Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

Legjobb munkatárs: fertődi díjazott, tízezer dolgozó közül

Negyven ország jelöltjei közül Soós József is dolgozói díj elismerést kapott.

Fertődi díjazottja is lett a VKR Holding Dolgozói Alapítványának. 1996 óta évente ítélik oda a világ 40 országának 10.000 dolgozója közül a 10 legelhivatottabb, minőségi munkát végző munkatársnak a cégalapítóról elnevezett dolgozói díjat.

A fertődi-fertőszentmiklósi gyártóbázis alumínium üzemében dolgozó fémmegmunkáló gépkezelő munkahelye iránti elkötelezettsége, magas színvonalú munkája, kollégái felé tanúsított segítőkészsége elismeréséül vehette át a díjat a szombaton tartott díjátadón.

A VELUX Cégcsoportot is tömörítő VKR Holding Dolgozói Alapítványának kitüntetésére, a Villum Kann Rasmussen Díjra nem maguk az alkalmazottak jelentkeznek. A helyi tanácsok és bizottságok választják ki és ajánlják a jelölteket. A díjra minden VELUX dolgozó esélyes, de csak azok kaphatják meg, akik lojalitásukkal, együttműködőkészségükkel, különleges képességeikkel hozzájárulnak a vállalat még jobb munkahellyé válásához.

Soós József
Soós József

A 2013-as Villum Kann Rasmussen Díj 10 új díjazottjával 1996 óta összesen eddig 215 alkalmazott kapott kitüntetést a VKR Dolgozói Alapítványtól. A legjobb alkalmazottakat pozíciótól függetlenül ismeri el a VKR Holding, és a kitüntetésről a világ 40 országában 10.000 dolgozóját értesíti. Soós József, a fertőszentmiklósi alumínium üzemben nyújtott teljesítményével érdemelte ki a díjat, professzionális munkavégzésével jó példát mutatva kollégáinak.

"Nagyfokú elkötelezettségét, a vállalat iránti hűségét nap mint nap bizonyítja Soós József, de minőségi munkavégzése és kezdeményezőkészsége is dicséretre méltó. Kollégáinak nyújtott önzetlen segítségével is hozzájárul ahhoz, hogy a VELUX Cégcsoport még erősebb legyen. Az ilyen alkalmazottaktól lesz a vállalat vonzó munkahely mások számára is" - állt a díjazottat ajánló bizottság levelében.

A fémmegmunkáló gépkezelő 2013. január 23-án, a Dolgozói Alapítvány alapítója, Villum Kann Rasmussen születésnapján értesült arról, hogy idén ő is a kitüntettek között van. A nagy megtiszteltetés és elismerés mellett a díjazottat egy aranyórával is megajándékozták.

"A vállalatnak kiemelten fontos, hogy elismerje dolgozói teljesítményét. Soós Józsefre nemcsak a VELUX Magyarország Kft. munkatársai büszkék, de a Cégcsoport 10.000 kollégája is. A legjobban dolgozó munkatársak kitüntetése mellett nagyon figyelünk arra, hogy jó munkahelyet biztosítsunk az alkalmazottak számára. A munkakörnyezet fejlesztésével jobb munkafeltételeket kínálunk dolgozóinknak. Egészségedre! programunkkal pedig az egészséges életmód megvalósításában támogatjuk őket. A Biztonsági Kiválóság programunkat az üzemi balesetek számának nullára csökkentése érdekében indítottuk el" - nyilatkozta Vincze Zoltán, a VELUX Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betonelemek az üzlet előtt Sopronban

Pert nyert, és így visszakapta működési engedélyét az önkormányzattól egy kereskedelmi vállalkozás. Tovább olvasom