Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Megszólalt Balaskó ''áldozata''

Balaskó Iván tagadja, hogy kísérletet tett volna erőszakos nemi közösülésre. Az áldozat nyilatkozott lapunknak.
Tart a rendőrségi eljárás abban az ügyben, amelyben Balaskó Ivánt erőszakos nemi közösülés kísérletének alapos gyanúja miatt június 19-én őrizetbe vették, majd másnap szabadon engedték. A labdarúgó tagadja a vádat, s állítja, a 21 éves lány támadta meg.

Anikó
– Egyedül nem merek kimenni az utcára, éjszakánként gyakran álmodom arról, mi is történt velem – mondja Anikó, aki úgy döntött, megszólal, mert lassan már elhitetik vele, hogy ő akarta megerőszakolni Balaskó Ivánt. – Nem tudom, hogyan hihetik egyesek, hogy én támadtam rá, amikor legalább két fejjel magasabb és negyven kilóval is több lehet nálam. Most is csak azt tudom mondani, amit a tanúvallomásomban és a szembesítéskor állítottam: Balaskó jött utánam, amikor hátravittem a kazettát, elállta az utam és erőszakoskodni kezdett. Önmagam nem tépem le a nyakláncomat, szakítom el a blúzomat és a melltartómat. Iván többször is járt a videotékában, de a megjegyzéseit, célzásait „poénra vettem". Aznap reggel nyitáskor jött. Amikor kikapcsoltam a riasztót, akkor lépett be. Beszélgettünk, de láttam rajta, hogy ivott. Mondta, hogy buliból jött, én kértem, hogy menjen haza, feküdjön le.

Azt válaszolta, nem álmos, nem fáradt, közben fel-alá mászkált és tette a megjegyzéseit. Közben bejött két hölgy, akiket látásból már ismertem. Iván ragaszkodott hozzá, hogy egyikük – mert lejárt a tagságija – az ő nevére kölcsönözzön filmet és a tagsági meghosszabbítását is kifizette. A másik filmet hozott vissza, vele kikezdett. Kérdezgette tőle, hogy mekkora melltartót hord, tippelgetett és miután kiderült, hogy a nő elvált, ölelgetni kezdte. Amikor elmentek, én a helyére vittem a visszahozott kazettát, akkor jött utánam...

– Anikóval két hónapja együtt élünk – veszi át a szót Zoli. – Nem úgy ismertem meg, hogy fiúkat támadna le, kikezdjen velük. Nekem egy kis lelkiismeret-furdalásom van, mert előtte éjjel dolgoztam és miután hazamentem, lefeküdtem, kikapcsoltam a mobilomat is. Ismerősök ébresztettek fel, hogy mi történt. Anikót a kórházban értem utol. Azoknak, akik azt képzelik, hogy ő kezdett ki Balaskóval, látniuk kellett volna, hogy milyen állapotban volt.

– Tisztában vagyok vele, hogy nem csukják le, csak annyit szeretnék, hogy kiderüljön az igazság – sóhajt egy nagyot a 21 éves lány. – Én azt hittem, senki sem fogja elhinni, hogy én erőszakoskodtam vele, de megoszlanak a vélemények. Már azt is hallottam, hogy a pénzéért akartam kikezdeni vele és a médiában akarok szerepelni. Egyik feltételezés sem igaz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszűnt a balfi iskola önállósága

Talán a fáradtság, talán a nyomott idő miatt, de tény, a képviselők csütörtökön nem a legjobb formájukat hozták a nyári szünet előtti utolsó önkormányzati ülésen, amely lapzártánk után is tartott. A megszokottnál későbbi kezdés plusz a szokásos késés, hosszúra nyúlt ebédszünet, felcserélt napirendek, téves szavazások és persze komoly döntések. Tovább olvasom