Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Köszöntötték a plakátpályázat nyerteseit

„KREatívan a környezetért – Plakátpályázat a környezettudatosságról" elnevezéssel pályázatot hirdetett a Nyugat-magyarországi Egyetem
Kooperációs Kutatási Központ.

Az általános iskola felső tagozatos kategóriájában az első helyezett Szabó Virág (Berzsenyi), a második legjobb Baumgartner Benita (Széchenyi), a harmadik Koleszár Anna (Széchenyi) lett. A középiskolások kategóriájában első helyen végzett Horváth Ábel (Berzsenyi-gimnázium), Bokor Bence – Deák téri Rajziskola (a győri Jedlik Ányos Gép-
ipari és Informatikai Középiskola), harmadik Czuczor Marcell (Széchenyi-gimnázium).

A pályaműveket 2012. november 19–23-ig lehet leadni 13–15 óra között a Nyugat-magyarországi Egyetem Kooperációs Kutatási Központjában.

Az egyetemi nonprofit kft. egyúttal meghirdette a „Kinek szúrja a szemét? Ami máskor a kukában landol, most díjat érhet" elnevezésű pályázatát, amelyen általános iskola felső tagozatosai és középiskolások vehetnek részt hulladékból készített használati, dekorációs, illetve figyelemfelhívó tárgyakkal. A pályaműveket 2012. november 19–23-ig lehet leadni 13–15 óra között a Nyugat-magyarországi Egyetem Kooperációs Kutatási Központjában (Sopron, Bajcsy-Zsilinszky utca 4.).

Az első díj kenutúra a nemzeti parkban; a második díj belépő a Lövér Kalandparkba; a harmadik legjobb pedig kirándulhat Hany Istók birodalmában a nemzeti park vezetésével. Az eredményhirdetést 2012. november 28-án rendezik az egyetem Ligneum Látogatóközpontjában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Radó Hajnal könyvével segítene

A saját életével, példájával szeretné ráébreszteni olvasóit Radó Hajnal arra, hogy önmagunk… Tovább olvasom