Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 25°C Még több cikk.

Mobiltelefonnal is fizethet a parkolásért Sopronban

Sopronban péntektől lehetséges a parkolási díjat mobiltelefonon keresztül fizetni. A tranzakciós díj 75 forint.


Előfordult már önnel is, hogy talált üres parkolóhelyet, de nem volt fémpénze? Esetleg tovább parkolt, mint amennyire előzőleg szólt a jegye? S emiatt esetleg már meg is büntették emiatt?

Ennek péntekről vége, amennyiben megér önnek plusz 75 forintot, akkor Sopronban a felszíni parkolás árát mobiltelefonnal is kifizetheti.

Az új szolgáltatás T -Mobile, Telenor vagy Vodafone hálózatból vehető igénybe.


Egy példa a mobil parkolásra

START - STOP jellegű parkolás SMS küldéssel

START:
Leparkolás után küldje el rendszámát SMS-ben a parkoló automatán megadott telefonszámra (ügyeljen arra, hogy a rendszámát helyesen adja meg, és a saját mobilszolgáltatójának megfelelő előhívószámot használja)

STOP: Küldje el a „STOP" szót válaszként a parkolás visszaigazolását tartalmazó SMS-reEgy mobiltelefonról egy időben kizárólag egy személygépjárműre (rendszámra) indítható mobil parkolás. Külföldi rendszámmal történő parkolás esetén a rendszám mögé vesszővel elválasztva kell beírni a gépjármű felségjelét (pl.: EU475BC,A).

A MobilParkolás rendszere a tervezett idő és az adott zónához tartozó díjszabás alapján határozza meg a fizetendő díjat.

Tranzakciónként a parkolási díjon felül 75 forintos díjat és az ügyfél tarifacsomagja szerinti SMS árát számítják fel. Minden parkolás új tranzakciónak minősül.

Sopronban az alábbi telefonszámokra indíthat ad-hoc parkolást:Lehetőség van előzetes regisztrációra is. Ez tovább egyszerűsíti a szolgáltatást.

A további részletek, és minden szükséges információ itt érhető el >>
hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VOLT Fesztivál: indul a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató verseny

2014 májusában egyedülálló zenei versenyt indít útjára a VOLT Produkció és az MTVA. Tovább olvasom