Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

A sikerek után víg az élet

Az elmúlt hét már az önfeledt ünneplésről szólt a két, nemrég befejeződött évadban sikeresen szerepelt női kosárlabdacsapat háza táján. Élvezte a sikert játékos és edző egyaránt.
Az újsütetű bajnok GySEV- RINGA szakvezetője, Farkas Sándor már jó előre, napokkal a Pécs elleni bajnoki finálét megelőzően közölte lányaival: jegye van a június 4-i Santana-koncertre, és csak abban az esetben tud rá elmenni, ha csapata 3 – 0-ra nyer. Nos, szófogadó társaság volt a GySEV együttese. Farkas ezek után élvezhette a muzsikát, bár saját bevallása szerint az utolsó meccset követően a hétfő hajnalig tartó ünneplésben kicsit elfáradt. Azon az éjszakán nemcsak ő, hanem a szakosztály-igazgató, Török Zoltán is kivette részét az ünneplésből. Megérdemelten mulatott, jó munkát végzett stábjával! Idén jól sikerültek a csapat igazolásai, a szezon elején és közben egyaránt, ami pedig a bajnoki döntő soproni meccseit illeti, nagyon jó ötlet volt a soproni és a pécsi B közepet egymástól „ lőtávolon kívülre " helyezni. A szurkolóknál feltétlenül meg kell említeni, hogy amikor egy kis csoportjuk kikezdte volna Iványi Dalmát, a józan többség azonnal lehurrogta a szándékot.
A csapat másodedzőjének, Hollós Annának először került a nyakába magyar bajnoki aranyérem, játékosként inkább az ezüstöt gyűjtögette, ám a GySEV-vel elért Ronchetti-diadal azért fényes pontja volt pályájának. A csapat rájátszásra szerződtetett „ aranytartalékának " – volt már a szezonban egy aranya Ausztriából, és csereként pályára lépve mindig pluszt adott a GySEV játékának – Bíró Eszternek ez volt a második magyar bajnoki címe, az elsőt még több mint egy évtizede szerezte az azóta sajnos már megszűnt MTK színeiben. Eördögh Edit pedig másfél évtizedes kosaras-pályafutása során először érezhette, milyen érzés bajnoknak lenni. P a döntőben, különösen a pécsi mérkőzésen tett sokat azért, hogy ez így legyen.
A múlt hét szerdáján aztán egy spontán, vezetők nélküli bulit csapott a társaság. A lányokkal együtt ünnepelt a szintén sikeres évadot zárt Postás néhány játékosa is, mondhatni, együtt mulatott postás és vasutas! A Dáridózó nevű szórakozóhelyen így aztán egymás mellett ropta a táncot – posztonként – Török Szilvia és Najdenova, Zirkova és Csákány Emőke, aztán Kovacova és Ambrus Erzsébet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hazatért az expedíció

az eredetileg tervezettnél négy nappal korábban, csütörtök délben hazaérkezett a május 25-én… Tovább olvasom