Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 25°C Még több cikk.

Szombat éjszaka: 1,8 gramm kábítószer a soproni fiúnál

Fertőszentmiklóson igazoltattak egy soproni fiút a hétvégén: 1,8 gramm kábszer volt nála.


"Szombat éjszaka a fertődi rendőrs járőrei Fertőszentmiklóson közúti ellenőrzésen egy 18 éves soproni fiatal összesen 1,8 gramm alufóliába csomagolt, feltehetően kábítószer - amfetamin - tartalmú anyagot találtak.

A férfit a rendőrök előállították, ellene kábítószerrel való visszaélés miatt büntetőeljárás indult" - tájékoztatta a kisalfold.hu-t a soproni rendőség munkatársa.

Olvasóink írták

38 hozzászólás
12
 • 38. soproni 2010. január 19. 13:18
  „http://www.mediakutato.hu/cikk/2005_03_osz/06_kabitoszerkep/02.html Nem drogozok,nem a gyógyszerektől várom a gondtalan életet és utálom az alkoholt,de szeretek olvasgatni .....és úgy vélem ,mindenki maga döntse el,hogy milyen életet választ,mivel mérgezi magát.”
 • 37. soproni 2010. január 19. 13:11
  „http://fu.web.elte.hu/drogeria/cikk/0127nsz20030929.html”
 • 36. Csodabimbó 2010. január 18. 23:09
  „Saját tízenéves gyerekeiteket kényszerítitek az ezerarcu illegális világba, ahelyett, h kivennénk a dílerek kezéből a rendszert és teljes rálátással szabályoznánk azt. Jelen helyzetben még egy valós statisztikát sem lehet felállítani. Túl erősek azok a fiatal karaktere, akik kedvet csinálnak hozzá, a filmekről nem is beszélve. Nem lehet ez ellen úgy felvenni a küzdelmet, h minden érintett bűnös és akár az iskolából kicsaphatják őket.”
 • 35. Csodabimbó 2010. január 18. 22:39
  „Jó régi a statisztikád, szted én a heroinról beszéltem? A 12 haláleset sok? Aminek a 80%a heroin miatt lehetett.
  Változik a társadalom és a társadalmi változásokat követik majd a törvényi változások. Hogyan fogod feldolgozni ha az unokád törvényesen szívhatja a füvet? Ja, h Te megállítod az idő kereké ... ügyes.”
 • 34. kvantum 2010. január 18. 21:39
  „"Halálesetek... nem jellemző, ha lenne egy is, akkor itt lenne a címlapon egyből, de mint látjátok nincsen és nem is volt."

  Tíz főnél magasabb droghalálozás megyénként: 125 fő Budapest, 60 fő Hajdú-Bihar megye, 18 fő BAZ megye, 12 fő Győr-Sopron megye, 10 fő Békés megye - informed.hu (2003 -as statisztika)

  Ne legyél ennyire mazochista, mert már én szégyellem magam a tudatlanságod miatt.”
 • 33. dzsi 2010. január 18. 21:03
  „Komolyan....nevetséges az a pár ember,akinek fogalma sincs mi az a tetrahidrocannabinol(THC) és rendszeresen bekiabál hülyeségeket.Ajánlom a googl-et aki a jó barátotok,egy kis információ gyüjtésre!!!!A legnagyobb kábitószer az ALKOHOL!!-amely a zöldnél sokkal károsabb...röviden ennyi,mivel egyorrú embereket felvilágosítani igen nehéz...A média által agymosott embereknek tiltanám a hozzászólást...:)”
 • 32. kvantum 2010. január 18. 19:48
  „"Sztem nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, h a drog beleépült a társadalmunkba és kipusztíthatatlan része lett, ha nem akartok, vagy nem tudtok ezzel együtt élni, akkor nektek kell itt hagyni ezt az országot."

  Többire nem érdemes reagálni, mert a semmibe kár energiát fektetni.

  Erre a két sorra viszont igen: Szóval innen fúj a szél, nem olyan régen hallottuk már ezt egy-két embertől. A dolgok jelen állása szerint a hulladék amfetaminosoknak (és füveseknek - legyen az díler, fogyasztó) kell a tetteik következményeivel tisztában lenni, szóval igen-igen rossz nézőpontból közelítetted meg a dolgot. Tehát, ha börtönbe kerülnek az csakis az ő hibájuk, nem az enyém, nem Kovács József alezredesé, kizárólag magának köszönheti, hogy nem tud alkalmazkodni a törvényekhez, és betartani azt.

