Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Védőoltások három fázisban

Sopron - Elsőként a súlyos betegek, a várandós anyák és az egészségügyben dolgozók, azt követően a 14 év alatti gyermekek kaphatják meg a H1N1 elleni ingyenes védőoltást.

Az országos tiszti főorvos hétfőn jelentette be, hogy három ütemben adják be a H1N1 elleni térítésmentes védőoltásokat. Először azoknak, akik súlyos betegségben szenvednek, a várandós nőknek, az egészségügyi dolgozóknak, valamint a lakosság biztonságát és alapvető ellátását szolgáló személyeknek. A második ütemben a 14 év alatti egészséges gyermekeket és az oktatási intézmények dolgozóit oltják be, a harmadik ütemben a félévesnél fiatalabb csecsemőkkel egy háztartásban élőket.

Mint arról korábban beszámoltunk, megyénk közel 440 ezres lakosságából várhatóan 170 ezer ember kaphat védelmet. Néhány olvasónk ugyanakkor bizonytalan, mivel a védőoltással kapcsolatban ellentmondásos vélemények is napvilágot láttak.

Akad olyan gyerekorvos, aki szerintük ellenzi a beavatkozást, azt vallja, felesleges oltani olyan esetekben, amikor a betegség néhány napos ágynyugalommal magától gyógyul. Azt kérték tőlünk, járjunk utána, érdemes-e beoltatni magunkat, vagy sem.

Dr. Horváth Zoltán: ˝A veszélyeztetett csoportokba elsősorban a betegek és az idősek tartoznak.˝
Dr. Horváth Zoltán: ˝A veszélyeztetett csoportokba elsősorban a betegek és az idősek tartoznak.˝

– A vírus a tüdőt támadja, ezért elsősorban az asztmások, a tüdőbetegek, más krónikus betegségben szenvedők, a gyengébb fizikumúak  tartoznak a veszélyeztetettek közé – mondta el dr. Horváth Zoltán, a soproni Erzsébet-kórház infektológus főorvosa. – A tragédiával járó esetekben nem maga a vírus ölt, többnyire bakteriális felülfertőződés miatt következett be a halál. A megbetegedést a zsúfolt helyek kerülésével és a védőoltással előzhetjük meg. – Magyarország kapta meg a jogot, hogy elkészíthesse a vakcinát, ami novembertől lesz kapható. Javában zajlik a tesztelés, de úgy tűnik, jól sikerült az oltóanyag és kockázata nem ismert.

A veszélyeztetett  csoportokba tartozóknak – idősek, betegek, olyanok, akiknek a környezetében már megjelent az új típusú influenza –  érdemes beoltatniuk magukat. Gyermekeknek járvány idején adassuk be az oltást, ez az adott település 30 százalékos fertőzöttségét jelenti. Ha nincs különösebb ok, akkor egyéni döntés és orvosi javaslat alapján kell határozni a vakcina felvételéről. Ez érvényes a kismamákra is. Ha az átlagosnál nagyobb az esély a megbetegedésre, akkor érdemes konzultálni az orvossal.

– Azt látjuk, hogy az apróságokat előszeretettel fertőzi az új influenza, ami már abban is eltér a szokásostól, hogy melegben is okozott megbetegedéseket, tehát nem tudjuk, hogyan viselkedik majd az igazi szezonban. Egyébként nem vagyok védőoltáspárti, de én most beoltatnám a gyermekemet – nyilatkozta dr. Székely Csilla, a soproni kórház gyermekosztályának osztályvezető főorvosa.


