Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Még nincs használatbavételi engedélye a bevásárlóközpontnak

Sopron - Elmarad a Family Center péntekre tervezett megnyitása, ugyanis az épületnek még nincs használatbavételi engedélye. Reális az esély, hogy a Győri úti bevásárlóközpontok átadása is késik.
A négy nagy üzletközpont közül a Family Center nyitott volna elsőként – ma – de, erre várniuk kell a vásárlóknak, ugyanis hiába hajráznak a kivitelezők, csütörtök késő délután még nem volt használatbavételi engedélye az épületnek, így az üzletek sem kaphattak működési engedélyt.

– Valóban, a szakhatósági engedélyek közül hiányzik még a környezetvédelmi, ezért nem kaptuk meg a használatbavételi engedélyt – mondta a helyszínen Sedlmayr János építészmérnök a beruházó cégtől. – Számításaim szerint ezért legalább egy hetet késik a nyitás.

A Győri úton még mindig áldatlan állapotok uralkodnak, nagy valószínűséggel hetekbe kerül, míg mindennel elkészülnek. Fotó: Magasi Dávid

A Kisalföld úgy értesült, az önkormányzat csak akkor adja ki majd a bevásárlóközpontok használatbavételi engedélyét, ha minden érintett szakhatóság áldását adja rá, ugyanis szeretnék elkerülni, hogy esetleg utólag vitatkozzanak arról, ki mit mulasztott el.

Éppen ezért nagy valószínűséggel csúszhat a Győri úti üzletközpontok átadása is. Az épületek ugyan elkészültek, de még akad munka a közművekkel, a belső utakkal, ráadásul a Győri úton még mindig áldatlan állapotok uralkodnak, valószínűleg hetekbe kerül, míg mindennel elkészülnek, leaszfaltozzák az utat és kialakítják a lámpás csomópontokat.

Olvasóink írták

 • 5. joshua 2007. november 09. 21:14
  „Mert milyen idő van? Az aszfaltozáshoz sütnie kell a napnak?”
 • 4. sopronisrác 2007. november 09. 17:16
  „Jézusom. Ticiána. Ez a kérdés olyan volt, mintha azt jelenteném ki, hogy kétszer öt az tíz, és Ön visszakérdezne, hogy akkor készer öt az tíz?”
 • 3. Timo72 2007. november 09. 13:20
  „Ez szívás!!Akkor magukat járatják le azok a cégek, akik már kiszórták a reklámújságos hirdetéseiket!!Elég blama....”
 • 2. Nagy Ticiána 2007. november 09. 13:08
  „Akkor ez most igaz, hogy késik az átadás és ma pénteken még nem lehet a bevásárló központot igénybe venni???”
 • 1. sopronisrác 2007. november 08. 22:28
  „Nagyon helyes!
  Mindneki álljona a sarkára, semmi értelme a silány munkának. Kíváncsi leszek ilyen időben hogyan aszfaltozzák le a Győri utat, ami majd egy év múlva teljesen járhatatlan lesz, s ez csak egy dolog a sok közül...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mosolyt csaltak az arcokra

Sopron - Az Aktív Soproni Ifjak (AKSI) tízfős csoportja játszóházat rendezett a Tómalom utcai… Tovább olvasom