Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Lions-bál tizenötödször

Nagy sikerrel rendezték meg szombaton a Lions Club Sopron 15. nemzetközi bálját.
A bál bevételét, 1,3 millió forintot idén is jótékony célra fordítják.
A Lions Club ragaszkodik a hagyományokhoz, hiszen hosszú évek gyakorlatának megfelelően idén is a Hotel Sopronban rendezték meg nemzetközi jótékonysági báljukat. A jó hangulatú táncos mulatságon a Pirouette Táncstúdió, a Club 7, a Vokal transfer, valamint Kovács Etele operaénekes szórakoztatta a vendégeket.

A tánc és a mulatság előtt a klub leköszönő elnöke, Bunyevácz Róbert értékelte röviden a maguk mögött hagyott esztendőt. Bejelentette, a tagok szavazatai alapján az „Év oroszlánja" idén Kiss Lajos lett, vagyis ebben az esztendőben ő tett legtöbbet a klubért. Megköszönte társainak az egész éven át tartó munkát, majd átadta tisztét dr. Pintér Györgynek. Mostantól egy éven át ő koordinálja a Lions Club Sopron tevékenységét. A rendezvényre ellátogatott Ütő Ákos, a magyarországi Lions leköszönő kormányzója és utódja, Treiber Ágota is.

A korábbi évekhez hasonlóan a bál bevételét jótékony célra fordítják, mindenekelőtt a rászoruló szembetegek és az elesett nyugdíjasok megsegítésére, de a dévai árvákról sem feledkeznek meg. Nem csupán a tagok felajánlásaira és a báli pénzre épít a Lions. Igyekeznek szélesíteni a támogatói kört és adakozásra ösztönözni azt a társadalmi réteget, amely már képes a mecenatúrára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Borünnep Sopronban

A XIV. Soproni Borünnep péntek esti nyitánya egyben egy új rendezvénysorozat, a Kékfrankos Nyár kezdete is volt. A Fő téren tizenkilenc soproni és város környéki borász, valamint egy-egy borkereskedés és borház kínálta és kínálja vasárnap estig borait. Az elmúlt években a Soproni Történelmi Borvidéken szüretelt szőlőkből kimagasló minőségű borok készültek. Tovább olvasom