Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Nemet mondtak az inkubátorház eladására Sopronban

Utolsó ajánlatára is nemet válaszolt az önkormányzat dr. Tóka József vállalkozó fogorvosnak, aki ajánlatot tett az inkubátorház megvásárlására.

Mint arról beszámoltunk, Sopron önkormányzata a közgyűlés döntésének értelmében 700 millió forintért hirdette az ingatlant, mondván, fenntartása gazdaságtalan.

Dr. Tóka József egészségügyi inkubátorházat álmodott az üvegfalak közé, amolyan orvoscentrumot; félmilliárd forintot kínált az ingatlanért. Miután ajánlatát elutasították, a Bécsi úton építi fel a centrumot, de egy ehhez kapcsolódó tárgyaláson a napokban tett még egy próbát.

– Ezúttal is elutasító választ kaptam, így számomra véget ért ez a történet, él etbe lép a B terv, vagyis a Bécsi úton megkezdődik az építkezés, ott építem fel a centrumot.

Az inkubátorház a Sopron Holding tulajdona, azonban eladásához az önkormányzat hozzájárulása szükséges – tudatta a Kisalfölddel dr. Komornoki László, a holding vezérigazgatója, aki meglepetésünkre hozzátette: az önkormányzat álláspontja szerint az inkubátorház nem eladó.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soproni fejlesztések: hol van a kilencvenmilliárd?

Sopronban 520 fejlesztés valósult meg uniós forrásokból, összesen 90 milliárd forint értékben. A… Tovább olvasom