Hét új influenzás a megyében

A tisztiorvosi szolgálattól kapott adatok szerint a megyében bejelentett 21 gyanús esetből 7 betegnél igazolták az új típusú influenzát. Hatan külföldön jártak, egyikük pedig egy budapesti munkahelyen dolgozott, ahol több megbetegedés is történt. A betegség az influenza tüneteivel jár, hirtelen lázzal kezdődik, amit általában köhögés, torokfájás, orrfolyás, izomfájdalom, fejfájás, fáradtság, hidegrázás, esetenként hasmenés, hányinger, hányás kísér. Az új influenzavírus többnyire az 5–24 évesek között okozta a legtöbb megbetegedést. Három ütemben akarják beadni a H1N1-influenzavírus elleni térítésmentes  védőoltásokat, először azoknak, akik súlyos betegségben szenvednek,  illetve a várandós nőknek, az egészségügyi dolgozóknak, valamint a  lakosság biztonságát és alapvető ellátását szolgáló, illetve a  legfontosabb infrastruktúrát működtető embereknek. Kétmillió  oltóanyagot szeptember 29-től szállítanak ki – mondta Falus Ferenc országos tiszti főorvos hétfőn Budapesten.

 

Olvasóink írták

 • 17. levi-levi 2009. szeptember 25. 11:39
  „Ma kaptam a mellékelt emailt, nem tudom mi az igazság ?
  Oltassunk vagy ne oltassunk?

  Ime:
  Feljelentette Jane Bürgermeister az Ausztriai "Baxter" és "Avir Zöld Dombok Biotechnológia" nevű vegyi üzemeket, továbbá a ,,WHO" - t (World Health Organization) szennyezett Madárinfluenza - vakcina előállításáért és terjesztéséért.
  Ezt a vakcinát ősztől fogják teríteni a világ összes országaiban a "sertés influenza" vírus elleni oltás gyanánt.
  Ma már bizonyítható, hogy a "sertés influenza" vírus, ugyanúgy, mint az ,,Aids", és "Madárinfluenza" laboratóriumokban lettek előállítva.

  Jane Bürgermeister azt állítja, (és van rá bizonyítéka) hogy ez szándékos bűncselekmény, amely világjárványt okozhat, valamint a nyereség is jelentős a Baxter számára. A Baxter létesítmény Orth an der Donau nál található, Avir és Baxter AG közpoPublicisztika (2009.jntja Bécsben van, így a Bécsi joghatósága alá tartozik.

  2009 Április 8-án jelentették fel a WHO-t, Baxter-t, bizonyítékokkal alátámasztva. Azóta egyik szervezet sem cáfolta a feljelentést, ellenkeresetet sem nyújtottak be Jane Bürgermeister vádjai ellen. Baxtert már egyszer elkapták, múlt évben, mikor élő vírussal szennyezett, madárinfluenza vakcinát küldött Lengyelországba.

  Csak a véletlenen múlt, hogy nem oltottak be hajléktalan kísérleti alanyokat.

  Az is érdekes hogy a nemzetközi média, előre tudta, hogy a nyáron, Brazíliában kirobbant járvány, (volt kb. 4 ember, aki köhögött) őszre nemzetközi méreteket ölt majd...

  Azóta fáradhatatlanul dolgoznak a hisztériakeltésben, már 34 !!!!!! esetet emlegetnek!!! Minden orvos tudja, hogy az éves, "várható" influenza járványban, százak halnak meg. Erre van külön statisztika, és érdekes, ezt nem közlik olyan rendszerességgel velünk, mint azt a 34 esetet, nyár óta.

  Gyanítják, hogy a hisztériakeltés fontos, hogy elegen rohanjanak és kérjék az oltást, amibe az immunrendszert gyengítő, ha nem is halálos, de nagyon káros koktél van.

  Több országban már felkészültek arra az esetre, hogy az emberek nem akarják beoltatni magukat, ebben az esetben érvénybe lép a "készenléti állapot" vagyis kényszeríteni fognak mindenkit az oltásra.

