Kisalföld logö

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

Darts: Bejött a papírforma, Ihász Veronika győzött

A papírforma érvényesült a steel nemzeti bajnokság Győrben megrendezett 6. fordulójában.
A férfiaknál Magyarország ma legmagasabban jegyzett versenyzője, Bezzeg Nándor, míg a hölgyeknél a győri Ihász Veronika diadalmaskodott. Utóbbi sikerével már országos bajnok lett.

A győri ETO Parkban rendezték hétvégén az országos steelbajnokság 6. fordulóját, amit az országos szakszövetség és a Győri DC közösen szervezett meg. Az állványok és táblák felállítása a megszokottól eltérő helyszínen hat órát vett igénybe, de a rendezők szerint megérte a munka: több néző került így közelebb a sportághoz.

„Az impozáns helyszínnek is köszönhetően nagy sikere volt a versenynek, a hazai Rucska József Bezzeg Nándor elleni rendkívül izgalmas meccsét több százan nézték meg az ETO Parkban – mondta Venesz Ká- roly, a Győri DC elnöke. – Bár a rossz időjárás miatt a vártnál kicsivel kevesebb versenyző jött el, színvonalas volt a forduló, ahol a papírforma érvényesült. A férfiaknál a már említett Bezzeg Nándor – aki mostanában világ legjobbjai között, PDC-viadalokon is versenyez – lett az első, igaz, Rucska József a negyeddöntőben nagyon megszorította őt és csak kevésen múlt, hogy nem a mi játékosunk jutott tovább."
A hölgyeknél is a nagy esélyes győzött.

Rucska József és Bezzeg Nándor nagyot csatáztak. Fotó: H. B. E.
Rucska József és Bezzeg Nándor nagyot csatáztak. Fotó: H. B. E.


„A győri Ihász Veronika ezúttal is első lett, s a hátralévő két fordulótól függetlenül már magyar bajnok egyéniben. Ő korábban a szintén győri Wachter Nikolettel már megnyerte a steel páros bajnokságot."
A profik után másnap az amatőrök is összemérhették tudásukat, közel ötvenen jelentkeztek a versenyre.

Eredmények, steel nemzeti bajnokság, 6. forduló, férfiak: 1. Bezzeg Nándor (Vasas), 2. Darányi Zoltán (Sport DC), 3. Melisek Zsolt (Pestújhelyi SC) és Takács Gábor (Vasas SC), ...5. Rucska József (Győri DC).

Nők: 1. Ihász Veronika (Győri DC), 2. Kautzky Nóra (Soul DC), 3. Harsányi Enikő (Wekerlei BSE) és Mayerné Takács Rita (Vasas SC).

Az amatőr férfiaknál Takács Norbert (Győrság), Kacz Szilárd (Győr), Sáhó Dávid (Győr), a nőknél Kocsis Tímea (Csorna), Boros Nikolett (Rábapatona), Kalmár Vivien (Győrság) lett a sorrend.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Futsal: győzelemmel hangoltak a rangadóra

Egy kiegyenlített első félidőt követően a folytatásban már kijött a két csapat közötti tudásbeli… Tovább olvasom