Kisalföld logö

2018. 11. 14. szerda - Aliz 6°C | 13°C Még több cikk.

Botrányok a Fradi meccsein: 16 éve az ETO stadiont is szétverték

A Ferencváros szurkolótáborának egy része nem véletlenül vált hírhedtté Európa szerte. A Fradi keménymag rendszeresen verekedések, rendbontások főszereplője.
Szurkolói rendbontások a Ferencváros labdarúgócsapatának mérkőzésein 1990-től:

1990. szeptember 15. - A Siófoki Bányász-FTC labdarúgó-mérkőzés után a távozó FTC-szurkolók közül néhányan kiszakították a kijárati kaput és kővel megdobálták a televízió közvetítő kocsiját. A vasútállomásnál egy garázda előállítsa után ötven-hatvan főnyi csoport támadt a rendőrökre, a háromszáz fősre duzzadt tömeget végül gumibot használatával kellett feloszlatni. Az eset során öt szurkoló és két rendőr nyolc napon belül, egy rendőr pedig nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

1990. október 3. - A Zalaegerszegen rendezett Ferencváros-Royal Antwerpen mérkőzést több alkalommal is félbe kellett szakítani, mert a zöld-fehér szurkolók petárdákat robbantgattak és füstbombákat hajigáltak. Emiatt a Ferencvárosnak következő UEFA Kupa mérkőzését a nyilvánosság kizárásával kell játszania és 6000 svájci frank büntetést kapott.

 

RÁBA ETO -FERENCVÁROS

1993. április 19:


A Rába ETO-Ferencváros győri mérkőzés során az FTC szurkolói 600 széket rongáltak meg és dobáltak szét, ennek következtében öt rendőr könnyebb sérülést szenvedett. A rendőrség 11 szurkolót állított elő, közülük 9-et őrizetbe vett.

-A Fradi táborban legalább 3000 drukker volt az eredményjelző alatti szektorokban.  Én a barátaimmal a Fradi szurkolóktól egy kerítéssel elválaszott helyen, a diákok és nyugdíjasok számára fenntartott helyen voltam. Gondolom nem tetszett nekik, hogy az ETO remek játékkal vezetett, és nyerte is a meccset. Ha jól emlékszem 4-2 lett a végeredmény, a mieink közül Hajszán, Mikóczy és Pena is gólt szerzett. A fővárosi keménymag elkezdte a balhét és próbálta megrohamozni a szomszédos, ETO-szektorokat. Jöttek a rendőrök, akik nem a most megszokott kommandós felszerelésben, hanem csak egyenruhában, gumibottal próbáltak rendet tenni. A 3000 Fradista ellen esélyük sem volt. A tömegben repkedtek a székek, a tányérsapkák, és a széksorok között "gurutak" le a rendőrök is. Szinte az összes széket lerugdosták, és dobálták be a pályát körülvevő futókörre. Tüzet is gyújtottak a stadionban. A balhé a meccs után is folytatódott. Voltak pillanatok, amikor halálfélelmem volt, amikor a rendőrök rongybabaként repültek a szektor aljára a pofonok után- mondta egy akkor 15 éves ETO szurkoló a botrányról.


1991. szeptember 18. - Nyolcvan magyar FTC-szurkolót állítottak elő Szófiában a Levszki-Ferencváros mérkőzés előtt, akik bolgár hivatalos közlés szerint botokkal, láncokkal és más tárgyakkal felszerelve támadtak bolgár drukkerekre és járókelőkre.

1992. június 20. - A diósgyőri pályán rendezett DVTK-FTC találkozó előtt 64 személyt állítottak elő hivatalos személy elleni erőszak, csoportosan elkövetett garázdaság bűntette, továbbá garázdaság vétsége és szabálysértés miatt. A szurkolók megrongálták a büfét az M3-as autópálya egyik parkolójában, egy másik parkolóban súlyosan bántalmaztak és kiraboltak egy férfit.

