Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Kránitz: 250 millió a soproni utakra

Sopron - A kormányzatnak köszönhetően megújul a brennbergbányai és az ágfalvi út, erre összesen több mint 250 millió forintot kap Sopron környéke – mondta el Kránitz László országgyűlési képviselő (MSZP).
A Brennbergbányára vezető út egy része (az Erzsébet-kert és a hosszúbánfalvi buszforduló között) 125 millió, az Ágfalvára vezető út teljes hossza pedig 130 millió forintból újulhat meg a Regionális Fejlesztési Tanácsnak és a kormánynak köszönhetően – jelentette be Kránitz László MSZP-s országgyűlési képviselő tegnapi sajtótájékoztatóján. – Tehát soha nem látott mértékű támogatásban részesül Sopron, és a környező települések is gazdagodnak általa. Érkeznek az uniós és kormányzati pénzek a városba, annak ellenére, hogy a fideszes városvezetés csak a perekkel foglalkozik és tehetetlenkedik.

A sajtótájékoztatón részt vett Gaál István, Ágfalva polgármestere és Varga Gyula, Brennbergbánya önkormányzati képviselője is. Ők elmondták, örülnek a két településen élők közérzetjavítását (is) szolgáló támogatásnak. Mint fogalmaztak, régi hiányosságot pótolnak a két útszakasz felújításával.

Olvasóink írták

 • 17. lolita 2008. szeptember 15. 19:51
  „A Hermesi utat kene vegig megcsinalni amit 40 evvel ezelött aszfaltoztak,mert ennel halalos veszelyes ut nincs a környeken!Erdemes lenne sokaknak Brennbergböl Hermesre kiautozni,amit a nagy uraknak is ajanlani tudok!”
 • 16. Csaba Zsuzsanna 2008. szeptember 05. 16:31
  „Pulci!

