Kisalföld logö

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 9°C | 16°C Még több cikk.

Audi ETO: Görbiczék szőlőt préseltek

Ismét rendhagyó programmal szakította meg az Audi-ETO a mérkőzések és edzések montonitását: a csapat tegnap Nyúlra volt hivatalos, ahol Bedők Zoltán fogadta a lányokat és a szakmai stábot borpincéjében.
Amellett, hogy igazi terülj, terülj, asztalkám várta a játékosokat – volt kolbász, kövesztett szalonna hagymával és erős paprikával, egy hatalmas bográcsban gombás marhapörkölt készült –, a szüret egyik izgalmas, látványos részébe is belekóstolhatott a társaság: Görbiczék szemezték, darálták, végül préselték a szőlőt.

„Régről van némi emlékem ezzel kapcsolatosan, de nem véletlen, hogy a kézilabda mellett maradtam" – jegyezte meg a győriek irányítója.
Nagyobb érdeklődést egyébként az idegenlégiósok mutattak, ami nem meglepő, mert például a norvég válogatott kapus, Katrine Lunde Haraldsen sosem vett még részt ilyen eseményen. Mondjuk hozzátette: nem is nagy barátja a bornak.

„Nem szeretem, nem szoktam inni, de így vagyok a többi alkohollal is. Nagy ritkán, különleges alkalmakkor egy-egy pohár pezsgőt azért elfogyasztok" – mondta a játékos, aki miután a mustot megkóstolta, megjegyezte: „Igazán finom."

A legfinomabb azonban az lenne, ha hétvégén a Metz ellen is sikerülne kipréselni a győzelmet.

A házigazda, Bedők Zoltán Görbicz Anitával ellenőrzi a must fokát. Fotók: Mészáros Mátyás
A házigazda, Bedők Zoltán Görbicz Anitával ellenőrzi a must fokát. Fotók: Mészáros Mátyás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Liptákkal tárgyal az ETO

Az ETO tárgyalásokat kezdeményez a magyar válogatott Lipták Zoltánnak, akivel nem kötött szerződést… Tovább olvasom