Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Mégis marad a regionális stúdió?

Úgy tűnik, jó esély van rá, hogy mégis Sopronban maradhat az MTV regionális stúdiója. A tárgyalások folynak.
Az elmúlt hetekben, hónapokban sokszor egymásnak ellentmondó információk jelentek meg arról, hogy az MTV regionális stúdióját Győrbe költöztetik. A megyeszékhelyen ezt már kész tényként kezelték, sőt, az MTV szóvivője, Holub Katalin írásban is megerősítette. (Kisalföld, 2006. április 15., Mégis Győrbe költözik a regionális stúdió?)

Ehhez képest az elmúlt időszakban nem történt semmi, tegnap viszont Sopronba látogatott Dorogi Sándor, a regionális adások főszerkesztője és Walter Dezső polgármesterrel is tárgyalt. A főszerkesztő, mint mondotta, nem nyilatkozhat az MTV nevében, de Walter Dezső érdeklődésünkre arról tájékoztatott, hogy megbeszélésük középpontjában a stúdió állt.
– Dorogi Sándor többek között arról érdeklődött, hogy a város hajlandó-e a továbbiakban is támogatni az egyik legjobban működő körzeti stúdiót – mondta a polgármester.

„ Természetesen biztosítottam, hogy a jövőben is minden lehetséges segítséget megad a város, amennyiben Sopronban készülnek az adások. Sőt, a médiaközpont kialakításával XXI. századi körülményeket biztosítunk működésükhöz."

Dorogi Sándor kifejtette, a soproni stúdió magas színvonalon működik. A döntés joga és lehetősége ugyan nem az ő feladatkörébe tartozik, de megnyugtató a város hozzáállása.

Walter Dezső szerint minden jel arra utal, hogy a stúdió költözésének ügye nyugvópontra jut, s marad Sopronban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Továbbra is vonzó a polgármesteri szék

A parlamenti választásokat követően a háttérben már javában készülődnek a pártok és a… Tovább olvasom