képtelenség 16.30-kor kezdődő meccsre úgy beülni, hogy a sajátom 17 órakor kezdődik. Ennyit a sok "divatról"...
  További szép napot!! Csak az ETO!!!”
 • 2. Anti-szikra 2012. április 17. 12:15
  „A divatok maradjanak otthon!!!Inkább maradjuk 3000-en a stadionba,mint h kijöjjön a sok divat és a 20 percbe már fütyüljenek....”
 • 1. Contar 2012. április 17. 11:49
  „Hajrá ETO!
  A bajnokságnak a pályán kell eldőlnie. Tessék annyi gól szerezni egy-egy mérkőzésen, hogy ilyen vitatott bekapott gólok is simán beleférjenek a győzelembe! Többet kell rúgni, mint amennyit kapunk! 6:5-re és 1:0-ra is lehet nyerni, de micsoda különbség!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kupagyőztesek köszöntötték a születésnapost

A napokban ünnepelte 60. születésnapját a korábbi FC Sopron futballcsapatának szertárosa, Bausz… Tovább olvasom