1992. szeptember 2. - Az ÚTE - Ferencváros labdarúgó-találkozót követően mintegy 30-50 FTC-szurkoló verekedni kezdett az Árpád-hídi metrómegálló peronján, s rátámadtak több szolgálaton kívüli, jogszerűen intézkedő rendőrre is. A garázdákat a rendőrök csak figyelmeztető lövéssel tudták lecsillapítani, s két drukker megsérült.

1992. szeptember 16. - Pozsonyban a Slovan-FTC labdarúgó-mérkőzésen a szlovák rendfenntartók rendkívül brutálisan léptek fel a magyar szurkolók ellen. Az ügyből diplomáciai vita támadt a két ország között, s foglalkozott vele az Európai Labdarugó Szövetség (UEFA) ellenőrzési és fegyelmi bizottsága is. A testület elutasította a Ferencváros óvását, megállapítása szerint a magyar szurkolók provokálták a szlovák rendfenntartókat, az viszont túlzott és helytelen volt, hogy álarcos kommandósokat vetettek be ellenük, ezért mindkét csapatot 15 ezer svájci frankra büntette.

1994. április 11. - A Kispest-Honvéd FC - Ferencváros mérkőzés után mintegy kétszáz fős tömeg támadt egy színes bőrű külföldi állampolgárra. A rendőrök hat szurkolót előállítottak elő, akik ellen verekedés, garázdaság, illetve testi sértés miatt indult eljárás.

1994. május 14. - Az FTC-ÚTE mérkőzés után a ferencvárosi szurkolók mintegy 200-300 fős csoportja megdobálta a lovas rendőröket, ezután a rendfenntartók a tömeget a metró aluljáróba, valamint a Népliget felé kiszorították.

1994. november 6. - A DVSC-Ferencváros labdarúgó-mérkőzés után Debrecenben a Fradi szurkolói négy trolibuszt rongáltak meg, amely a vasútállomásra vitte volna őket. A rendőrök a randalírozó szurkolók közül 15-öt csoportos garázdaság elkövetésének alapos gyanúja miatt előállítottak, s három személyt őrizetbe vettek.


Magyarverés szlovák módra: maszkban, botokkal


1996. március 20. - Az ÚTE-Ferencváros bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a szurkolók betondarabokkal dobálták egymást, a rendőrség több személyt vett őrizetbe garázdaság miatt.

1997. május 10. - Az ÚTE-FTC mérkőzés alatt a szurkolók tüzet gyújtottak, a lelátó kerítését széttörték, betondarabokat dobáltak. A rendőrség a mintegy 200-250 fős tömeg pályára jutását könnygázzal akadályozta meg, 12 főt előállítottak.

1998. május 17. - Az Üllői úton az FTC-ÚTE mérkőzés előtt a szurkolók az útburkolat köveit felszedve a rendőrökre támadtak, majd verekedés tört ki. Két rendőr megsérült, két szurkolót kórházba szállítottak. 11 személy ellen eljárás indult.

1998. szeptember 19. - Az ÚTE-FTC mérkőzés után FTC-szurkolók mintegy 50 fős csoportja kövekkel, italos dobozokkal dobálta a biztonsági őröket, a rendezőket és a rendőröket és az ÚTE szurkolóit. A rendbontás a mérkőzés után, a stadion körüli utcákban is folytatódott, a drukkerek a metróállomásokon és a kocsikban is kárt okoztak.

1999. április 17. - Az Üllői úton az FTC-ÚTE bajnoki mérkőzés előtt 500-600 FTC-szurkoló összecsapott a rendőrökkel, a kialakuló "utcai csatában" egy lovas rendőr a lábát törte, hatan könnyebben sérültek. 18 személyt állítottak elő, közülük tizenkettőt őrizetbe vettek. Fényképek és videófelvételek alapján közel negyven személy ellen indítottak eljárást csoportosan, felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak alapos gyanúja miatt.

1999. május 23. - A Nyíregyháza-FTC bajnoki labdarúgó-mérkőzést követően Szajolnál leégett a Fradi-szurkolókat szállító vonatszerelvény utolsó kocsija. A vonatot felgyújtó szurkolókat 2001 márciusában börtönbüntetésre ítélték.