  Nem azért, mert sajnálom tőlük (mert, mint emberek nem igazán érdekelnek), csak ilyenkor megjelennek a hozzád hasonlók, akik mutogatnak még az Atyaúristenre is ahelyett, hogy együtt tudnának élni a törvényekkel, betartani azt (legalábbis valamilyen szinten, mert senki sem szent) és elviselni a büntetést, ha tetten érik őket...”
 • 31. sup7ra 2010. január 18. 18:54
  „ORIZA-TRIZNYÁK!
  Hidd el,nem fizet,aki ellen megszüntetik az eljárást.”
 • 30. 13.István 2010. január 18. 18:51
  „T. miracle;tejfelesszájú !
  Mivel miracle is megszólított úgy érzem, mikor előszőr leírtam azt,
  hogy kurva nagy a demokrácia megadtam a választ!
  Mifelénk hála az égieknek még nincs olyan mint amit kicsillagoztál
  mármint a fajt,de hallottál már olyant lassan azoké lesz az ország aki teleszüli!
  Aki megemliti azt a fajt az már gyűlölködik! Próbáld megfogni és próbálj
  elégtételt venni és újból ,te leszel a címlapon! Jelenleg ez a helyzet a
  Szlovákok már rendet tettek -e népség körül várjátok ki a végét!
  Nem vagyok Gárdista sem !!”
 • 29. makacs 2010. január 18. 18:01
  „Csodabimbó

  Úgy látom te a mai rendőröket inkább tartod károsnak, mint hasznosnak. Itt egy link ,egy már hírhedt eseményről. Ékesen példázza, miről is tehet az egyszerű rendőr:
  http://index.hu/belfold/2010/01/18/en_nem_lottem_fejre/”
 • 28. oriza-triznyák 2010. január 18. 17:44
  „sup7ra

  szerinted ki fizeti a bűnügyi költséget?akit elkapnak!!!akinek bebizonyítják a bűnösségét.hidd el én már fizettem.”
 • 27. sup7ra 2010. január 18. 17:33
  „Arról meg,hogy ezen a portálon ez az egyik fő hír,nem a rendőr tehet.....
  Talán,ha a bűnügyi költséget rá terhelnék a fogyasztóra,akkor kétszer meggondolná....talán.
  Jelenleg ez nem így működik!”
 • 26. Csodabimbó 2010. január 18. 17:31
  „kvantum,

  Vannak elvek is...

  Satori

  High: a clear, cerebral high and strong potency supports your mental concentration and creativity if required; expansive feeling at sides of the head; inspiring; stimulating.

  Medical Use: Satori shows her therapeutic potential in relieving depression and anxiety.

  ... az utolsó mondat.
  Persze, h e felé fordulnak azok az emberek, akiket nem tud befolyásolni a 10ból 4 gyógyszerreklám. Gyógyszerre nektek van és lesz, egyre többre szükségetek, de ti nem.. tényleg nem vagytok drogfogyasztók :)

  Ez a világ azért sötét, mert azzá tettétek, ti rendőrök, törvényhozók. Már annyira sötét, h bele sem láttok, a mélyben olyan folyamatok zajlanak (úgy 1990 óta, akkor kellett volna észnél lenni), amiket soha az életben nem tudtok már visszafordítani és ez a ti érdemetek. Sztem nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, h a drog beleépült a társadalmunkba és kipusztíthatatlan része lett, ha nem akartok, vagy nem tudtok ezzel együtt élni, akkor nektek kell itt hagyni ezt az országot.

  makacs... éltem benne, ezért tudom, h a mai világ még mindig jobb, mint az volt. Ha a család lopta a gyárban a megélhetésre valót és az egész országot butították a hülye eszméikkel, akkor mit várunk ezek gyerekeitől? Abban a korban gyökeredzik a mai kor drogproblémája... Sopronban szerencsére rengeteg kulturált drogos van, aki hasznos tagja a társadalomnak.

  "Ja, ha elkapnak valakit droggal akkor a rendőröket sünözik. Ez neked a normális?"

  Normális, mert kiérdemelték, ahogy a díler is kiérdemli majd a börtönt jelen állás szerint. Meg azért is normális, mert külföldön ez már csak szabálysértés, vagy az sem. Igazából a kicsikre semmi energiát nem pazarol pl. az osztrák rendőrség, égő füvescigivel a kezedben még sok szórakozóhelyekre is bemehetsz.”
 • 25. TBK 2010. január 18. 17:21
  „Jaj gyerekek, olyan frusztráltak vagytok.
  Szennyezitek a kollektív tudatod.
  Lazuljatok már el egy kicsit
  http://www.youtube.com/watch?v=2ohGXCoQ_3o”
 • 24. kvantum 2010. január 18. 16:58
  „Csodabimbó, alias szakértő

  Első fejezetedre nem érdemes reagálni, ha nem érted miért, akkor gondok vannak.

  Hozzászólásod többi fejezetében pedig ugyanabba a B pontba jutsz el, mint, akik az alkohol pártján állnak, csak, míg ők az A -ból indulnak, te a C -ből, egy a lényeg, az eredmény, ahova érkeztek, egy és ugyanaz.

  Viszont a C -nek van egy nagy hátránya, mégpedig, hogy tiltott ösvény és a továbbhaladáshoz, gonosz, csúnya embereknek kell fizetni kapuadót, akik az így szerzett pénzből - még több - tiltott gyümölcsöket vásárolnak, még több hatalomra tesznek szert eme sötét, (amúgy is) vad világban.

