Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 1°C Még több cikk.

Schőberl Zsófi gyógyulását segíti - Jótett helyébe Choppert adott

Egy közel háromszázezer forint értékű motorkerékpárt kapott ajándékba Schőberl Zsófi.
  
Schőberl Zsófi motorozni ugyan nem fog, de közelgő amerikai műtétjéhez és rehabilitációjához jól jönne családja számára az az összeg, amit a felajánlás képvisel.

Zsófiról legutóbb annak kapcsán írtunk, hogy október közepén St. Louisban idegsebészeti műtétre utazik, és ebben támogatja őt a Kisalföld alapítványa is. A cikket olvasva jelentkezett olvasónk felajánlásával.

Zsófinak nagyon tetszik a motor, az árából olyan gépet tudnak vásárolni, ami a gyógyulásban segíti. Fotó: Magasi
Zsófinak nagyon tetszik a motor, az árából olyan gépet tudnak vásárolni, ami a gyógyulásban segíti. Fotó: Magasi


– Nem akarok szerepelni az újságban, viszont szívesen segítenék Zsófinak. Én nem tudom használni ezt a motort, pedig nemrég vettem. Egyszer az én családommal is jót tettek, hát most megpróbálom viszonozni... – ennyit árult el olvasónk, aki a szerkesztőségből közvetítésünkkel máris Zsófiékhoz sietett.

– Nagyon meglepődtünk, meg is hatódtunk ezen a gesztuson, aminek persze nagyon örülünk! Sajnos motorozni mi sem fogunk ezen a szép járgányon, viszont az ára jól jönne, vehetnénk rajta Zsófinak egy olyan tornagépet, ami a rehabilitáció során segítené a megerősödésben – mondta  el az édesanya, Csizmazia Zsuzsanna.

A család most szeretné eladni a négysebességes, ötven köbcentis, fekete színű Develop Choppert, ami eddig mindössze huszonkét kilométert futott. Aki megveszi, az tulajdonképpen Zsófit segíti a gyógyulásban. (A részletek után érdeklődni lehet a szerkesztőségben vagy a Schőberl családnál.)  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Katasztrofális a burkolat az Árvaház közben

Mi lesz itt télen? – kérdezte olvasónk, akinek jelzéseit a hatóság is megkapta, mert már… Tovább olvasom