  Olvasd el a Nem arra költünk, amire kellene...című cikket!!!”
 • 15. pulci 2008. szeptember 04. 10:03
  „Nagyra értékelném ha valaki meg tudná mondani hogy ez most az Ady Endre utcára vagy a Bánfalvi utcára vonatkozik. Én úgy tudtam az Ady Endre utca a csatornarekonstrució keretében újul meg.”
 • 14. Normális 2008. szeptember 03. 14:46
  „Feri,szelektív az emlékezeted, Tescos Laca megragadt emlékezetedben, de más egyébb nem.Frici ha tudsz akkor, majd gondolkozz és probálj meg visszemjékezni, ismerlek!”
 • 13. Feri 2008. szeptember 03. 13:01
  „KIRÁLY
  Nem Te vagy a király! Sanyi a király!
  A szines hozzászólásodat olvasva tényleg nem vagy király, hanam egy ....! nem kell moderálni”
 • 12. szempont 2008. szeptember 03. 12:14
  „Köszönjük Kranitz úr, de legalább azt is érje el, hogy a mély garázst szeptemberbe egy évvel az elkészítése után megnyissák.”
 • 11. KIRÁLY 2008. szeptember 03. 10:11
  „FERI!ANYUKÁD SEM SZERET OLYAN BUTA VAGY!”
 • 10. Feri 2008. szeptember 03. 09:06
  „A propaganda már javában folyik: "A kormányzatnak köszönhetően" Tescos Laca is megmondta.
  Az Uniós pénzek elosztását a kormány felügyeli az RFT-k segítségével. Ez kötelességük, nem adomány, pláne, ha állami kezelésben lévő utakról van szó.
  Nagyon úgy tűnik, hogy mindent külön meg kell köszönnünk Lacának és hazánkat lezüllesztő csapatának, még azt is, ami az ő kötelességük.
  Köszönjük, hogy végzik a dolgukat! Mint kormánypárti képviselő, jelenleg ő tud többet tenni a városért (ja ez egyuttal a kormány szégyene is, de valószínű a Fidesz is ezt csinálná sajnos, de nemsokára bebizonyíthatják, hogy nem!) .
  Hát akkor köszönjük, hogy kapunk az Uniós pénzekből (más országban ez természetes)!”
 • 9. FRERRYS 2008. szeptember 03. 08:18
  „soproni, kár ködösíteni, a tények bizonyították, hogy mit szúrtak el a négy év alatt!!!”
 • 8. Maxx 2008. szeptember 02. 21:20
  „Elöször is: A két útszakasz (+Ady Endre, Csengery is) ÁLLAMI tulajdonban van, tehát Sopronnak semmi köze hozzá......Tehát a a mindenkori vezetés "javítja"!
  Másodszor ha jól emlékszem Kránitz úrnak is volt ilyen a programjában: "Felújítjuk az Ady Endre + Baross útat". Utólag is kössz!!!
  Harmadszor: a benzin árban lévő tetemes útadó + szgk." telj. adó" ezt a forrást biztósítaná, ha a 80%-át nem új kormányzati autókra és annak fenntartására költenék....”
 • 7. soproni 2008. szeptember 02. 21:15
  „Mindegy,hogy jobb, vagy bal, politikusnak kőtelező várósáért dolgozni.Csak remélni tudom,hogy holnap Polgármester Úr nem nyilatkoik, hogy igazságtalan volt at elosztás mivel a 35 éves komunista Kránitznak sikerült tenni a soproni utak jobbitásáért.Mindannyiunk adóforintjaiból. Firtli Úr nem ér rá a várossal foglalkozni egyrészt fogalma nics mi is zajlik az Országházában, másrészt elég neki ha örökké gyalázza a kormányoldalz, hisz ezt kapta feladatul mint keresztény értékeket viselő képviselő.”
 • 6. soproni 2008. szeptember 02. 21:06
  „Ha valaki azt gondolta ,hogy a vég nélküli fejlentés után még pénzt kap a város ,az nagyon eggyügyü.Ha valaki, akkor Kránitz tud valamit kihajtani a kormánytól.Ez a gárda erre képtelen.Az önkormányzat még meglévő tulajdonainak eladásából nyert pénz pedig a Fityess pénztárában landol, mert a napi eligazításon a főpolgármester asszony ezt parancsolja. A város pedig lezüllik a középszerűségbe.Ezt akarta Sopron népe 2006-ban.”
 • 5. intel 2008. szeptember 02. 18:16
  „Thank You Laci!

  Milyen jó, hogy vannak ezek a ko...:)
  Dől a lé, Fodor Úr:)
  Lehet mondani megcsináltuk!
  Csak nem az Őn csapata:)

  Mégis csak az ellenzék építi Sopront?

  Köszönjük!”
 • 4. FRERRYS 2008. szeptember 02. 17:10
  „És kinek az adóforintja ez, mert ez még ismeretlen”
 • 3. pulci 2008. szeptember 02. 17:05
  „Az most a Bánfalvi út vagy az Ady-Endre út mert a cikkből nem derül ki egyértelműen és mikor kapjuk meg a pénzt, mert már mindkét útra rég ráférne a felújítás?”
 • 2. fc soproni 2008. szeptember 02. 16:59
  „Tudtommal van a városnak megválasztott képviselője is. Ő mint csinál, még hallani sem lehet a munkájáról. A parlamentben kivonul a többi birkával nepirend elött, a városnak két év alatt mit szerzett? Kránitz úr már többször hozta a milliókat, kérem fillérre számoljanak el a városvezetők a felhasználásról.Ugye ezek a pénzek jól jönnek de pályázni kellene minél többet, mivel Firtl a megyei közgyűlés akárkije senkinek nem tünik fel, hogy ide semmit nem hoz. Ők kellettek nektek..........”
 • 1. Csaba Zsuzsanna 2008. szeptember 02. 16:52
  „Nagyon jó! Mit szól ehhez a városvezetés, mert még nem nyilatkoztak???”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elismerés a líceumnak

Sopron - A vasárnapi tanévnyitó istentiszteleten Prónay Sándor-díjjal ismerték el a Berzsenyi-iskola… Tovább olvasom