Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Ismét önálló vámhivatal

Sopron - Vám- és Pénzügyőri Hivatal, Sopron elnevezéssel januártól ismét önállóan működik változatlan helyszínen (Csengery utca 30–32.) a vámhivatal.
Szervezeti átalakítások történtek a vám- és pénzügyőrségnél, így január elsejétől a soproni egység ismét visszanyerte önállóságát.

Paál Gábor őrnagy, a regionális parancsnokság szóvivője elmondta: Sopronban igen sok ügyfél érdekelt abban, hogy helyi szinten és önálló döntési jogkörrel kezeljék a vámmal kapcsolatos ügyeket. Az érintett cégekkel és a jövedéki termékekkel összefüggő feladatok hatékonyabb, gyorsabb ügyintézését várják az önálló helyi vámhivatal létrejöttétől. Mindez az ügyfélbarát kiszolgálás színvonalát emeli.

Cseh István pénzügyőr alezredes, megbízott parancsnok a re-
gionális parancsnokhelyettestől, Füst László őrnagytól vette át megbízólevelét. Cseh István hangsúlyozta: önállóságuk révén egyszerűsödik a társszervekkel – többek között a rendőrséggel, az APEH-hel, a fogyasztóvédelemmel – való együttműködés is. A hivatal – amelyben harminchárman dolgoznak – elérhetősége változatlan maradt, a telefon: 99/512-640.

Olvasóink írták

  • 1. TancsKaszabell 2009. január 13. 15:14
    „Néhány éve kedves barátomnak mondhatom ,valamikor az első sorban kompetens, ma már nyugdíjas vámőrfőtisztet.
    Egy csodálatos és eredményes éjszakai horgászat során megvitattuk a,- akkoriban már az országosan végzett-, vámrendszer átalakításának ,néhány koncepcióját.Saját információimat figyelmesen meghallgatta és amúgy tanárosan kijavította.Határozottan biztosított arról,hogy az átszervezésekben elkövetett hibák javítását az élő gyakorlat elvégzi,rövid idő alatt.Mert addigra minden vezető megtalálja a helyét!
    Ezért,hát nem lepett meg a cikk néhány állítása és az a tény ,hogy visszaállították Sopronban a Vám és Pénzügyőri Hivatalt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Agyagbánya nyílhat a kópházi dombon

Harka–Sopron - A Wienerberger Téglaipari Zrt. agyagbánya nyitását tervezi Harka mellett, az… Tovább olvasom