  Baxter aktívan részt vesz abban a titkos programban, amely a világ népességét megfelezni, sőt, meg háromnegyedezni akarja biofegyverekkel. Baxter egy kisebb egysége a működő nagyobb vállalkozásokat összesítő nemzetközi bűnszervezetnek, amit informálisan az "Illuminati"nak, azaz Illuminátusoknak hívnak. Bürgermeister neveket is említ: Barack Obama, a UN´s David Nabarro, WHO director Margaret Chan, Janet Napolitano, bank embereket, David de Rothschild és David Rockefeller, internacionális bűnöző pénz ember Soros György, továbbá, a WHO, Európai Unió.

  Jane Bürgermeister kezdeményezése nagy nemzetközi reakciót váltott ki, Franciaországban, Olaszországban is követik példáját és egyre többen követelik az ügy kivizsgálását. Komoly orvosi szakvélemények és tanulmányok vannak az oltást megtagadó, és alternatív, megelőző metódusokat sürgető mozgalom mögött.

  Remélem Magyarországon ugyanezzel az aktivitással találkozunk majd.

  Bizonyítékok, és a kereslet olvasható:

  http://www.infowars.com/media/17044769-Evidence-of-the-Use-of-Pandemic-F...
  http://www.sg.hu/printer.php?cid=36515
  http://www.americanchronicle.com/articles/view/109836

  Fordította: László Erika”
 • 16. Ikoza 2009. szeptember 25. 08:18
  „Én beszartam...”
 • 15. oaxacaca 2009. szeptember 23. 15:02
  „Ha fizetnünk kellene érte, annyi lenne a sírás, hogy könny folyna még a laptopomból is. Ki-ki neveltetése, vérmérséklete, etc... szerint eldöntheti akarja-e,vagy sem. De azért nem kell bedőlni mindennek,ami írásban megjelenik,illetve egyéb médiumon elhangzik. Kaptam szezonális influenza elleni oltást,semmi bajom nem lett tőle, a Tamiflu-ból is vettem be megelőzésként, szintén semmi. Persze lehet,hogy már követnek....gondolnám,ha paranoiás lennék:-) Szép napot!”
 • 14. info2009* 2009. szeptember 23. 12:19
  „Tobben haltak meg az oltastol, mint a betegsegtol: (angol cikk)

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1206807/Swine-flu-jab-link-killer-nerve-disease-Leaked-letter-reveals-concern-neurologists-25-deaths-America.html”
 • 13. info2009* 2009. szeptember 23. 12:09
  „Ez az "uj" oltas, orokos sejt karosodast okoz. Az egesz influenza ugy es az oltasok, az emberek megbetegedeset szolgaljak. A fergese kihullik az egeszseges pedig beteg lesz. Ez a nagy Vilag terv!
  Aki nem hiszi jarjon utana, hogy pontosan milyen alkotoreszekbol all az uj influenza oltas.

  Nyugat-Europaban az orvosok es noverek tobbsege nem engedi magat beoltatni. Mond ez valamit? Es, hogy pont a gyermekekkel es varandos anyakkal akarjak kezdeni, erdekes nem?

  Mindenki a sajat egeszsegeert felelos es a sajat eleteert. Az internet legnagyobb elonye, nem a szorakozas, hanem az az informacio ami rendelkezesunkre all, sajnos tobbnyire angol es nemet nyelven. Aki keres az talal!”
 • 12. sógorferenc 2009. szeptember 22. 23:43
  „IGEN! a zsenikkel nincs baj, mert zsenik! A butákkal sincs, mert buták! A legnagyobb baj a félműveltekkel
  van! Na ők valóban őrületbe tudják kergetni az embereket! Hihetetlen károkat tudnak okozni, de megérdemli
  az aki győzike, mónika, josibarát műsorokon nevelkedik! Pedig régen lejöttünk a fáról és két lábra álltunk!
  Csak igy tovább! Itt a boldog XXI. század! SF”
 • 11. roberta 2009. szeptember 22. 22:03
  „Vigyázzunk a védőoltásokkal! nem veszélytelenek.
  Engem is beoltottak 2003.-ban mert környezetemben volt egy fertöző beteg és megelözés céljából aki akkor érintkezett vele kapott védőoltást .2004 tól beteg lettem Guillen Bare szindroma amit ráadásul a soproni orvosok fel sem ismertek és 2006. júl.-ig nem kezeltek, már nagyon beteg vagyok és rokkant.
  http://www.tenyek-tevhitek.hu/d-vitamin-es-influenza.htm”
 • 10. mentha 2009. szeptember 22. 20:04
  „http://www.naturhirek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=331:oen-okosabb-mint-egy-oetoedikes&catid=104:bigpharma&Itemid=291

