Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Díjak a Sportcsillagoknak

9. alkalommal osztották ki kedden a Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítvány és a BMC Rádió Kft. által legjobbaknak talált sportolóknak a 2003-ban elért eredményeikért odaítélt díjakat.
Szép képsorokkal indult a Hotel Konferencia dísztermében az idei díjátadó ünnepség. A hatalmas kivetítőn Győr város szépségeiből és az itt rendezett kiemelkedő sporteseményekből láthattunk megkapó képeket, illetve mozzanatokat. Majd Balogh József polgármester megnyitója után elkezdődött az ünnepi díjkiosztás, amelyhez a város legjobb sportolóit szólították a képzeletbeli pódiumra.

A legjobb női sportolók: Görbicz Anita, Csay Renáta és Remsei Mónika
A női sportolók legjobbjának járó szép díjat Görbicz Anita kézilabdázó kapta, aki a kajakos Csay Ranátát, valamint az evezős Remsei Mónikát előzte meg. A rögtönzött hangosriport alkalmával elhangzott kérdésre, hogy eredményei közül mire a legbüszkébb, azt válaszolta: a magyar válogatottságra, valamint az olimpiai részvétel kiharcolására.

A férfiaknál, amint az utóbbi években, úgy 2003-ban is Kammerer Zoltán kajakos teljesítményét találták a legkiemelkedőbbnek. Mögötte a második helyen az ugyancsak kajakos Salga István, a harmadikon pedig ifj. Laczik Zsolt sportlövő végzett.

A csapatok kategóriájában legjobbként a Graboplast-ETO női (edző: Róth Kálmán), másodikként pedig a Győri Tento-ETO férfi kézilabdacsapatot (edző: Tóth László) díjazták.

Az év edzője Tóth László (kézilabda) lett, mögötte Borsodi Géza (kajak) és Laczik Zsolt (sportlövészet) végzett.

Kammerer Zoltán átveszi a díjat
A 2003-as esztendő felfedezettje a triatlonista Szakály Zsuzsa, akit szülei, Szakály Zsuzsanna és Szakály Zsolt edzenek.

A BMC Rádió hallgatóinak szavazataiból a legtöbbet a kézilabdázó Görbicz Anita kapta, aki az újabb szép serleg és virágcsokor átvételekor megismételt tapsvihart aratott.

Az est fénypontjaként osztották ki immár ötödik alkalommal a Győr Sportjáért Életműdíjat. Budai Tibor szobrászművész alkotását ebben az évben Farnady Ernő röplabdaedző és sportvezető vehette át.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csúcsrangadó Hollandiában

Igazi csúcsrangadót rendeztek a holland bajnokságban, hiszen az első két helyezett találkozott… Tovább olvasom