Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Ma egyeztetnek a Deák térről

A Deák tér újjáépítésével kapcsolatos problémák megoldására négyoldalú egyeztetésre hívták az érintetteket.
A Deák tér újjáépítésével kapcsolatos problémák megoldására négyoldalú egyeztetésre hívta a soproni városvezetés a Szövetség Sopronért Egyesület, a Soproni Védegylet, valamint a Deák Tér Fórum képviselőit. Hruby József alpolgármester irodájában ma egy órakor találkoznak az érintettek.

Hruby József érdeklődésünkre elmondta, kedden kapták kézhez azt a hivatalos értesítést, amelyben a civil szervezetek pontosan megfogalmazzák a Deák tér átépítésével kapcsolatos kifogásaikat. (A sajtóban ezeket már lehetett olvasni.) A feleket ezt követően tárgyalóasztalhoz hívta, az invitálást mindhárom civil szervezet elfogadta. „A városvezetés nyitott az egyeztetésre és egy kompromisszumos megoldás elfogadására.

Menjünk végig pontról pontra a követeléseken. Nézzük meg, mi az, amit el tudunk fogadni és miben kell kölcsönös engedmények árán kompromisszumra jutnunk. Mi készek vagyunk a megegyezésre, a kérések közül többet is tudunk teljesíteni" – mondta el elöljáróban az alpolgármester, majd hozzátette: a városvezetés mindenképpen szeretne megállapodni, engedmények és kompromisszumok árán is. Szeretnénk ugyanis elkerülni, hogy a felújítás a választási kampány áldozatául essen.
A tárgyalások eredményéről (ha eredménytelen lesz, akkor arról is) tájékoztatják a közvéleményt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Országos vitorlásbajnokság

Csütörtökön ér véget a Fertő tavon és hazánkban is első alkalommal megrendezett vitorlás országos és… Tovább olvasom