Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

SVSE: Hazai vereség, nulla-három

Az utolsó előtti fordulóban három góllal kapott ki hazai pályán az SVSE a Tatabánya ellen.


SVSE-GYSEV-Goldschmidt - DUNA FC Tatabánya 0 - 3  (0 - 1)

2012. május 26. 19:00 óra, Sopron Káposztás utcai stadion

SVSE-GYSEV-Goldschmidt:
Bozsó – Csontos, Ivankovics, Tóth D., Nagy Z. – Fazekas, Bieder, Szabó L. – Bersnjak, Delics (Simon A., a 62. percben), Alekou (Vólent, a 62. percben).
Vezetőedző: Soós Imre

DUNA FC Tatabánya:
Dombai – Almási (Domokos, a szünetben), Böjte, Izing, Szekér – Vujovics, Kovács I., Deme, Weitner – Sitku, Farkas.
Vezetőedző: Kiprich József

Gólszerző: Sitku (0–1) a 23., Sitku (0–2) az 52., Sitku (11-esből, 0–3) a 74. percben

Kiállítva: Szabó L. (második sárga lap után – először Demével kakaskodott, másodszor szabálytalanul szerelte Weitnert) a 15., Tóth D. (második sárga lap után, fellökte a kitörő Vujovicsot) a 86. percben
 
Soós Imre: - Sajnos Szabó László fegyelmezetlensége tönkretette a csapat eddigi munkáját.

Kiprich József: - Gratulálok a játékosaimnak, nagyon nagy tartásuk van.

Forrás: svse.hu.

Előzmény:

Pakson megszerzett három ponttal részben sikerült a saját kezünkbe tartani a sorsunkat. Bár még sok függ a közvetlenül előttünk álló riválisok eredményeitől is. A Tatabánya egy jó csapat, rutinos szakmai vezetéssel és jó játékosokkal. Ahogy az MTK elleni hazai mérkőzésünkkor, úgy most is nem minket nyom a teher. Fegyelmezett és taktikus játékkal feltétel nélküli győzni akarással meglephetjük ellenfelünket. Nagy szükségünk lenne a három pont megszerzésére a bent maradásért folytatott küzdelemben - nyilatkozta Soós Imre vezetőedző az svse.hu-nak.

Öt sárgalapja miatt Bausz és Peric eltiltását tölti, sérült nincs.

Olvasóink írták

 • 18. fcsoproni 2012. május 30. 07:17
  „Mindenkinek! Ha valaki,i Laczó István tett ezért a fociért. Előbb írtam Csernai tartott olyan edzést amikor dörgött az ég cak a Nagy jenő volt partner benne.”
 • 17. fcsoproni 2012. május 30. 07:02
  „16. pulci 2012.05.29. 11:09 nem tudok veled vitatkozni. Félre ismertem ezt az embert? 60 éves elmúltam, de ekkorát nem tévedtem.”
 • 16. pulci 2012. május 29. 11:09
  „Szerintem aki itt él Sopronban és érdekli a foci és vannak ismerősei klubon belülről az nagyon jól tudja mik történtek itt az elmúlt 2-3 évben nem kell, hogy megmondja valaki.
  Én is kint voltam több meccsen is és az, hogy valaki egy olyan embert akar védeni akinek itt léte a megfélemlítésről, játékosok elkergetéséről ill. az edző befolyásolásáról szólt azt nem lehet szó nélkül hagyni.
  Bennem az maradt meg legjobban, hogy egyik meccsen 25. percben kiszólt Tibinek, hogy cseréld már le ezt a gyereket miközben ő nem teszi ki a lábát kezdőkörből és csak másokat kritizált összes meccsen és tette ezt jóval több mint félmillió forintért...
  Azt hiszitek, hogy horvát, szerb meg szlovén légiósokat meg akárhonnan összeszedett játékosokat érdekel, hogy hány néző van kint meccsen???
  Skandinak nagyon is igaza van, hogy tucatjával küldtek el olyan játékosokat akik sokkal kevesebb pénzért soproniként sokkal többet tettek volna a csapatért de mivel volt 2 mindenható ember ezért akik nem nyaltak be vagy mertek valamit szólni azok repültek!!!
  Most már csak bízhatunk benne, hogy valahogy sikerül bent maradni és akkor nyáron lenne a lehetőség teljes megújulásra.
  Szerintem az teljesen egyértelmű, hogy 4-5 játékoson (Bozsó, Csonti, Tóth Dani, Bausz) kívül mást nincs értelme megtartani nincs aki kiharcolta volna azt, hogy itt játszhasson. Számtalan soproni vagy soproni kötődésű játékost lehetne visszahozni kevesebbért mint amennyiért néhányan itt megélnek a semmittevésből, de ha ti elégedettek vagytok ahogy vezetik a klubot és kezelik az igazolásokat akkor legyen az de akkor ne csodálkozzon senki ha még évekig 500 néző jár meccsekre...”
 • 15. fcsoproni 2012. május 29. 09:45
  „Tényleg, miért járunk oda ?????????????????? nosztalgiázol? Neked meséljen FATEROD Csarnai Pál edzését láttam ez a mérce. Addig ilyen senkit ne dumáljanak bele”
 • 14. fcsoproni 2012. május 29. 09:11
  „Tisztelt B közép! Nem egy embert kell megtalálni. minden meccsen kint voltam, ti nem a mécsért mentek oda.”
 • 13. fcsoproni 2012. május 29. 04:08
  „Bocs a téged ért szavakért, sok mindenben igazad van. Én amit leírtam az érted haragszom nem ellened. A Lazics megítélése vannak érvek ellene és mellette. csapattársaktól tudom, hogy a feljutáskor szóba került neki a szakosztály vezetői állás. Ez volt a feltétele a Csontos Zoli hazaigazolásának. Maradtak mind a ketten, és a Zolit próbálgatták más poszton. Egy ami bejött, ezt többször le írtam, Laziccsal beszéltem amikor ősszel ment a szekér, a Kozérmisleny elleni győzelem után és azt mondta, ebben az évben bent kellene maradnunk és jövőre terv az NB 1. Ő akkor már belülről látta az egészet. Nem megvédeni akarom, de akárhol játszottunk saját szurkolóink mindig megtalálták, és mindig csak rosszat mondtak róla.Pedig így kívülről úgy tűnt mintha ő lenne az életkorával a legjobb soproni játékos. Hidd el mint embert megismernéd más lenne a vélemény.”
 • 12. raptor12 2012. május 28. 10:59
  „Egyetértek!