1999. szeptember 16. - Két magyar szurkolót tartóztatott le a cseh rendőrség Teplicében a helyi FK Teplice-Ferencváros UEFA Kupa-mérkőzés előtt.

1999. október 25. - Tizenkét főt állítottak elő garázdaság miatt a IV. kerületi rendőrkapitányságon, miután az Újpest és a Ferencváros szurkolói még a találkozó előtt összeverekedtek.

2000. február 28. - A rendőrség hat személyt állított elő garázdaság miatt a Vasas-Ferencváros labdarúgó-mérkőzés után, mert a két szurkolótábor összeverekedett.

2000. április 15. - A Ferencváros-Újpest mérkőzést megelőzően verekedés tört ki a szurkolók között, a meccs alatt különböző tárgyakat dobáltak be a pályára. A mérkőzés végén a rendőrség füstgázzal és vízágyukkal biztosította az újpesti szurkolók elvonulását. Április 18-án a Pesti Központi Kerületi Bíróság 6 szurkolót ítélt el 25-től 45 napig terjedő elzárásra.

2000. október 25. - Az Újpest-Ferencváros Magyar Kupa-mérkőzés alatt, illetve után a Fradi-drukkerek 247 műanyag széket téptek ki vagy rongáltak meg, a rendőrség hét drukkert állított elő.

2001. május 12. - Az FTC-Újpest mérkőzést megelőzően, illetve azt követően 12 szurkolót állított elő a rendőrség az Üllői úti stadion előtti rendbontás miatt. Az előállított drukkolók közül a bíróság többet pénzbüntetésre ítélt és kitiltotta őket a sportlétesítményekből és a sportrendezvényekről.

2001. július 25. - A Ferencváros-Hajduk Split Bajnokok Ligája mérkőzésen rendzavarás történt, másnap egy magyar drukkert pénzbírságra ítélt a bíróság.

2001. október 10. - Az FTC-ÚTE Magyar Kupa-mérkőzés után rendzavarás elkövetése miatt tíz szurkolót vett őrizetbe a rendőrség.

2002. március 16. - Rendzavarás miatt öt személyt őrizetbe vett a rendőrség a Ferencváros-Újpest labdarúgó-mérkőzés ideje alatt, további egy személyt garázdaság miatt állítottak elő.

2002. május 18. - Az Újpest-Ferencváros bajnoki mérkőzés után a ferencvárosi szurkolók a vereség miatt törtek-zúztak az újpesti stadionban.


Újpest-Fradi 2002.


2002. szeptember 14. - Az Újpest-Ferencváros labdarúgó-mérkőzés során tizenöt drukkert állítottak elő a rendőrök, akik vízágyukat is bevetettek a garázda szurkolók megfékezése érdekében. Október 15-én a Magyar Labdarúgó Liga fegyelmi bizottsága az újpesti klubot 1 millió, az FTC-t 2,5 millió forint befizetésére kötelezte a szurkolói rendbontások miatt.

2003. március 8. - A Ferencváros-Újpest labdarúgó-mérkőzés után hat szurkolót állítottak elő a rendőrök a mérkőzés előtt és után történt rendzavarás során.

2003. május 30. - Az FTC az Üllői úton csak döntetlent játszott a Debrecennel, így elvesztette a bajnokságot. A csalódott drukkerek a mérkőzés után beözönlöttek a pályára és ütöttek-vertek mindenkit, akit értek, játékosokat, szakvezetőket, fotósokat, Szentes Lázárt, a DVSC edzőjét kórházba kellett szállítani. A székház ablakait betörték, a Népligeti autóbusz-állomásnál több hirdetőoszlopot felgyújtottak, a kiérkező tűzoltókat is megtámadták. Több mint húsz ember ellen indítottak eljárást.


Elúszott a bajnokság. A drukkerek ütöttek-vágtak.


2003. szeptember 1. - Budapesten, az Újpest-Ferencváros mérkőzés után a rendőrség 13 szurkolót vett őrizetbe rendzavarás miatt.