  No comment!”
 • 9. dzsi 2009. szeptember 22. 19:46
  „Nagy Imre az a te véleményed...ki mit hisz...én az egyik oldalt alátámasztottam a véleményemmel:)majd mondjuk 3-4 év múlva gondolj rám hogy mit irtam ide...”
 • 8. Nagy_Imre_Vancouver 2009. szeptember 22. 19:31
  „Arrol van szo hogy tul sok vakcinat gyartottak es most azt el kell adni.
  Dzsi: Nem misztifikaljuk a dolgokat. Aki csak egy kicsit ert az eletronikahoz nem veszi be ezt a sok marhasagot.”
 • 7. Cerwin 2009. szeptember 22. 18:50
  „Vicc ez az egész felhajtás. Egy átlag influenzában több beteg hal meg, mint ebbe. Amúgy is csak a legyengült szervezetnél van veszély. Amúgy 3-4 nap ágynyugalom bőven meggyógyítja az embert még gyógyszer nélkül is.”
 • 6. soproni 2009. szeptember 22. 17:52
  „"David Icke: A sertésinfluenza egy átverés!

  David Icke, brit igazságkutató véleménye szerint a média által agyonreklámozott sertésinfluenza nem más, mint egy jól felépített félelempropaganda azzal a céllal, hogy a védőoltás beadásával széles tömegek egészségét tönkretegyék, s teljes irányítás alá vonják őket. A legfontosabb tehát: SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE FOGADD EL A VAKCINÁT!

  Klikk a linkre! http://vimeo.com/6223468"”
 • 5. egysoproni_ 2009. szeptember 22. 17:11
  „Hisztériakeltés az egész! Az úgymond rendes évi hagyományos influenzában is sokan meghalnak minden évben világszerte. Én eddig sem oltattam be magam és ezután sem fogom hacsak nem erőszakkal visznek oltani! Hogy lekopogjam a háziorvosom az elmúlt 8 évben 1x látott akkor is csak a jogosítvány hosszabbítás miatt!”
 • 4. soproni 2009. szeptember 22. 16:11
  „Ne oltassátok be magatokat! dzsi-nek igaza van! Még idő sem volt az oltóanyag tesztelésére,legalább ezt vegyétek figyelembe! Az oltás következményei sokkal súlyosabbak,mint maga az influenza,ami oltóanyag nélkül is pár nap alatt elmúlik! Ne tegyetek kárt gyermekeitekben,szüleitekben és rokonaitokban csak azért,hogy a gyógyszergyárakat támogassátok az oltóanyag megvételével!!!”
 • 3. dzsi 2009. szeptember 22. 15:31
  „A sertésinfluenza oltással csempészik beléd a chippetEljött az Antikrisztus kora. Vajon beteljesedik?
  (pdf-ből másolva)

