Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

VivaComet: történelmet írt egy fiatal soproni srác, SP

SP Comet-történelmet írt! A fiatal soproni srác ugyanis – a VIVA Comet kilenc éves történetében először – duplázott, két jelöléséből kettőt gömbre váltott!

SP üstökösként robbant be a magyar könnyűzenébe, és a rajongók, valamint a szakma is neki szavazott bizalmat. Nem csupán ezen az egy ponton hozott olyat az idei gála, amit eddig még nem: a Groovehouse ugyanis negyedszer szerezte meg a legjobbnak járó gömböt – ez pedig szintén egyedülálló! A díjazottakon kívül a zenei, filmes, tévés és színházi világ színe-java felvonult a VIVA Cometre, hiszen ez az év legrangosabb zenei díjátadója – amelyet senki nem akar kihagyni!

Galéria!

Idén kilencedik alkalommal rendezték meg a VIVA Comet gálát, amely minden eddiginél nagyobb izgalmakat, és hihetetlen meglepetéseket hozott. A gálán ugyanis két előadó is Comet-történelmet írt!

A fiatal soproni srác, SP két kategóriában – a legjobb férfi előadó és a legjobb új előadó kategóriában – is jelölt volt a kilencedik VIVA Cometre, és a kilenc év alatt először történt meg, hogy egy előadó egyszerre két jelölést is díjra váltott: SP hihetetlenül boldogan vette tudomásul, hogy mind a közönség szavazatai, mind a VIVA ítélete alapján ő lett a legjobb 2009-ben.

„Komolyan nem hiszem el, hogy ez történt velem – mesélte SP, aki tavaly még csak álmodott arról, hogy egyszer jelölt lesz, és fellép a Cometen. – A rajongóknak, a szavazóknak egy közös bulit szervezünk, így köszönöm majd meg nekik. Nagyon hálás vagyok a VIVA-nak is, ígérem, meghálálom majd a bizalmat!"

A legjobb együttes kategória ugyan szoros volt, de annyira nem, hogy a háromszoros Comet-nyertes Groovehouse-t megelőzzék. Judy és Zsolti már negyedszer vehette át a Comet-gömböt.

„Erre mi egyáltalán nem számítottunk, ezért is vagyunk különösen boldogok – mesélte meghatottan Judy.

A legjobb énekesnő kategória volt talán a legszorosabb, Zséda, Dukai Regina, Kovácsovics Fruzsina, Lola és Tóth Gabi versenye csak egy hajszálon múlott, közülük Lola nyerte a díjat – ő kapta a legtöbb szavazatot. Az ő polcát is díszíti már – ezzel együtt - három gömb…

A legjobb videoklip kategóriában a VIVA volt műsorvezetői – Kisó, Patrícia, Philip, Timo és Kristóf – döntöttek, sokféle szempontot megvizsgáltak, nagyon nehéz volt a választás. Ők is tudták azonban, hogy a végén csak egy maradhat: nagy vita során ezért úgy döntöttek, Puskás Peti és Herz Péter alkotása, az Állítsuk meg a világot nyeri a VIVA díját ebben az évben.

A magyar könnyűzenéért VIVA Comet díj is méltó helyre került: az már korábban kiderült, hogy az idén húsz éves Animal Cannibalshez kerül a megtisztelő gömb. RicsiPí és Qka MC örömmel vették tudomásul, és megköszönték a VIVA-nak azt is, hogy felkarolja az ifjú tehetségeket – hiszen ha őket nem karolják fel korábban, ma nem lennének azok, akik…

A buli még nem ért véget – a sztárok jó szokás szerint hajnalig ropják majd a parketten, jövőre itt pedig itt jubileumi, tizedik VIVA Comet!

Aki nem látta élőben a VIVA Cometen, megnézheti pénteken este nyolckor, szombaton fél nyolckor, és 16 órakor vasárnap!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vizsgafeladatként emlékművet tervezett a piknik tiszteletére

Sopron - Igaz, csak vizsgafeladatként, de a soproni Molnár Tamás emlékművet tervezett a Páneurópai… Tovább olvasom