2003. november 29. - A Ferencváros-Újpest mérkőzés után az Árpád hídi metrómegállóban 19 szurkolót állítottak elő garázdaság miatt.

2004. szeptember 30. - Üveggel dobálta egymást mintegy harminc magyar és angol futballszurkoló a Vörösmarty tér környékén, a Ferencváros-Millwall UEFA Kupa-mérkőzés előtt. Később egy angolul beszélő férfit életveszélyes sérüléseket szenvedett, mert hátba szúrták a Belvárosban. Október 1-én tizennyolc magyar, brit és cseh futballhuligán ellen indult eljárás.

2005. május 2. - A Pápa-Ferencváros mérkőzést követően Győrött, a vasútállomáson Fradi szurkolók randalíroztak, s amikor a rendőrök megpróbálták kiemelni a hangadót a tömegből, a többiek rájuk támadtak, padokat törtek, megrongálták a büfé épületét és üvegekkel, bazaltkővel dobálták a rendőröket.

2008. július 26. - A Ferencváros ausztriai, lindabrunni felkészülési mérkőzésén több magyar szurkoló a pályára szaladt és a játékvezetőt, valamint a bolgár ellenfél játékosait fenyegette, a rendet az osztrák rendőrök állították helyre.

2008. szeptember 25-26. - Budapesten a Ferencváros-Haladás mérkőzés előtt és után a hazai szurkolók a vendégekre, majd a rendőrökre támadtak, az intézkedések során három rendőr és egy szurkoló sérült meg, összesen 12 személyt állítottak elő.

2009. május 10. - Budapesten ferencvárosi futballszurkolók támadtak rendőrökre, akik a ferencvárosi és újpesti szurkolók összecsapását próbálták megakadályozni.

2009. július 14. - A Ferencváros szurkolóinak egy csoportja a német Hertha BSC-vel játszott bemutató-mérkőzés előtt berlini szurkolókat támadott meg, akik közül egy könnyebb sérülést szenvedett. Később, a meccs közben a hazai huligánok hol a biztonságiakkal hadakoztak, de az is előfordult, hogy egymást ütötték. A hazai ultrák megpróbálták provokálni a mintegy 30 német drukkert is, de a szitkozódásokra, náci jelmondatokra nem érkezett válasz.

2009. október 3. - A Ferencváros-ÚTE mérkőzés előtt a budapesti Gellért téren összeverekedtek a két csapat szurkolói, a mérkőzés előtt Újpesten több szurkolót is előállítottak garázdaság, jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség, valamint pirotechnikai eszközzel visszaélés miatt.

2009. október 31. - Budapesten, a Ferencváros-Diósgyőr labdarúgó Soproni Liga-mérkőzésen a ferencvárosi szurkolók egy csoportja megpróbált bemászni a pályára, illetve átjutni a diósgyőri szektorba. A lelátón felgyújtottak néhány széket, pirotechnikai eszközöket és székdarabokat dobáltak a pályára, ezért a játékvezető a 64. percben lefújta a mérkőzést.

Olvasóink írták

40 hozzászólás
12
 • 40. czindi 2009. november 05. 09:46
  „adalföld, <moderálva> Ami - sajnos - ma annyira jellemző ezen ország valamelyik politikai pártjára! Nem ártana GONDOLKODNI is néha, és nem söpörni a nekem nem tetsző embereket egy kalap alá. Aki nem tisztelte és nem ismerte el Albert, Varga, Dalnoki, Mátrai és még hosszan sorolhatnám a neveket - tudását, nem látja be, hogy sok-sok éven keresztül a Fradi volt a MAGYAR foci elismertetője a világban - az akkori vezetés minden erőlködése ellenére is! - az nem ért a focihoz, nem szereti ezt a játékot! Ja, és az HALLGASSON!!!”
 • 39. adalfold 2009. november 04. 20:21
  „moderálva off”
 • 38. adalfold 2009. november 04. 20:12
  „moderálva”
 • 37. adalfold 2009. november 04. 20:10
  „Pusztító gőgre nincs szükség a sportban.
  A magyar sportot pedig a fradi fertőzte és fertőzi ezzel.
  A bevadult alkoholgőzös prolikkal, és a kaján, vigyorgó csendes cinkosokkal.