  Helmut Pilhar:
  tegnap, 2009. augusztus 27-én tartottam Badenben Bécs mellett egy előadást az Új Medicináról.
  Feleségemmel együtt 40-en voltunk. Az azt követő beszélgetés során szóba került a sertésinfluenza,
  amikor felállt egy hölgy és a következőket mondta el:
  Egyik barátnője egy bécsi gyógyszergyártó cégnél dolgozik, aki azt mesélte neki, hogy a Tamiflu
  injekciókban valóban el van helyezve egy nano-részecske, mely szabad szemmel nem látható, de 12-
  szeres nagyítással már igencsak. Már egy játékmikroszkóppal megnézhetjük.
  http://www.tldm.org/News4/Markofthebeast.htm
  http://www.tldm.org/News4/RFIDpowder.jpg
  http://www.tldm.org/News4/MarkOfTheBeastBarcode.jpg
  A gyógyszergyár alkalmazottainak már elmagyarázták, hogy a nano-részecske a szervezetben a
  beültetés után úgy működik, mint egy számítógép merevlemeze és ezen minden lehetséges adatot
  tárolni lehet. Ezáltal a későbbiekben nem lesz szükség személyi igazolványra és hitel- és egyéb
  kártyákra. Állítólag ezzel az intézkedéssel akarják a pontos népszámlálást megkönnyíteni, ill. az
  újszülötteket akarják megvédeni. Azt gyanítják ugyanis, hogy sok anya a titokban szült újszülött
  gyermekét egyszerűen ,,eldobja".
  A hölgy továbbá elmesélte, hogy ő is az egészségügyben dolgozik. Van egy ügyvédje, aki az ő
  betege volt és megkérdezte tőle, hogyan lehet majd megszabadulni ettől a chiptől. Azt válaszolta, tud
  a tervezett chipről, mert ugyebár a társadalom felső rétege természetesen tud erről. Ebben az évben
  tervezik beoltani az embereket kényszer nélkül, saját akaratukból. Ha csak kevesen jelentkeznek
  ebben az évben, jövőre kötelező oltásként vezetik majd be. Kivételt képeznek majd bizonyos
  embercsoportok, mint pld. a rendőrség, kórházi személyzet, politikusok, stb. Ő mint ügyvéd el tudja
  majd intézni, hogy ne oltsák be, de a lakosság nagyobbik részének nem lesz menekvése az oltás elől.
  Ing. Helmut Pilhar

