Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Tizenkét szervezetet támogattak

A Velux a Sopron–Fertőd kistérség tizenkét oktatási intézményét, civil, illetve kulturális és sportszervezetét támogatta.

– A cégcsoport nemzetközi szinten tevékenykedő alkalmazotti alapítványa igyekszik aktív szerepet vállalni munkavállalóinak támogatásában. Teszi ezt úgy, hogy a helyi érdekeltségű üzemek közvetlen környezetében vagy kistérségében működő, nonprofit szervezeteknek nyújt támogatást – fogalmazott Vincze Zoltán, a Velux Magyarország Kft. ügyvezetője.

– A munkatársak közvetlen érintettsége elsődleges, hiszen előnyt élveznek a támogatás odaítélésekor azon szervezetek, amelyekben a munkavállaló vagy családtagja tevékenykedik. A javaslatok is legfőképpen a munkatársaktól érkeznek. Fontos számunkra, hogy közvetlenül is hozzájáruljunk annak a közösségnek a fejlődéséhez, amelyben élünk és dolgozunk.

A Fertőszentmiklósi Polgárőr Egyesület korszerű egyenruhát vásárolhatott tagjainak az alapítvány jóvoltából. Balról Kovács Attila, Márk Alajos és Horváth Nándor. Fotó Magasi
A Fertőszentmiklósi Polgárőr Egyesület korszerű egyenruhát vásárolhatott tagjainak az alapítvány jóvoltából. Balról Kovács Attila, Márk Alajos és Horváth Nándor. Fotó Magasi


A Fertőszentmiklósi Polgárőr Egyesület tagjai az eddigi szerény, mindössze sapkából és mellényből álló egyenruházatukat komoly uniformisra cserélhették az alapítvány jóvoltából.

– Nagy az örömünk, 1500 euróban, azaz több mint 450 ezer forintban részesítettek bennünket. Háromfunkciós kabáttal, ingekkel, legújabb típusú, fényvisszaverő mellényekkel gazdagodott a szervezet – mondta Horváth Nándor, a tízéves múltra visszatekintő polgárőr-egyesület elnöke. – Közel húsz taggal őrködünk a város biztonságán, nyugalmán, többen közülünk a Veluxban dolgoznak.

Támogatottak: A Fertőszentmiklósi Polgárőr Egyesület mellett az Eszterházi Baráti Kör Kulturális Egyesület, a fertőújlaki katolikus templom, a Kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola, a Samurai Shokotan Karate Egyesület, a Concorde Soproni Speciális Kereső és Felderítő Mentőcsoport, a Petőházi Cukoripari és Helytörténet Gyűjtemény, a kapuvári Castrum SC, a Lövér Íjász Egyesület, a Kapuvári Mentők Egyesülete, az Aranypatak Óvoda, valamint a dolgozói Senior Club számára nyújtott támogatást a Velux, összességében 15 ezer
euró, mintegy 4,5 millió forint értékben.

A Velux Magyarország Kft.-ről. A Velux az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely közel negyven országban értékesíti termékeit. A cégcsoport tizenegy országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön és Fertőszentmiklóson, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A jövő ma és holnap

Utazó planetáriumot, a VOLT Fesztivál robotarzenálját és érdekességeket ígér a jövő technológiáiról… Tovább olvasom