Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Parkolópanasz: volt jegye, csak nem látszott

Lefordította a szél a parkolójegyét, megbüntették az ellenőrők. Hiába tett panaszt, a Holding elutasította.
Mások okulására osztotta meg történetét soproni olvasónk, Kovács Attila. A Széchenyi téren parkolt autójával a héten egy szeles napon, s annak rendje és módja szerint váltott parkolójegyet. Azt viszont nem vette észre, hogy az ajtó becsapásakor, valószínűleg a szél miatt is, a cédula megfordult. Emiatt az ellenőr nem láthatta, hogy érvényes parkolószelvénye van.

– Elismerem, figyelmetlen voltam, megérdemlem a büntetést. Azt gondolom azonban, hogy miután azonnal bemutattam a Sopron Holding Zrt.-nél, hogy a büntetés perceiben érvényes parkolójeggyel rendelkeztem, úgy lenne méltányos, ha nem a szokásos teljes büntetést, hanem annak csak egy részét kellene kifizetnem. Elutasítottak – mondta el Kovács Attila.

– A szélvédőről leesett, nem látható, de megvásárolt parkolási szelvény az önkormányzati rendelet szerint nem minősül elfogadhatónak, olyan, mintha nem is lenne – közölték lapunkkal is a holdingnál. A rendelet csak akkor enged méltányosságot, ha az ellenőr épp akkor büntet, amikor az autó üzemeltetője a jegyváltással van elfoglalva, és ezt később igazolni tudja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Továbbra is vízben állnak a vasút menti kertek

Amióta megépült a vegyes használatú út a Kutyahegy aljában a vasút mentén, a domboldali kertekbe… Tovább olvasom