Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Megszépül és korszerűsödik a soproni szanatórium

Nemcsak a homlokzat kap új vakolatot, valamint energiatakarékos nyílászárókat, hanem a belső fűtési rendszert is korszerűsítik.

A Soproni Rehabilitációs Gyógyintézet - korábbi nevén a szívszanatórium - folyamatban lévő felújításáról tartottak sajtótájékoztatót kedden.

Papp Gyula, a lebonyolító cég ügyvezetője és Csikós Drottya építésvezető elmondták: félidejéhez érkezett a kivitelezés. A nettó 340 millió forintos projekt százszázalékos uniós támogatottságú.

 Ha sikerül tartani az eddigi ütemet, akkor idén augusztus 31-ig befejeződnek a munkák.
Ha sikerül tartani az eddigi ütemet, akkor idén augusztus 31-ig befejeződnek a munkák.


Ennek keretében nemcsak a homlokzat kap új vakolatot, valamint energiazakarékos nyílászárókat, hanem a belső fűtési rendszert is korszerűsítik. Ha sikerül tartani az eddigi ütemet, akkor idén augusztus 31-ig befejeződnek a munkák.

A beruházás jelentősége, hogy mintegy ötven százalékos energiamegtakarítással, azaz lényegesen kisebb energiafelhasználással számolnak a szakemberek a szanatórium üzemeltetése során.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyerekeken nem lehet spórolni!

Nincs elegendő pénz az óvodák karbantartására – a megkérdezett szakemberek és településvezetők közül senki sem cáfolta ezt a megállapítást. Tovább olvasom