Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Sokkolóval támadtak a pénzszállítóra Sopronban - felismeri a képen látható személyeket?

Az ismeretlen személyazonosságú férfiakról egy infrakamera felvételt készített.

A Soproni Rendőrkapitányság eljárást indított felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettesek 2014. december 12-én 16 óra 50 perc és 17 óra között Sopron belterületén, egy pénzszállítást végző vagyonőrt sokkolóval megtámadtak, majd annak ellenállását tapasztalva a helyszínről elmenekültek.

Az ismeretlen személyazonosságú férfiakról egy infrakamera felvételt készített, mely a fényviszonyok miatt a fekete szín helyett zöld színben rögzítette a látószögében történt eseményeket. Fotó itt >>

A Soproni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, írjon a sopronrk@gyor.police.hu e-mail címre vagy hívja 06-96-520-000 telefonszám 16-10-es mellékét, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107, és a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Németh Imre: az MSZP a cserbenhagyott károsultak mellett áll

Sorba dőlnek vissza a brókerkormányra a saját hazugságai a Quaestor-botrányban - húzta alá Németh… Tovább olvasom