  Egy, a Baxter gyógyszergyártó cég munkatársának kijelentése alapján a legrosszabb félelmeink
  válnak valóra. Igazság szerint nem egy nevetséges sertésinfluenzáról van szó, hanem egy általános
  chipbeültetésről, mely segítségével az egész emberiséget akarják kontroll alá helyezni. Kétféle
  injekciót gyártanak majd. Az egész szörnyen hangzik, de az egyik hegyében a chip, benne a Tamiflu
  méreg a széles tömeg számára, a másik üres lesz a kiválasztottak számára. Álmainkban nem tudtunk
  volna elképzelni egy ilyen aljas tervet. Dr. Hamer (GNM - Germanische Neue Medizin -
  www.ujmedicina.hu (már 2007-ben figyelmeztetett bennünket bizonyos emberek terveiről. Ezért
  nagyon legyetek résen és védjétek meg magatokat!
  Dr. Geerd Hamer és Helmut Pilhar 2009. augusztus 26-i levele:
  Amerikában kötelezővé teszik a sertésinfluenza elleni oltást. Aki ezt megtagadja, 1000 dolláros
  pénzbírságra és 30 napos elzárásra, vagy akár koncentrációs táborba deportálásra is számíthat.
  http://thebirdflupandemic.com/archives/1000-per-day-fine-and-30-days-in-jail-for-refusing-theswine-
  flu-vaccine-in-massachusetts
  Jól hallották, a haláloltást megtagadók állami bűnt követnek el és ezek az emberek nem egy
  egyszerű börtönbe kerülnek, hanem a már részükre előkészített speciális koncentrációs táborokba,
  melyekből több százat állítottak fel Amerikában országszerte.
  (http://info.kopp-verlag.de/news/amerikanische-konzentrationslager-fertig-und-einsatzbereit.html )
  Ezekből a táborokból csak úgy engedik ki őket, ha alávetik magukat az oltásnak, és hagyják
  beültetni magukba a chipet. Alighogy kikerülnek, a halálchip által szabad prédává válnak. A
  koncentrációs táborokból kikerült emberek ,,véletlenül" hullanak majd, mint a legyek.
  A világdiktatúrával ellenkező egyéneket a halálchip segítségével egy órán belül ki lehet majd
  kapcsolni. Az utóbbi 28 éve ezt teszik a kemóval és morfiummal, ezért bojkottálják az Új Medicinát.
  Így a Földön 2,5 milliárd embert sikerült már eltenni láb alól. A halálchippel ez természetesen
  sokkal egyszerűbb és gyorsabb lesz. Nem csak azért, mert feltűnés nélkül - klf. betegséget imitálva
  (szívinfarktus, szélütés, hőguta) - lehet majd embereket meggyilkolni, hanem mesterséges
  járványokat tudnak színlelni, ahogy ezt már most tapasztalhattuk: Mexikóban (állítólag!) 3 disznó
  elpusztult és állítólag egy gyerek meghalt a sertésinfluenzában.
  Ebből hazudtak egy világméretű járványt.
  Ezt a chip-támadást nyilvánvalóan már évek óta tervezik. Ez a nevetséges sertésinfluenza, mely
  valójában nem is létezik, tulajdonképpen csak eszköz volt: ebből látszik, milyen szorosan
  megszervezett propagandamédiájuk működik a világon, bolhából elefántot tudnak csinálni.
  Kezdték a hazugságokat az AIDS-szel. Majd következett a BSE. Szeptember 11-e után jött az
  Antrax-, majd a madárinfluenza-mese. Most a sertésinfluenza hazugság van porondon. Jövőre jön
  majd az egérinfluenza-mese. Mindez csak egy végkifejletre vár. Majd ha már minden emberbe
  beültetik a chippet, eljön az abszolút rabszolgatartó uralom ideje, mert úgy mindenkit tetszés szerint
  manipulálhatnak és meggyilkolhatnak.
  Nagy népi tömeggyilkosság veszi kezdetét. Különben mire ez a hatalmas katonai és rendőrségi
  drákói szigor bevezetésére annak érdekében, hogy egy nevetséges nyári influenza ellen beoltsák az
  embereket? Ennek nincs értelme. Arról nem is beszélve, hogy ilyen oltás nincs is. Nem lehet
  októberben egy nyári influenza ellen oltani! A Tamiflu-val (= kemó) éppen hogy 2-3 hétig lehet csak
  elnyomni a gyógyulási szakasz tüneteit (lsd. www.ujmedicina.hu).
  Érdemes említést tenni arról is, hogy Amerikában már 100.000 műanyag koporsót gyártottak le és
  helyeztek készenlétbe.
  http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=39130476
  Vajon miért? Módszeresen lefegyverzik az embereket, begyűjtik a fegyvereiket és a harci kutyáikat.
  Az igazság ott derül ki, hogy elhallgatják a valódi célt. A Tamiflu-ról szoktak vitatkozni, de soha
  senki nem nevezi nevén a chip-implantációt. Fölöttébb érdekes, pedig ennek a hatalmas állami
  intézkedésnek éppen a chip-oltás látszik a legkézenfekvőbbnek.
  A Hitachi mikrochipje gond nélkül átfér az injekciós tűn és feltűnés nélkül bejuttatható az emberi
  szövetbe úgy, hogy előre behelyezik a tű hegyébe. Létezik már a halálchip, melyet a kínaiak évek
  óta birtokolnak. Miért akkor a nagy hallgatás? Ezt épeszű ember nem értheti meg. Mert óriási
  ellenállásba ütköznének. Kurdisztánban 2007-ben embereken oltási kísérleteket végeztek. Ezután
  nyilvánosságra hozták ezzel kapcsolatban a Tamiflu oltóanyagot, stb, de a chipről nem esett szó.
  http://www.hitachi.com/New/cnews/030902.html
  A Hitachi-chip működik és kombinálni lehet a halálchippel. A Tamiflu káros, mert színtiszta méreg.
