Kisalföld logö

2017. 04. 27. csütörtök - Zita 8°C | 19°C Még több cikk.

Vegetáriánus főzőtanfolyam indult

Sopron - Vegetáriánus főzőtanfolyam indult kezdőknek a MTESZ-székházban a Soproni Főzőkör szervezésében. A tanfolyamon természetes alapanyagokból adalék- és koleszterinmentes ételek készülnek.
Tej- és tojásérzékenyeknek, illetve szív- és érrendszeri problémákkal küzdőknek, valamint az egészséges életmód iránt érdeklődőnek indított vegetáriánus főzőtanfolyamot a Soproni Főzőkör. A kurzuson különböző
diétás étrendhez illő és reformreceptekkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

– Korábban nyári táborokat szerveztünk, ahol a gyerekeket igyekeztünk megismertetni az egészséges életmód alapelveivel – mondta el a Kisalföldnek Láng-Németh Irma szervező.

Úgy vettük azonban észre, hogy nemcsak a gyerekek, de
a felnőttek sem tudnak szinte semmit az egészséges élelmiszerekről, alapanyagokról, valamint az adalékanyagok káros hatásairól.

Ezért három alkalommal már szerveztünk a mostanihoz hasonló tanfolyamot. Mindig nagy érdeklődés volt a bemutatók iránt, ezért most negyedszer is megrendezzük a képzést. Az egészséges életmód nem olcsó, viszont azokat is meg kell hogy illesse, akik szűkebb anyagi lehetőségek között élnek. Ezért úgy gondoltuk, hogy a tanfolyamon – csodaszerek helyett – mindenki számára elérhető praktikákat mutatunk be.

A vegetáriánus főzőtanfolyam következő előadását Mindennapi kenyerünk címmel a MTESZ-székházban február 12-én, kedden 17 órától tartja. A tanfolyamon szívbarát, kenyérre kenhető pástétomokat is készítenek, de a tej- és tojásérzékenyek, illetve szív- és érrendszeri problémákkal küzdők is megismerkedhetnek különböző, étrendjükhöz illő receptekkel. Információ: 20/569-7466.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kínaiak magyar egyetemeken?

Nagycenk - Kínaiak is érdeklődnek a magyar egyetemek igénybevétele iránt – mondta dr. Honvári… Tovább olvasom