Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Sokan segítenek Ádámnak átrepülni az óceánt

Döngölő Ádám négyéves nagycenki kisfiú amerikai műtétjéhez szeretne segítséget nyújtani a soproni evangélikusok közössége.

 Mint a Kisalföldben olvashatták, a koraszülött Ádámnak egy Amerikában végezhető speciális idegsebészeti műtétre van szüksége ahhoz, hogy járhasson, de az Országos Egészségbiztosítási Pénztár a költségeknek csak egy részét fedezi. A szülőknek május végéig hétmillió forintot kell összegyűjteniük, hogy kiutazhassanak a St. Louis-i klinikára.

Ádám már ezerszer elképzelte, milyen lesz átrepülni az óceánt.
Ádám már ezerszer elképzelte, milyen lesz átrepülni az óceánt.


– Gyülekezetünkben már nagy hagyományuk van a jótékony rendezvényeknek, Ádámnak sem csak azért igyekszünk segíteni, mert itt kereszteltük. Mesterházy Balázs lelkészkollégám amerikai kapcsolatain keresztül próbálunk szállást találni a családnak, hogy ezzel is enyhítsünk kiadásaikon.

Ezenkívül tavasszal koncertet is szeretnénk szervezni, amelynek bevételével hozzájárulunk a kisfiú kiutazásához – tudtuk meg Gabnai Sándor esperestől.

Ádám, akit a családja Kismanónak becéz, már ezerszer elképzelte, milyen lesz átrepülni az óceánt. Ma még kérdés, hogy elő tudja-e teremteni a hatalmas összeget a család, de nagyon bíznak a sikerben.

A kisfiúnak ugyanis nincs más lehetősége az önálló járáshoz. Szülei internetes blogot is vezetnek Ádámról, a http://adamkismano.blogspot.hu címen mindenki nyomon követheti a Döngölő család erőfeszítéseit.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tudja melyik körzetben fog szavazni? - Sopron 04. választókerület

Győr-Moson-Sopron 04. számú országgyűlési egyéni választókerület: Sopron és 31 település tartozik… Tovább olvasom