Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Sopronba látogatott a kempteni polgármester

Sopron - Sopronba látogatott a németországi Kempten polgármestere, Ulrich Netzer, a két település húszéves testvérvárosi kapcsolatának jubileumára. A partnerséget oklevéllel erősítették meg.
Két évtizedes múltra tekint vissza Sopron és a németországi Kempten városának testvérkapcsolata. Ennek alkalmából a leghűségesebb városba látogatott Ulrich Netzer, Kempten polgármestere, hogy Fodor Tamás soproni polgármesterrel közösen ünnepeljék meg a jubileumot. A húsz évvel ezelőtt született testvérvárosi szerződés mottója szerint a polgárok szoros kapcsolatára épül, és azóta a két város számos intézménye, szakmai és civil szervezete ápol szoros kapcsolatot.

Fodor Tamás és Ulrich Netzer a Soproni Ünnepi Hetek programjain is részt vettek. Fotó: Magasi
Fodor Tamás és Ulrich Netzer a Soproni Ünnepi Hetek programjain is részt vettek. Fotó: Magasi


A polgármesterek évente váltva, hol Kemptenben, hogy Sopronban találkoznak, idén, a két évtized kerek jubileumát Sopronban ünnepelték. Fodor Tamás és Ulrich Netzer oklevélben erősítették meg a testvérvárosi kapcsolatot majd a Soproni Ünnepi Hetek programjain is részt vettek.

Olvasóink írták

 • 10. c1 2008. június 30. 16:18
  „most nyelvi hibákról irogatunk, vagy a TÉMÁRÓL?????????????????????????”
 • 9. joco1 2008. június 24. 13:34
  „"kocka" :kérdeztem, hogy "ez jo ok egy kis ...-ra".tehát nem kijelentettem.Az elsö mondatban ugyan kijelentettem valamit, de erröl -igaz késöbb de-leirtam, hogy "felületes" ismereteim voltak a témában.De ha már tévedtem, miért reagáltál egyböl a "kocsmai" minösitéssel?Ja és most milyen "karekter" vagyok?Én legalább beismertem "felületes" ismereteimet.A másik oldalon ez nem igen jellemző. Ha azt nem vesszük beismerésnek, hogy nem reagálnak.”
 • 8. c1 2008. június 23. 17:36
  „Hol marad BAD WIMPFEN???????
  Vagy senki nen akar hallani róla?”
 • 7. kocka 2008. június 23. 08:55
  „joco1!

  légy szives nézd meg hol van a pont és a kérdőjel a hozzá szólásodban. Ha az írásod végére odairod. hogy elnézést ha tévednék az legalább egyfajta karakterre vall. --de ez is ha valaki "így" ismeri el, hogy "árnyékra mozdult"”
 • 6. Polgár 2008. június 23. 08:53
  „Valamit a városi történelem számára ii produkát a vársovezetés.”
 • 5. joco1 2008. június 23. 05:58
  „a "kocka" el van vetve?: A kocsmában nem szoktam "szociálodni" mivel nem járok ilyen "kulturális " intézménybe. Lehet, hogy tényleg kevés és felületes ismereteim voltak a kempteni ügyben, különben is a "protokolos" részben leirtak csak kérdés volt.Ha nem igaz-ha Te irtad- biztos nem igaz, örölük neki.”
 • 4. magdi0123 2008. június 22. 23:58
  „mélygarázst miért nem nézte meg?”
 • 3. kocka 2008. június 22. 21:54
  „joco1
  Nagy butaságot irtál!
  Az elmúlt 20 évben nagyon sok soproni és kempteni járt a másik városban. Talán egyetlen testvérváros ahol nem protokollátogatások vannak. Szinte minden intézményünknek van kapcsolata
  Hozzászólásaidból arra lehet következtetni ha nem a számitógép mellett mocskolódsz valamelyik füstös kocsmában szocializálódsz. Látogass el néha-néha a Lisztbe talán valami hatással lesz rád”
 • 2. joco1 2008. június 22. 12:18
  „Hát én még 1 azaza egy kempteni polgárt sem láttam itt nálunk.Vagy ez csak egy jo ürügy egy kis eszem-iszomra? Hát ez a "bal "oldali kormányzatnál sem volt más!!!”
 • 1. c1 2008. június 22. 10:16
  „Oklevél? Mit ér????????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zenei tábor koncerttel

Sopron - Nemzetközi zenei táborra készülnek Sopronban. Minden forint jól jön a szervezőknek, hogy a… Tovább olvasom