  A visszatérésüktől újra balhés az NB1.

  Az ország szégyene.”
 • 36. adalfold 2009. november 04. 20:07
  „nem értem ,hogy egy értelmiségi hogyan szurkolhat együtt ezekkel az állatokkal.
  azt sem értem, hogy a cspat maga képtelen állati ,,híveit" jobb magaviseletre inteni.

  épp ezért tartom szégyennek a fradit, szégyennek azokat az embereket akik neki szurkolnak.
  Szégyenletesek azok az ,,értelmes" emberek akik ezekkel azonosulnak.”
 • 35. czindi 2009. november 04. 16:29
  „ott voltam a FRADI-pálya megnyitóján ( ahol a Fradi szégyenszemre kikapott a Vasastól egy góllal, amit az a Kű Lajos rúgott, aki nem kellett a Fradinak!) Fütty volt, balhé nem.Szerettem a Fradit, Albert a kedvenc focistám, példaképem volt. Már évek óta nem járok semmilyen focimeccsre sem. Azért megnézném, kik voltak a "balhésok", ki áll mögöttük, ki pénzeli őket és miért? Hogy nem Fradisták, az biztos!”
 • 34. Reális 2009. november 03. 12:07
  „Ezt nem lehet csak a fradira leszűkíteni!Minden csapatnál vannak bajkeverők!Sajnos a nyugatról jövő hullámok begyűrűztek Magyarországra is!A 80-as évek Angliáját éljük most!Sajnos csak huliganizmusban!Mert amúgy 50-60 évvel vagyunk lemaradva tőlük!”
 • 33. metaxa 2009. november 03. 10:46
  „Az a hihetetlen,hogy nem olvassátok amit írok!Hol mentettem fel őket?Hol írtam,hogy szép volt amit csináltak csinálják minél többször ezt?Azt írtam,hogy nem ez a megoldása a dolgoknak.Meg lemerészeltem írni azt,hogy azért nem volt ez akkora balhé(nem volt semmi ütés se rendőrökkel,se ellenfél szurkolókkal,se játékos megverése) mint aminek mindenki beállítja!Szerintem is ki kellene szűrni ezeket az embereket,hisz ezt nem szabad csinálni,ez nem megoldás de azért egyből már mindenki kivégzést akar azért az túlzás!”
 • 32. klotzild 2009. november 03. 09:25
  „Hihetetlen! Odáig jutottunk el, hogy sezgény szurkolók semmiről sem tehetnek!
  Hülyének nézitek az embereket ilyen hozzászólásokkal?
  NO COMMENT”
 • 31. metaxa 2009. november 02. 23:33
  „mauz!

