Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Asztalitenisz: extraligában a Győri Elektromos

Kiegyensúlyozott teljesítménnyel, egy pont veszteséggel, veretlenül végzett a Nemzeti Bajnokság első osztály Nyugati csoportjának élén a Győri Elektromos VSK férficsapata.

A kék-sárgák sikeres szereplésükkel jogot szereztek a szeptemberben kezdődő 2011/2012 őszi-tavaszi bajnokságban, a hazai Extraligában történő indulásra.

Albert Zoltán sportköri elnök elmondta: az egyesületnek 15 év után sikerült újra visszajutnia a legmagasabb osztályba. Örömteli, hogy az eredményes csapatot alkotó játékosok között saját nevelésűek találhatók, olyanok, akik itt vettek először asztalitenisz-ütőt a kezükbe. Az eltelt évek alatt a fokozatosan fejlődő ifjak edzéseit Kun Tibor, Kalmár Tamás és Péter Pál edzők irányították.

A csapatba visszatért – többéves külföldi légiósélet után – Hanicz Sándor, akitől az elnök a jó játékon felül személyes példával a profi szemlélet bemutatását és nem utolsósorban a legfiatalabbakkal való foglalkozást várja.

A gyárvárosi iskola tornacsarnoka kicsit már szűkösnek tűnik a bajnoki mérkőzések megfelelő, színvonalas megrendezésére, azonban jelenleg más lehetőség nincs. (Milyen kár, hogy néhány év óta a Tromos-csarnokot egészen más tevékenységre használják.)

A legmagasabban jegyzett férficsapat mellett a sportkör női csapata az NB I/A, míg a férfi második csapat az NB I Nyugati csoportban, a soproni csapattal azonos osztályban fog szerepelni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mellbe rúgták a partjelzőt Ikrényben

A véndég úrkútiak 15-ös számú játékosa a levegőbe felugorva páros lábbal az asszisztens mellébe… Tovább olvasom