Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

Audi Aréna - Győr jó otthona a sportnak - mondta Görbicz Anita - Csarnokavató videón

Nézze meg Borkai Zsolt polgármester és Görbicz Anita beszédét videónkon!
 "Ezt a csarnokot a siker építette" - jelentette ki az ünnepségen Borkai Zsolt, Győr polgármestere (Fidesz-KDNP), a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke. Mint mondta, új lendületet adott az egészségesen élni akaró helyi fiataloknak, hogy a város sportegyesületei számtalan nemzetközi versenyről tértek haza győzelemmel. Hozzátette: a cél az, hogy a jövőben is számtalan hazai sportsikert hozó viadalnak és színvonalas kulturális eseménynek adjon otthont a most felavatott multifunkcionális csarnok.

A járműgyár és a város közös sikere mérföldkövének nevezte a létesítmény átadását Thomas Faustmann, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezetésének elnöke, aki úgy fogalmazott, hogy az üzemben vagy annak beszállítójaként 30 ezer embernek és családjának megélhetést adó cég Győrben otthon érzi magát és nyolc esztendeje a női kézilabda-csapat főtámogatója.

Görbicz Anita, a győri Audi ETO KC csapatkapitánya arról beszélt: sokak régi vágya vált valóra azzal, hogy elkészült ez a hihetetlenül gyorsan megépült létesítmény, amelynek reményei szerint félelmetes hangulata lesz az ellenfelek számára. "Győr jó otthona a sportnak" - tette hozzá.
Az Audi Aréna Győr multifunkcionális csarnok avatásáról itt olvashat és nézhet meg fotókat >>

Audi Aréna Győr avató 2014.11.15. - Fotó: Cseh Róbert

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Női kézilabda NB I - Békéscsaba-Mosonmagyaróvár 32-21

Nem jött össze a győzelem és a pontszerzés sem a Mosonmagyaróvárnak a Békéscsaba otthonában. Tovább olvasom