  Néztem a képsorokat!Légyszíves mutass egy olyat amin futkosnak a pályán a szurkolók.És ne az Újpest-Fehérvárról mert arról könnyen találsz de erről a meccsről nem hiszem,hogy találnál.
  És nem tudom,hogy a szövegértéssel van bajod vagy direkt olvastad félre de szerintem világosan leírtam,hogy nem ez a megoldás nem értek velük egyet.
  És elolvastam ezt a cikket igen.Nem azt mondtam,hogy a Fradisták szentek és a szombati meccsről írtam dolgokat nem a múltról.Nem tudom miért volt az Eto-stadionba annak idején a balhé meg nem is mondom,hogy helyes volt.Csak azt mondtam mielőtt mindenki kinyírná a Fradi szurkolókat 1-2 dolgot tegyünk tisztába.Én is elítélem ami szombaton történt,de próbálom megérteni a dolgokat!Persze tudom akik ilyenkor előjönnek azok alapból Fradi gyűlölők nem valamelyik másik csapat szurkolói,szóval nem lehet őket semmiképp
  meggyőzni,de mondom megpróbálom kicsit..
  Mit is kellett volna tanulni az NB2es évekből?
  Stan1 írta,hogy mindenhol megvannak a balhék szinte minden csapatnál.Csak ugye nem mind1 a csapat mennyire népszerű.A Fradinál,Újpestnél természetesen több az ilyen ember hisz többen szeretik ezt a két csapatot mind a többit összesen.Ezáltal sok külön féle ember és sajnos vannak olyanok is akik így viselkednek.Azért mert a média a Fradi balhéit fújja csak fel hisz azáltal tudja eladni az újságot meg az érdekli az embereket hidd el,hogy máshol is van.Pl hétvégén volt a Vasas-Fehérváron,a szombathelyi szurkolók meg támadták saját csapatuk buszát meg ilyenek.És most csak erről a hétvégéről beszéltem!De persze erről semmi,senki se ír még ez a mindig jól tájékozódott Kisalföld sem.De miért is írna,úgyse érdekel senkit se,tudják,hogy a Fradival lehet jó olvasottságot elérni.Csak az tudja aki kicsit utánajár.Én nem vagyok rá lusta,hisz hozzá akarok szólni egy témához ami előtt jobb ha kicsit tájékozódok.Nekem ez fontos,nagyon sok embernek ahogy látom nem.De végül is mind1,ahogy írtam tudom,hogy ezeknek az egyéneknek mi a fontos..a Fradi elpusztítása.Hát ha ez a legnagyobb gondotok akkor legyen ez,ahogy érzitek..Holnap nézhetitek a híreket és örülhettek majd,hogy megbüntetik a Fradit.Legalább jó napotok lesz!”
 • 30. Sisapista 2009. november 02. 23:06
  „Az igazi meggyalázása hazánknak, mikor fradi drukker (keménymag) kezében látom a magyar zászlót. Nem tagadom én jobbos vagyok az ágyam fölött árpádsávos zászló van, de soha-soha nem járattam és nem járatnám le ezt a jelképet. Ezek meg trianont üvöltve saját honfitársaikat agyonverik (sok példa volt már rá). Nagy szerepük van abban, hogy az ország egy része nemtud azonosulni ezekkel a fontos jelképekkel, mert a fradi drukker szó jut eszükbe és ezzel azt az ügyet is bemocskolják amit el szeretnénk érni, hogy mindenki büszkén legyen magyar. Kedves <moderálva> : mivel ti az én szememben nem vagytok magyarok, örömmel nézem ahogy a rendőrök szétütnek benneteket. Remélem még keményebben fognak innentől kezdve eljárni veletek. Nektek a rohamrendőr meg a kardlap jár, semmi más !”
 • 29. nasi12 2009. november 02. 22:57
  „Mikor a bűnözök, (maffia) emberei közül kerülnek ki a biztonságiak, és ezek segédkeznek a pirotechnikát bevinni a pályára, valamint az belépőjegyek elkérése helyett 500 forintért zsebre engedik be a renitenskedőket, akkor ne várjunk sokat a 20 éve csak ígérgetőktől.
  Nagyon sokan nagyon jól megélnek a csürhe botrányaiból, és ezért támogatja őket a politika is.
  A fasiszta veszély elhárítására elköltenek milliókat, ennek a fele tiszteletdíj a balhézóknak, a többi mehet a pártkasszába.
  Egyszer felajánlottuk, hogy az ETO táborba 1 db kamerát viszünk be az üllői uton, és rögzítjük a minket ért atrocitásokat, amit aztán a végén átadunk a vezetőknek és a rendőrségnek. Akkor a válasz az volt, hogy csak akkor mehet a dolog, ha a leendő operatőr nevét, lakcímét, és minden adatát leadjuk a a fradi B-középnek, és a felvételeket elősször a B közép vezetőinek be kell mutatnunk.
  Így hát nem akartuk!”
 • 28. Stan01 2009. november 02. 22:45
  „Ez már tényleg túl lett fújva. Bedobáltak pár görögtüzet meg szék darabot, lehetett volna baj de nem lett és nem ez a helyes megoldás, meg az utcán törni zúzni, de most azzal hogy felsorolták a fradi balhéit csak olajat öntöttek a tűzre, csak nem szándékosan? Nem csak ők balhéztak. Én ugyancsak hallomásból értesültem róla, de tudtommal Fehérváron x éve ráengedték a vidiseket a békés ETO szurkolókra. Aztán ott van a tavalyi utolsó hazai -Újpest elleni- bajnoki. Amikor gyerekeket és nyugdíjasokat ütöttek a bátor lilák. Meg amikor Pakson szétszedték majdnem a vendég szektort szintén a lilák. Diósgyőrben majdnem nekünk jöttek a szurkolók. Lényeg a lényeg órákig lehetne ezt folytatni, csak arra akarok kilyukadni nem csak a fradisták csinálnak balhékat, őket most megértem mert nagyon rosszul megy a csapatnak bár nem ez a helyes reagálás még mindig részükről, de akkor sem kell feltüntetni szurkolóikat, stb elsőszámú rendbontóknak. Szóval jobb lenne kedves kisalföld ha nem szítanák tovább a feszültséget. És ez vonatkozik a többi újságra, hírportálra, tv-re stb. is.”
 • 27. mauz 2009. november 02. 22:40
  „Bocs db! Nem neked, metaxának szólt!

