Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 25°C Még több cikk.

Rendőrségi akció végén betörőket állítottak elő Sopronban

Filmekbe illő jeleneteket élhettek át a soproni Pihenőkereszt lakóparkban élők - olvasó-tudósítónk beszámolója szerint.


˝Csütörtök délután a munkából hazaérkező pihenőkereszti lakók a sötétben villogó kék fényre felfigyelve már tudták: ismét betörés történt. Filmekbe illő jeleneteket élhettek át, ahogy a rendőrök üldözték a tetteseket. Bár több elkövetőt azonnal elkaptak, a szökésben lévőket több autóval és gyalogosan is keresték. Közvilágítás hiányában a lakosokat hangosbemondón szólították fel, hogy kapcsolják fel az udvari világításukat, így segítve a rendőrség egyébként kiváló munkáját.

A több tagból álló bűnöző csoport az ajtókat felfeszítve tört be a lakásokba, egyelőre a károk mértékét nem tudni. De ami az itt lakókat a legjobban foglalkoztatja: mikor kapja meg a lakópark a közvilágítást, ami biztonságosabbá és élhetőbbé tenné az itt élő emberek életét?

A közösség a folyamatos betörés sorozatok után már bármit megtenne ezért˝ - írta szerkesztőségünknek egy pihenőkereszti lakos.

Mint megtudtuk, a soproni rendőrség több napos bűnügyi megelőző akciót indított a betöréses lopások visszaszorítása érdekében. Csütörtökön három személyt elfogtak és előállítottak a soproni Pihenőkereszt lakóparknál. Az ügyben nyomozás indult.

A közvilágítás témájára visszatérünk.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jótékonysági gyűjtést szervez az Age of Hope alapítvány

Idén is megszervezte a jótékonysági adománygyűjtést az Age of Hope alapítvány. Soproni rászorultakon… Tovább olvasom