  Nem csak az egészségügyi problémákkal kell tisztába lenni, hanem az elvekkel...”
 • 23. makacs 2010. január 18. 16:53
  „21 Csoda... Azt mondod régen besúgásra, hatalomféltésre, lenyúlásra épült a társadalom. Látszik nem éltél benne.Ez a mai világ szerinted mire épül ? Ahol a pénz mindent überel és káosz az úr mindenütt. Ez a magyar jelen, ahol lassan csak hazugsággal és taposással juthatsz előre és ha pénzed nincs, hát becsületed sincs. Legnagyobb trógerek a vezetők, naponta derülnek ki disznóságaik és a sok buta még isteníti is őket. Ja, ha elkapnak valakit droggal akkor a rendőröket sünözik. Ez neked a normális? minden a tisztesség és a törvények ellen? társadalmi támogatással! Biztos vannak akiknek tetszenek a mai gazdasági és társadalmi folyamatok, de ők ebből profitálnak, míg az ország a többséggel együtt a lejtőn száguld. Zuhanó puma:)”
 • 22. fióka 2010. január 18. 16:36
  „1,8 gramm azt a mindenségit micsoda fogás a keménydrogokat meg kilószámra tejesztik árulják szállítják--->lebukás után párr milla az ügyvédnek utánna pár milla még a biróságon itéletet hozó megfelelő embereknek és már kint is vagy .Ezek a nagy kuyták akik mindíg minden megúsznak.”
 • 21. Csodabimbó 2010. január 18. 15:44
  „Ha be is köpnek vkit, azt bizonyítani kell, ami egyáltalán nem egyszerű... sőt, talán ilyenről még nem is hallottam. Ez a problémát így a kriminalizáció terhe alatt nem megoldható, sőt semmi eredményt nem lehet vele elérni. Drogot nehéz venni, kipróbált kapcsolatok, emberek kellenek hozzá. Ez nem az a világ István, mint az Önöké volt, ahol a besúgásra, hatalomféltésre, lenyúlásra épült a társadalom. Ahol a Lővereki villában élő öregasszonynak még jutott egy önkormányzati bérlakás is, amit aztán kiadhatott, a szomszédoknak meg jobb ha kussoltak, mert gyakran hangoztatta jó rendőrségi kapcsolatait.

  A hozzászólásokból kiüt, h inkább érzelmi, mint értelmi töltetűek... Az ellenzőknek fogalmuk sincsen mi ellen csacsognak... hogy lehet egy ismeretlen ellenfél ellen harcolni? :) vki itt írta pl. a kényszergyógykezelést, hihetetlen mennyire buta emberek vannak.

  Itt van ez a gyerek, akit elkaptak, az égvilágon semmiféle problémája nem lesz, szépen elmegy az elterelésre.. ez kb 15 alkalom 15 percben megoldva. Ugyan úgy fogja csinálni tovább, letenni csak akkor fogja, ha az élete egy olyan szakaszába lép és ezt nem a rendőrség határozza meg!

  Halálesetek... nem jellemző, ha lenne egy is, akkor itt lenne a címlapon egyből, de mint látjátok nincsen és nem is volt. Az alkoholtól, amit annyira preferálnak az ellenzők, és amitől nyugdíjasként agresszív lesz az egész lényük, vagy a legális kocsmai játékautomaták, amik szintén naponta tesznek tönkre családokat, ezektől nem féltik az embereket, pedig ezek az igazi áttételes rákfenék a társadalmunkban.

  18. Durva - fogat fogért? használd nyugodtan a picsogós nickedet, te mintaanya, aki még a saját gyerekeit is a maga kedvtelésére tartja :) Megégtél a szoliban, h ma egy kicsit kedvetlen vagy?”
 • 20. Mankapunka 2010. január 18. 14:19
  „soproni Lazulosnak kicsit kevés,ez a dobszóló ami ebben van ,egyáltalán nem lazít.

  Bob Marley - Jammin inkább”
 • 19. Dávid1908 2010. január 18. 14:17
  „15. Spectrasoul 2010.01.18. 13:04
  Köszi a felvilágosítást azok nevében, akik nem tudták. Nagyon jó, hogy vannak ilyen stimuláló szerek is a piacon... Egy volt évfolyam-társamat 1éve temették el, mert amfetamint szedett, amitől nem érezte a fáradtságot, és vezetett, hosszú utakon.
  A rendőröket meg nem szidni kellene, hanem segíteni a munkájukat! Legalább őt elfogták! Majd elkapnak egy olyat is, aki beköpi a terjesztőjét, majd annak a terjesztőjét...”
38 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lelki sztriptíz whiskeyvel

Sopron - Óriási energiákat mozgatott meg Edward Albee: Nem félünk a farkastól című drámája, mégis… Tovább olvasom