Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Az Audi ETO bajnokait köszöntötték Győrben - sok-sok fotó az ünneplésről

A csapatot csütörtök este 8 órától Győrben a Városház téren köszöntötték a városvezetők, a szponzorok és a szurkolók.

22 óra 24 perc - Képriport az ünneplésről


Az Audi ETO bajnokait köszöntötték Győrben - fotók: Mészáros Mátyás.

Korábban

A Győri Audi ETO KC csapata fennállása kilencedik (zsinórban 5.) bajnoki címét szerezte meg szerdán este
. A csapatot, amely a bajnoki cím mellett a Magyar Kupát is elhódította a szezonban, illetve döntős lett az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájába csütörtökön (május 17) este 8 órától Győr főterén, a Városház téren köszöntik a városvezetők, a szponzorok és a szurkolók.

Az ünneplés este nyolc kezdődik a színpadon, a program Dobrádi Ákos koncerttel zárul.Részletes program a Győri Audi ETO KC esti, győri, Városház téri ünnepléséhez

20:00 - 20:10 Csapat érkezése a Városházához rendőri felvezetéssel

20:10 - 20:30 Játékosok egyesével érkeznek a színpadra

20:30 - 20:45 Polgármesteri köszöntő, elnöki értékelés, ajándékok átadása

20:45 - 21:00 Ünneplés meglepetésekkel

21:00 - Koncert és buli Dobrádi Ákossal
  


Forgalomkorlátozás

A Magyar Bajnok, Magyar Kupa-győztes és Bajnokok Ligája második helyezett kézilabdás lányaink köszöntése idejére a rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el május 17-én 19:30 és 24:00 óra között a Szent István úton a Munkácsy út és Baross híd, az Aradi Vértanuk útján a Révai út és Szent István út és a Jókai úton a Révai út és Szent István út, valamint Árpád út és Szent István út közötti szakaszán.

A lezárt útszakaszra járművel behajtani tilos, a forgalomirányítást a Győri Rendőrkapitányság munkatársai látják el.

A lezárás érinti a buszközlekedést is!

Az 1-es és a 85-ös úton közlekedő helyközi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek, és nem érintik Győr, Eötvös park megállóhelyet.

A helyi autóbuszjáratok módosított útvonalon közlekednek, és nem érintik a Révai Miklós utca – Városháza – Aradi vértanúk útja, Megyeháza – Honvéd liget – Gárdonyi Géza utca megállóhelyeket.

Az 1, 6, 7, 11, 17A, 37 vonalak járatai Nádorváros és Marcalváros felől a Baross Gábor hídig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Szent István út – Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Baross Gábor híd és a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyeken. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek és megállnak az Árpád úton létesített ideiglenes megállóhelyen.

A 2-es járatok a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda is érkeznek. A Zöld utca felé a Bartók Béla út – Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Zrínyi utca útvonalon közlekednek, nem érintik a Hunyadi utca, autóbusz-állomás megállóhelyet, de fel- és leszállást biztosítanak a Buda utca és a Nádor aluljáró megállóhelyeken.

Az 5-ös vonal járatai Kismegyer felől a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út útvonalon fordulnak meg. Ennek megfelelően nem érintik a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyet, viszont leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca, Nádor aluljáró és a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Kismegyer felé induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 14, 17, 17B vonalak járatai Gyárváros felől a Szent István út, Iparkamara megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Bajcsy-Zsilinszky úton. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek és megállnak az Árpád úton létesített ideiglenes megállóhelyen.

A 22, 22A, 22Y vonalak járatai Marcalváros felől a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Wesselényi utca – Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út útvonalon közlekednek. Ennek megfelelően Marcalváros, Ménfőcsanak felé nem érintik a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyet, viszont megállnak a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) és a Bartók Béla út, vásárcsarnok megállóhelyeken, a városközpont felé pedig leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca – Nádor aluljáró – Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Marcalváros, Ménfőcsanak felé induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 8, 12, 15A, 30, 30A, 31, 31A, 31Y vonalak járatai a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda érkeznek. Mindkét irányban a Baross Gábor hídon át közlekednek, így Gyárváros felé felszállási lehetőséget biztosítanak a Baross Gábor híd megállóhelyen, a Belváros felé pedig a Szent István út, Iparkamara (bútorbolt) megállóhelyet is érintik.

