Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Megkezdődhet a golfpálya építése

A Kisalföld információi szerint idén tavasztól elkezdődhet Zsirán a tizennyolc lyukú golfpálya építése.
Mozgalmas hetek, hónapok várnak Zsirára. Több fontos fejlesztés, beruházás is kezdetét veheti még ebben a félévben.
A kivitelezők, illetve építtetők egyelőre óvatosan nyilatkoznak, pontosabban semmit nem szeretnének idő előtt elkiabálni. Információink szerint már csak néhány engedély hiányzik, és kezdődhet a golfpálya építése.

Lapunkban többször beszámoltunk a golfpályaépítés tervéről, illetve az időközben felmerült, nem várt problémákról. A zsirai önkormányzat az elmúlt évben adott zöld utat a projektnek. Az elképzelések szerint mintegy százhektáros területen tizennyolc lyukú pálya épül, két ütemben.
– A községben nagy lehetőséget látunk a golfpályában, így bízunk benne, hogy a hátralévő időben semmilyen akadály nem merül fel – nyilatkozta lapunknak Balla Gergely önkormányzati képviselő. – A turizmus fellendülését, a falusi vendéglátás fejlődését is várjuk a sportlétesítmény működésétől, nem szólva az új munkahelyekről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Volán-társaságok önkormányzati tulajdonban?

A Kisalföld Volán-társaságok társaságok privatizációjának gondolata időnként felmerül, aztán elülnek a hullámok. Az önkormányzatok viszont attól félnek, ha mégis magánkézbe kerül az autóbuszos személyszállítás, akkor csökken a befolyásuk, annak ellenére, hogy érdekeltek a tömegközlekedésben, a turizmusban, a viteldíjak megállapításában. Tovább olvasom