  Azt elnézni két éven keresztül hogy a szerb havi kb fél millióért ( sétálgasson, arcoskodjon, mutogasson, az öltözőben aljas módon viselkedjen) óriási probléma volt a vezetőség részéről!
  Mindamellett pedig akik tettek és még tettek volna a soproni klubért azokat pedig hagyták, hogy elzavarja a klubtól!
  Remélem tanultak ebből az esetből és többet nem engednek ide ilyen alakokat!!!”
 • 11. skandi 2012. május 28. 09:44
  „FC! Nem szeretek ugatni, inkább beszélgetek. Az elmúlt 20 év szinte összes soproni vezetőjét, labdarúgóját, szurkolói magjának nagy részét személyesen ismerem, úgyhogy ezt a kérdést ne vitassuk meg. Természetesen a vezetői szinten nem a Frédire gondolok, hanem a Skála-Horváth párosra, akik asszisztáltak a Lazic féle ámokfutáshoz. Elküldött/önként távozott játékosok az elmúlt évekből: Kovács M., Fentős Á, Deák L., Horváth Tamás, Németh N., Németh D, Varga Z., Szabó A., Geéb A., Wéninger M., Legoza L, Varga Domonkos, Németh Bálint. A munkatársak közül Jabronka, Horváth Gábor. Elnézést, ha kihagytam valakit. Nem mondom, hogy itt mindenki NBII-es játékos, de a sanszot nem kapták meg nagyon, hogy az ellenkezőjét bizonyítsák. Abban ugye egyetértünk, hogy nem ennyi nézőt kellene produkálni egy szerethető, koncepcióval rendelkező, nyílt kommunikációjú csapatnak. A hadititkokat sem szeretem, csak a csont nélküli bentmaradást, ami a pályán dől el. Abdairól se beszéljél, szintén ismerem, mint ahogy a REAC sztorit is. A véleményünk szerintem nagyjából egyezik, de olvass a sorok között. Üdv. és Hajrá Sopron”
 • 10. mindigsoproni 2012. május 28. 09:16
  „Addig ne ugass itt.

  Ez egy szociopata futballrajongó beszólása?Ember ember így ne reagáljon egymásra.Menjenek ki verekedni a meccsre,annak nagyobb a nézettsége.”
 • 9. raptor12 2012. május 28. 08:25
  „Még él a remény!
  Az eto2 döntetlent játszott tegnap!
  Ha nyerünk Baján és az MTk megveri az eto2-t akkor "simán" benn maradunk!
  Persze sajnos sok a HA!
  De a remény hal meg utoljára!”
 • 8. fcsoproni 2012. május 28. 07:13
  „Többször végigolvastam a beírásaidat. Remélem te is aggódsz a soproni fociért. Akiket említettél itt, megállja a helyét, de nem tetted hozzá a FRÉDI nevét aki szabadidejét erre a hobbira használja fel. Említhetném az egész csapat mellett szorgoskodó kis "hangyákat". Nekik a siker lenne a "fizetség". Kár, hogy segítség helyett itt a 200 nézőt említed(hamisan). Lehet, hogy amatőr a vezetőség, de becsületből és lelkesedésből kitűnőre vizsgáztak. Nem hagyom őket bántani.Ha egyszer is voltál meccsen akkor ez a segítő készség meg fogott volna. Akármi lesz velünk, rendezésből ezek az "amatőrök" jelesre vizsgáztak. Ha ki járnál sok mindent csinálnak profi szinten. Kár, hogy így mondasz véleményt , van Bközép , és ha lesz ismét egy olyan csapat, akkor tele lesz a stadion.”
 • 7. fcsoproni 2012. május 27. 19:32
  „4. skandi 2012.05.27. 10:16