A Pinnyéd felé menetrend szerint az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyről induló 37-es jelzésű járat a Bajcsy-Zsilinszky úti megállóhelyről indul.

Pinnyédről a menetrend szerint a Honvéd ligetig közlekedő 37-es jelzésű járatok az Árpád úton létesített ideiglenes megállóhelyig közlekednek.

A 21.18 órakor Gyirmótról induló 37A jelzésű járat Bartók Béla út, munkaügyi központig közlekedik.

A menetrend szerint 22.37 órakor a Révai Miklós utcából induló 37A jelzésű járat Zechmeister utca, Klastrom szálló (Rába-part) megállóhelyről indul, és bevárja a 22.20 órakor Bácsáról induló 11-es jelzésű járatot, melynek az adott megállóba várható érkezése 22.40 óra.

A 38 vonal járatai a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak, és oda is érkeznek.

A terelés által nem érintett megállóhelyeken a járatok az érvényes menetrendnek megfelelően közlekednek.

Olvasóink írták

51 hozzászólás
 • 51. niccolo 2012. május 20. 14:51
  „Görbicz a kispadról várta a segítséget? Hát igen aki Bl-döntőn 4 akciógólt(Fradi ellen 1akciógól!!!)dob,azt tényleg le kell ültetni a kispadra.”
 • 50. sporizoli 2012. május 19. 10:17
  „Nem tudom miért ez az undorító háború... Én ETOs vagyok,mégis végig szurkoltam a KEK döntőt,és személyesen is gratuláltam a Fradis lányoknak. BL a sok hibával játszó lányokon múlott? Szerintem most minden adott volt ahhoz hogy európa legjobbja legyünk,de amíg az edző csak nézi a meccset,addig ez lesz....:( KEBnek a városházatéren kellet volna néznie a döntőt,mert sorra a rossz döntéseket hozta... Az biztos hogy most jó volt a csapat,de Kati nagyon fog hiányozni...Az meg cseppet sem baj,hogy felnő a Fradi az Eto mellé,bár még jópár csapat felnőne...Róth mesternek szurkolok,hogy szépet építkezzen Veszprémbe,és sajnálom amiért nem a Győrt irányítja...Vele meglett volna Görbe szülinapi álma szerintem....HAJRÁ AUDI ETO!!!!”
 • 49. abuserpro 2012. május 18. 20:21
  „44. idióta777 :DDDD Na, ezen aztán tényleg jót nevettem! xD Köszi! :)”
 • 48. Infamous 2012. május 18. 19:28
  „#47: nyugi, majd pótmunka címén kimutyizzák...”
 • 47. mir 2012. május 18. 18:09
  „Infamous 2012.05.18. 11:59