  Nagyon veszélyes lehet a vagoton fázisban (lsd. www.ujmedicina.hu - megoldás utáni szakasz), a
  terhesség utolsó 2/3-adában. Biztosak lehetünk abban, hogy gondolkodás nélkül bevetik a
  halálchippet, mivelhogy a kemóval és morfiummal eddig is 98%-os elhalálozást értek el. Ezzel
  szemben az Új Medicinával a betegek 98%-a meggyógyulhatott volna. Gátlástalan módon az
  onkológusok zöme nagyon is jól tudja, hogy az Új Medicina természettudományos szempontból
  igaz.
  Első körben a gyermekeket és a terhes anyákat veszik célba. Őket akarják elsőként bechippelni és a
  Tamiflu-val beoltani. Többen közülük el fogják veszíteni gyermeküket a terhesség utolsó 2/3-ad
  részében, mert a Tamiflu egy színtiszta méreg. Köztudott, hogy a mély vagoton szakaszban egyetlen
  morfium- vagy Tamiflu injekció halált okoz.
  Ha egy ilyen halálchippet hordozunk magunkban, emlékezetünkbe kell vésnünk azt a tényt, hogy
  bármelyik nap egy akármilyen központból pld. Tel Aviv-ból egyszerűen kikapcsolnak minket.
  Védtelenek leszünk és kiszolgáltatottak. Az utólagos jajgatás sem segít majd: Jaj, ha tudtam volna...
  Ezért fontos az uralkodó osztály számára, hogy előre senki ne tudjon róla.
  És ha majd a rabszolgákba behelyezték a halálchippet, utólag már nyugodtan megtudhatják. Akkor
  már csak idomított bábuk lesznek. Senki nem mer majd ellentmondani. Ez úgy működik majd, mint
  a szabadkőműves-páholytestvéreknél. Mindenki tudja, hogy az első ellenkezés után a rangban felette
  álló páholymester belekeveri a mérget a kávéjába és nem éli meg a következő napot. Az egész világ
  egy egyetlen koncentrációs tábor lesz, kivéve egy bizonyos hitközösség tagjait.
  Milyen naiv is egy olyan követelés, hogy először követeljünk tiszta lapokat a Moszad-tól és
  forduljunk a CIA-hez. Nem fogják előre felfedni terveiket. Az egér nem hiszi el, hogy jön a macska.
  Egy több, mint száz fős cégnél, mely a Tamiflu-chippet gyártja, ill. tölti, elegendő egy vagy két
  "megbízható" alkalmazott, akik a végén a chippet behelyezik. Így a cég összes alkalmazottja legjobb
  tudomása szerint állíthatja majd, hogy nem tudtak semmiről. Ezt hívják "végső kontrollnak".
  Igencsak furcsa az is, hogy minden egyes Tamiflu-chip-injekciót egy különleges kódszámmal látnak
  el, melyet aztán majd személyes kódszámként tartanak nyilván. (személyi igazolványszám) Miért
  lenne szükséges egy nevetséges nyári influenza injekciós tűt bekódolni egyenként és miért lenne
  szükséges minden oltás mellé egy oltási könyvet adni? És miért nem akarják a chippel ellátott
  embereket Amerikából többé kiengedni?
  A "Római klub" a 70-es évekbeli egyik nyilatkozatában az olvasható, hogy az emberiség
  fennmaradása érdekében vagy csökkenteni kell a születések számát, vagy pedig emelni az
  elhalálozási rátát. A Max-Planck-Institut véleménye szerint el kellene érni, hogy a világ lakossága 2
  milliárdra csökkenjen. Amerikában létezik az ún. "Amerikai Stonehenge"
  (http://www.igeawagu.com/news/corruption/1199237261.html),
  egy 100 tonnás gránit tömb, melybe azt az üzenetet vésték bele, hogy a világ összlakosságát 500
  millióra kellene redukálni ahhoz, hogy elérjenek egy "Ésszerű kor"-ba.
  http://www.conspiracycards.com/images/Georgia_Guidestones_05.gif”
 • 2. dzsi 2009. szeptember 22. 15:22
  „Egy jelentős amerikai médiavillámháború követte Barack Obama beszédét, amiben az üzente az amerikai lakosságnak, hogy oltassák be magukat,
  és szervezzenek hálózatos adásokat, amik befeketítik az oltást ellenzőket.
  Az úgynevezett modell-oltóanyagok olyan élő genetikailag konstruált vírusokból készülnek, amik beinjekciózás után terjednek, mint az influenza.
  Egyszóval a mostani országos kiterjedésű járvány genetikai részeket tartalmazhat, és egész új vírusokat ezekből az új laboratóriumban termelt kórokozókból.
  A modell oltóanyagok tartalmaznak egy aktív hozzávalót egy olyan influenzavírusból, ami nemrég még nem keringett az emberiség populációiban,
  és így utánoz egy újabb országos vírust, írta a WHO.
  Ez a modell tartalmazza a hozzávalót, miközben a WHO hivatalnokok azt magyarázták, hogy nagyon siettessék azoknak az oltóanyagoknak a jóváhagyását,
  amiknek hosszú távú mellékhatásait nem fogják tesztelni, rák és autoimmun betegségekből kifolyólag. Azóta több millió embert ösztönöznek arra,
  hogy megkapják az oltóanyagokat.
  Más szóval Dr. Horowitz azt magyarázza, "Rockefeller családi holdingok, amiket az elemzők BigPharmának hívnak, aktiválták Rupert Murdoch médiáit,
  hogy az embereket rávegyék a beoltásra, és a kiirtásukra. A New York Timest is Murdoch birtokolja.
  Az ENSZ WHO-ját a Rockefeller család alapítványával alapították meg 1948-ban.
  http://www.wnd.com/images/londontemple.jpg
  A WHO logója a kígyóval
  http://w3.enternet.hu/hapeter/sulikeapalya/kepek/who_logo.gif
  Horowitz optimizmusa szerint a a tömegelme ráébred arra, hogy az oltásokat visszautasítsa.