  :D

  Ha már itt tartunk, 93-ban ki akarta ellehetetleníteni a Fradit, miért kellett szétverni az ETO-stadiont?

  OK-okozat? Ne röhögtess! A Fradi szurkolók egy csürhe, és most már úgy látszik, nem tanultak az NB2-es évekből sem.”
 • 26. mauz 2009. november 02. 22:36
  „db!

  Az a megoldás, hogy gyújtogatunk meg széket dobálunk, meg berohangálunk a pályára?

  Azért ezek a cselekedetek nehezen védhetők, nehogymár megmagyarázzátok nekünk, hogy kitérdesedett a halásznadrág! Láttad a szombati képsorokat, olvastad a Fradi-huliganizmusról sz összeállítást?”
 • 25. pacalpöri 2009. november 02. 22:07
  „moderálva off”
 • 24. dudi1977 2009. november 02. 20:41
  „Furcsa egy kicsit emlékezni. Azon a 16 évvel ezelőtti ETO-FTC meccsen labdaszedő voltam, és a fradi tábor előtt (ha jól emlékszem) két ma már ismert, akkor még serdülő játékos bizonyos Farkas Balázs és Fehér Miklós szedte a labdát..... már akkor megjegyezték mi az a fradi
  Sorsukat ismerjük, Bazsi néhány csapatot "körbejárva" most a Vidi játékosa, Miki szegény meg...”
 • 23. dogosrobi 2009. november 02. 20:28
  „Nem elégé verték el a slovákok a fredistákat Mi a fa......szt kébzelnek ezek hogy szétbasznak stanionokat a lakásukat kéne szétverni”
 • 22. Patriot 2009. november 02. 18:21
  „Hát persze,használhatatlan volt. Nyilván ezt Lalibá, Janibá meg Fricibá mondta akik már húsz éve kézzel tépkedték a belépőjegyet a stadion bejáratánál.
  Mindenhez értő szakik! Becsukott szemmel feltudják kapcsolni a Sokol rádiót.”
 • 21. LiamDevlin 2009. november 02. 18:16
  „Húú, azon az ETO-Fradin én is ott voltam, életem első NBI-es meccse volt, hát nem kis élmény volt az biztos...
  Szinte el sem hittem amit látok, ráadásul a kezdés előtt egy görény vagy egy nyest (már nem emlékszem) befutott a pályára és a játékosok próbálták - Simon Tibire, és Telek Andrásra jól emlékszem- próbálták leterelni, kevés sikerrel:-):-)
  4-2 lett igen, és szerintem Pena három gólt rúgott, a 4-iket már nemtudom.. A Fradiból meg az egyik gólszerző Gregor volt:).. jó rég volt:)
  Üdv”
40 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyarfoci - Balhé a Fradi pályán - Kedden büntetnek

Szurkolói rendbontás miatt idő előtt ért véget szombaton a Ferencváros-Diósgyőr labdarúgó mérkőzés.… Tovább olvasom