  Ja csak lehet, hogy mélygarázs nélkül :) Jól kiszúrtak a mutyizókkal, hogy most fel kell tárni az egész területet :) Az eto megérdemelte az ünneplést. megdolgoztak érte”
 • 46. dara78 2012. május 18. 18:00
  „Aszonták, mikor elkészült, hogy Széchenyi tér azért ilyen: -Mert ez egy rendezvény tér!
  Hát ha az akkor mért nem ott volt az ünnepség? Ami pedig a csapatot illeti: -Gratulálok!!!
  Biztos előbb utóbb meg lesz a BL serleg is”
 • 45. BudaiKr 2012. május 18. 16:56
  „az utánpótlás megnyerte az NBI/B-t, a junior bajnokságot, a serdülő bajnokságot, amit csak lehetett, az a minimum, hogy őket is meg kellett volna hívni ide, már csak azért is, hogy bemutassák az utánpótlás fontosságát.”
 • 44. idióta777 2012. május 18. 16:02
  „Kedves 31.
  Szép napot Neked, és több örömet az életben.
  Sajnos Te nem tudod mi a fika és a vélemény közötti különbség.
  A döbbenet maga Te vagy, csak nem veszed észre.”
 • 43. ftcedi 2012. május 18. 15:16
  „Én Gratulálok az ETO-nak!! Mert legalább leültetett a TV elé, és jó kis kézilabda meccset néztem!!”
 • 42. zoltania2 2012. május 18. 13:00
  „Tisztelt Elnök ÚR! Vége a bajnokságnak de hivatalosan még egy szó nem hangzott el a "hatalmas" igazolásaiból.Sokan úgy véljük hogy az Ön igazolási koncepciói jövőre még a bajnoki címet sem fogják hozni nem hogy a BL-t! Még időben szólunk Önnek hogy ez így nagyon kevés ! Aggódunk nehogy a női kézilabda is a férfi sorsára jusson az Ön közreműködésével. EZ ETO és NEM OTP!!!”
 • 41. Infamous 2012. május 18. 11:59
  „rendezvények a felújított Dunakapu téren lesznek a jövőben”
 • 40. Dooka 2012. május 18. 10:52
  „Nem szoktam kommenteket írni,de most megteszem.Nem akarom Fradit bírálni,mert jó csapat.Viszont némelyk szurkoló inkább hallgatna és nem az Eto-t piszkálná.Majd akkor lehetne a lányokat bírálni,ha a Fradi bejut a bl-be és végigviszi azt amit az eto.Plussz megjegyezném amit a szurkolók is csináltak a meccsen,az a pofátlanság netovábbja volt mikor direkt később adták vissza a labdát Haraldsen-nek csakhogy a Fradis lányok visszaérjenek a kapuhoz....Erre legyen sok nagyszájú fradi rukker büszke...Persze tisztelet a kivételnek.Igenis megérdemlik a köszöntést.”
 • 39. W118 2012. május 18. 10:38
  „Gratulálok a bajnoki aranyhoz.

  Aki viszont morog a Szent István úti lezárásért,annak meg igaza van.
  Nem csak most,de számos más alkalommal is lezárták és le fogják zárni valami rendezvény miatt,amit egyébként máshol is meg lehetne csinálni.
  De hát a városházi kiskirályoknak ez így kényelmes.
  Kit érdekel néhány ezer közlekedő ,összes ,errejáró busz beterelése a szűk belvárosi utcálba pöfögni?
  Kit érdekel a rendőri biztosítás költsége?
  Máskor egy hónap alatt látok ennyi rendőrt az utcákon összesen.
  Kellene egy rendezvényteret találni/építeni Győrben,valami olyat ami nem okoz ilyen mértékű fennakadást,mint a Szent István út lezárása.”
 • 38. xverax 2012. május 18. 10:20
  „32.34. ettől még bajnok lett az AUDI ETO!!!
  és nem a fagyi....”
 • 37. Powerarc 2012. május 18. 10:10
  „34. Infamous 2012.05.18. 09:18
  Biztos tudod, közöttük csápolsz te is, szegfűd megvan még? :DDD”
 • 36. Powerarc 2012. május 18. 10:06
  „33. btkjac 2012.05.18. 09:08
  http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/bajnok_az_audi-eto_unneples_forgalomkorlatozassal_gyorben/2279867/
  http://www.kisalfoldvolan.hu/index.php?hlid=566
  Tán a postásnak levelet kellett volna küldenie???”
 • 35. mir 2012. május 18. 09:54
  „Infamous

  Irigykedsz mi? A híd alatt is van net? :)))”
 • 34. Infamous 2012. május 18. 09:18
  „elnézve a fotókat, ez olyan volt, mint egy MSZP-s május elseje a Városligetben :-DD fogatlan nyuggerek, gyerekek, panelprolik :-DD”
 • 33. btkjac 2012. május 18. 09:08
  „Köszönöm hogy most szóltok! Tegnap este 9 után keresem a sárga buszokat, Városháza lezárva, rendőrnő posztol, és semmit nem tud. Révai utca üres, futás az Iparkamarához. Valaki dolgozott is este! Nem kellett volna értesíteni erről előbb az embereket?”
 • 32. @Gabben 2012. május 18. 08:53
  „gratula! de felesleges felhajtás”
51 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Solskjaer lehet az Aston Villa edzője

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United korábbi kiváló csatára lehet az angol Premier League-ben… Tovább olvasom