  http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/09/08/Another-Shocking-Warning-About-Swine-Flu-Vaccine.aspx
  A H1N1 vakcína binjekciózása és a rákos megbetegedések növekedésének kockázatára mutat rá Wolfgang Wodarg tüdőspecialista.
  A Fox News szavazása szerint a nép jobban hisz az oltóanyag, mint a vírus által kiváltott kockázatban.
  A brit Medical Journal augusztus 25-i kérdésében felfedi azt, hogy több mint a fele a doktoroknak és az ápolóknak a közkórházakban
  visszautasítanák a H1N1 oltóanyagot a mellékhatások és a felmerült kétségességek és aggodalmak miatt.”
 • 1. dzsi 2009. szeptember 22. 15:05
  „Én csak azt tanácsolom,senki ne oltassa be magát!!!A későbbiekben többen fognak meghalni a vakcina által okozott betegségekben...többek közt agybénulást..stb okoz.Ezt már biztos forrásból tudom,de aki tudja mit sejtetek a mondanivalómmal az ugyis tudja.Aki nem az nézzen utána..Az USA-ban már kötelezővé tették a lakosság beoltását,aki ellenkezik azoknak készülnek a koncentrációs táborok..A népesség tömeges irtása a valós cél..”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dolgozókat küld el a téglagyár

Bezárja három magyarországi téglagyárát, másik háromban, köztük a soproni üzemben pedig leállítja a termelést a Wienerberger AG. Tovább olvasom