Kisalföld logö

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 10°C | 18°C Még több cikk.

Kalmár István: több voksot kaptunk, mint négy éve

Az eredmény nem az lett, amire számítottunk, de biztató, hogy több voksot kaptunk, mint négy éve - közölte Kalmár István (MSZP).

Köszönöm annak a több mint nyolcezer soproni és a hozzá tartozó 31 településsel együtt annak a bő tizenegyezer szavazónak a támogatását, akik a múlt vasárnapi választáson az MSZP és szövetségesei listájára és rám szavaztak - kezdte pénteki sajtótájékoztatóját Kalmár István, az MSZP soproni szervezetének elnöke.

A politikus így folytatta: "Bár az eredmény nem az, ami a reményeinkben élt, de biztató, hogy az alacsony részvétel ellenére, mégis jóval több voksot kaptunk, mint négy éve, különösen Sopronban, ahol harminc százalékkal tudtuk növeltük támogatóink számát".
- Az elmúlt négy év intézkedései, benne a választási rendszer átalakítása egyenlőtlen, sőt igazságtalan feltételeket szabtak a tisztességes politikai versengéshez - tette hozzá Kalmár István.

- Ugyanakkor azt is el kell mondani, hogy nem csak ez volt a vereség oka. Sajnos nem tudtuk megszólítani azokat a tömegeket, akiknek elege van a szekértáborokból, akiknek elege van az egymásra mutogatásból.

Kifejtette: "azon fogunk dolgozni a jövőben, hogy szimpatikusak és jó szívvel választhatóak legyünk azok számára is, akiknek a mindennapjait nem a politika és a közélet tölti ki. Ígérjük, a jövőben jobban figyelünk rájuk. Mert a jövőben sem adjuk fel az elveinket, nem adjuk fel, hogy kiálljunk és képviseljük azt az országosan egy és negyed millió embert, aki hitt és reméljük hisz is bennünk".

Május 25-én, európai parlamenti választások lesznek, erre mást el kell kezdenünk a felkészülést - zára Kalmár István.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Petőfi Színház: tízezer bérletes nézőre számítanak

Elkészült a Petőfi Színház 2014/15-ös évadjának tervezete. Tovább olvasom