Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Nyárbúcsúztató a Kozmutza-iskolában

Immáron második alkalommal tartották meg a soproni Kozmutza-iskolában a vidám Nyárbúcsúztató Bulit.
Tegnap a diákok sportolhattak és játékosan készülhettek a hétfőn kezdődő tanévre. Nincs rosszabb látvány annál, mint amikor a szeptemberi iskolakezdéskor még júniusban a táblára felírt „Vakáció"-t olvassák. A nyári szünidő után így talán még nehezebb elkezdeni a tanévet – összegzik tapasztalataikat a soproni Kozmutza Flóra Általános Iskola és Speciális Szakiskolába járó diákok. Az iskola tanárai tavaly azt találták ki, hogy játékos formában tartják meg az első napot, így ráhangolva a diákokat a tanévre.

A tegnapi Nyárbúcsúztató Bulin a 180 diák olyan sportágakkal ismerkedhetett meg, mint például a kosárlabda, az aikidó, a darts, az ökölvívás vagy a motorozás. A tanulók emellett rajzolhattak, játszhattak és vetélkedőn vehettek részt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szüreti napok holnaptól

Az Iváncsics Pincészet 2003-as évjáratú kékfrankosa lett a győztese annak a borversenynek, amely Sopron 2006-os zászlósborát volt hivatva kiválasztani. Rigler Zsolt, a Bormarketing Műhely Kht. ügyvezetője és Almássy László, a Pro Kultúra Kht. idegenforgalmi igazgatója elmondta: az ötödik, jubileumi Sopron Város Kékfrankosa kitüntető címért idén 18 gazda és pincészet 24 bora versenyzett. Tovább olvasom