  Elmondok neked egy hadi titkot. A Baja visszalép és nem indul a következő szezonba az NB2-ben tehát egy hely felszabadult. A hat NB3 bajnok közül nem mindegyik akar 2 osztályú szinten játszani. Jövőre a bajnokságban átszervezés lesz mert következő évben csak egy NB2-tőt akarnak indítani.Járj többet meccsre és jól informált leszel. Addig ne szólj hozzá ehhez a témához hülyeségeket.
  A soproni focit, hála az SVSE-nek és az utánpótlással törődő Csiszár Ákosnak, szinten kell tartani ezt a nívót. Nézd meg mit művelt Abdai Géza! Ide hozta a REAC-ot vendégségbe fél évre 49 millió forintért. Nem, hogy az utánpótlás csapat akik a kiemelt kategoriába voltak akkor velük fejeztük volna be a bajnokságot. Ha írsz valamit tanácsolom vedd fel a kapcsolatot a Géza bá val.”
 • 6. fcsoproni 2012. május 27. 18:58
  „3. skandi 2012.05.27. 10:14

  Ki kért fel téged ilyen hamis értékelésre???????????????? az a 200 néző amit itt körmölsz egyszer sem állja meg a helyét, mert mindig többen voltunk. Állítom te egyszer sem voltál kint még napsütésben sem.
  Sorold fel azt a 15-20 embert????????????????
  A szakmai ok, lehet hogy későn volt de ezt meg kellett lépni a bent maradásért.
  Te kívülről ne kiabálj bele ebbe a dologba, főleg úgy, hogy nem látod át az egészet. Szerinted ki a hozzáértő? ilyen okos tojások kellenének a vezetésbe mint te vagy?
  Kérdezd meg az Abdai urat, hogy milyen stratégiája volt mikor tönretett egy jobb sorsra érdemes kupagyőztes csapatot. Informálódj mielőtt hülyeségeket körmölsz ide.
  Okostojás!! volt itt telt ház az NB1-ben úgy hogy egy soproni nem volt a csapatban. Pintér Attila kivel nyert kupát? Nagyon kevés vagy ehhez a témához. Gyúrjál még, hogy értelmes hozzászólásod legyen és menj ki meccsre hózáporba, hideg szélbe meg minden körülmények között. Addig ne ugass itt.”
 • 5. lazioboy 2012. május 27. 14:51
  „miért esünk akkor ki skandi?”
 • 4. skandi 2012. május 27. 10:16
  „Az újság hozzáértését pedig jellemi, hogy ha ma a GYŐRII győz a Dunaújváros ellen, akkor kiestünk, hiába győzünk az utolsó fordulóban. Ma a Győrön múlik az életünk, ezt is megéltük.”
 • 3. skandi 2012. május 27. 10:14
  „Kérdések:
  - Ne zavarja-e a GYSEV és a város vezetését, hogy 200 embert érdekel az, amit a soproni focival csináltak?
  - Mi indokolta az elmúlt években 15-20 soproni kötődésű játékos, vezető elküldését?
  - Milyen szakmai oka van annak, hogy 4 külföldit igazolnak az utolsó hetekre, olyanokat, akiknek hónapok óta nincsen csapatuk?
  - Nem gondolják-e, hogy végre hozzáértők kezébe kellene adni a klub vezetését?
  - Nem gondolják-e, hogy végre stratégiát kellene kidolgozni a soproni foci jövőjéért?

  A GYSEV ugyanazt a hibát követi el, mint a 90-es években a Távközlés, nem városi csapatot akar, hanem vállalatit. Ezért soha nem lesznek nézők, szponzorok, a csapat mindig idegen lesz a várostól. Sajnálatos, hogy önös érdekből nem engednek a vezetés és a szakma közelébe olyan embereket, akik már tettek a soproni fociért ( Csiszár, Jabronka, Gőbl, Goszti pl.). Hajrá Sopron, talán még történhet valami a jövő érdekében.”
 • 2. raptor12 2012. május 26. 23:34
  „Hát nem lett meg!!!”
 • 1. 1x2=? 2012. május 26. 14:59
  „REMÉLEM!!!!!!!! Sok SIKERT!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Önkéntes tűzoltók versenyeztek Fertőszentmiklóson - sok fotó

A pünkösdi fesztiválon rendezték meg a Soproni Katasztrófavédelmi Kirendeltség területén működő… Tovább olvasom