Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

M85: mégis lesz gyorsforgalmi út Sopron és Pereszteg között?

Az út hossza 24 kilométer, a tervezési munka becsült ellenértéke pedig nettó 148 millió forint. A projektet az EU a KözOP keretében támogatja.

Nyílt közbeszerzést írt ki a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. az M85 gyorsforgalmi út Pereszteg –Sopron-országhatár közötti szakasza megvalósíthatósági hatástanulmányának és kiegészítő környezetvédelmi dokumentációjának elkészítésére - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az út hossza 24 kilométer, a munka becsült ellenértéke pedig nettó 148 millió forint. Az ajánlattevőnek rendelkeznie kell referenciával 20 kilométer egybefüggő gyorsforgalmi útra vonatkozó megvalósíthatósági tanulmány készítéséről, továbbá legalább egy, szintén legalább 20 kilométeres egybefüggő, gyorsforgalmi útra vonatkozó környezetvédelmi és örökségvédelmi hatástanulmány készítéséről. Az ajánlattételi határidő február 14.

A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást kínáló ajánlattevő lesz a nyertes. A munkát 18 hónap alatt kell elvégezni. A projektet az EU a KözOP keretében támogatja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Faragó Sándor, az NYME rektora átvette a megbízatását

Áder János köztársasági elnök újabb öt évre megbízta prof. dr. Faragó Sándort, a Nyugat-magyarországi Egyetem rektorát a rektori feladatok ellátásával. Tovább olvasom