Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 23°C Még több cikk.

Soproni LMP: új lendület

Megyei szinten csupán egyetlen tag váltott szervezetet, ellenben több segítő jelezte belépési szándékát - közölte Bebesi József (LMP).

A Lehet Más a Politika parlamenti frakciójából kivált nyolc képviselő, akiket a tagság, főleg budapestiek, mintegy tíz százaléka követett. A kilépők megalakították a Párbeszéd Magyarországért (PM) pártot.

A Lehet Más a Politika képviselői parlamenti csoportban dolgoznak tovább. A hírre reagálva Bebesi József, az LMP önkormányzati képviselője elmondta, hogy a párt új lendületet kapva élte túl a válást, levonta a konzekvenciákat és dolgozik tovább céljaiért.

– Megyei szinten csupán egyetlen tag váltott szervezetet, ellenben több segítő jelezte belépési szándékát. Miközben az átlépések valamelyest gyengítették ugyan a pártot, országosan azonban egységessé tették, helyben pedig erősítették azt. Az LMP tagsága bebizonyította, hogy lehet becsülettel, tiszta elvek és értékek mentén is politizálni. Az új helyzet új esélyt teremtett ahhoz, hogy megőrizzük pártunk tisztaságát, identitását.

Az alapító okiratunkban lefektetett értékrendünk alapján csak tiszta erkölcsi alapokon kötött szövetségekkel végezhetjük a közjó érdekében végzett munkánkat. Bízunk az LMP és a valódi demokráciát kívánó erők és állampolgárok összefogásában és a 2014-es választásokon való sikeres szereplésben – mondta el Bebesi József, az LMP soproni önkormányzati képviselője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soproni kettős gyilkosság: tíz hónapja dőlt össze két világ

A rendőrség várhatóan jövő héten zárja le a nyomozást a lőtéri kettős gyilkosság ügyében. Tovább olvasom