Kisalföld logö

2017. 03. 31. péntek - Árpád 5°C | 18°C Még több cikk.

Már készülnek karácsonyra

A soproni könyvesboltok felkészültek, már most is szemkápráztató a választék.

Így november derekán Sopronban már számos üzletben készülnek a karácsonyra, és nincs ez másképp a könyvkereskedésekben sem. A polcokon már sorakoznak a legkülönbözőbb kiadványok, vásárlókra várva. Régi, jól bevált és nagyon szép módja az ajándékozásnak, ha szeretteink számára könyvet helyezünk a karácsonyfa alá. A város könyvesboltjaiban már most is szemkápráztató a választék, nyugodtan elkezdhetünk böngészni, hogy ráleljünk a tökéletes darabra.

Folyamatosan érkezik áru

A Sopron Plazában található Alexandra könyvesboltba folyamatosan érkezik áru – tudtuk meg Némethné Móricz Erzsébet üzletvezető-helyettestől. Ilyenkor az ünnepre készülve mindenből triplamennyiséget kapnak. Karácsonnyal kapcsolatos meséket, történeteket, CD-ket, kazettákat, naptárakat is a kosarunkba tehetünk. Több száz könyvhöz juthatunk hozzá akciós áron. Idézeteket tartalmazó könyveket is vehetünk mindenféle korosztálynak, többféle témában. Kifestőkkel, mesekönyvekkel, Mikulásos, Walt Disney-kiadványokkal a legfiatalabbakat örvendeztethetjük meg. Népszerű ajándék a videokazetta és a DVD is, amikből szintén színes a kínálat, és ezeket is gyakran leárazzák. Az üzletközpont nyitva tartása miatt szombaton és vasárnap is vásárolhatunk a boltban. Különösen hétvégén nagy a tolongás, ha nyugodtabb körülmények között szeretnénk szemlélődni, akkor hét elején térjünk be.

Régóta várt újdonságok

Érdemes nézelődni a Várkerületen található Alexandra könyvesboltban is, mivel itt is bőséges a választék és folyamatos akciók várnak a vásárlókra – mondta el Németh Mariann üzletvezető-helyettes. Nem kell attól sem tartani, hogy az ünnepekhez közeledve esetleg elkapkodják az egyes példányokat, mert akár december 24-én délelőtt is akkora kínálatból böngészhetünk, mint novemberben. Számos népszerű, régóta várt újdonságot vehetünk már most a fa alá, például Vujity Tvrtko Pokoli történetek, Paolo Coelho Zarándoklat, vagy Fábry Sándor Dizájn Center című alkotását. A zene iránt rajongó ismerőseinknek, családtagjainknak választhatunk operakalauzt, könnyű- és komolyzenei lexikonokat. Gyönyörű, színes albumokat is hazahivehetünk, például nagy hadvezérekről, az egyiptomi fáraókról, II. János Pálról, képzőművészetről vagy a Dunáról. Az új Guinness Rekordok Könyvével is megörvendeztethetjük rokonainkat.

Később kezdődik

A Vörös Cédrus könyvesboltban kicsit későbbre szokott tolódni az ünnep előtti dömping – tudtuk meg Tisza Zsuzsa üzletvezetőtől. Ugyanakkor aki ajándékokra szeretne vadászni, náluk is megteheti, hiszen készülnek a karácsonyra, és állandó kínálattal rendelkeznek. Kaphatóak népszerű, régen várt kiadványok is, így például Méhes Györgytől a Kolozsvári milliomosok, Nádas Péter életműgyűjteménye, vagy Tolkien díszkiadásos művei, de találhatunk naptárakat, albumokat, számos szépirodalmi művet is a polcokon.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megtévesztő egyenruhák

Sopronban gyakran összekeverik az emberek a közterület-felügyelőket és a parkolóellenőröket.… Tovább olvasom