Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

LMP: megszorítások után könnyítés Sopronban?

Bebesi József, az LMP önkormányzati képviselője sajtótájékoztatóján üdvözölte a város adósságkonszolidációját.

A hitel átvállalásával kapcsolatos díszoklevelek adományozásáról elmondta, a legfőbb köszönet Sopron lakóinak jár, akik az elmúlt évek megszorító intézkedéseinek terheit elviselték.

– Ha a városnak sikerült kiszabadulni az adósságcsapdából, akkor a súlyos megszorító intézkedések kompenzációjának legalább részben meg kell történnie – vélekedett a városatya.

Bebesi József javasolta, hogy az önkormányzat adja vissza a kezelésében maradó iskoláknak, óvodáknak, a Pedagógiai Szakszolgálatnak az elvont bérjellegű juttatásokat.

Reményét fejezte ki, hogy elkészülhetnek azok a beruházások, mint a várók építése a 12-es autóbusz útvonalán, vagy megépülhet a József Attila lakótelepet a pályaudvarral összekötő gyalogos aluljáró, amelyre aláírást gyűjtöttek az elmúlt évben, illetve elkészülhet a régóta várt gyalogjárda a Kőszegi út teljes hosszában. A képviselő kiállt az MKB Aréna fejlesztése mellett is.

Erről elmondta, hogy a Raabrsport Kft., ügyvezetője, Török Zoltán jó gazdája a létesítménynek, és feladatait közmegelégedésre látja el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Száguldás, traffipax, büntetés: havi rekorder gyorshajtók

Februárban ismét számos sebességtúllépést rögzített a közterületi szolgálatot ellátó állomány Vas… Tovább olvasom